Poradna duly
Jana Čurdová
Hmmm Charles,to mě nenapadlo,super,bude to Charles.Hmotné statky záleží na ČSOB,jestli nás nechá žít a po dobu mateřské s Charlesem nás nevyžene pod most ![]()
Kája psala,uložili ji a čeká co bude,zatím nic,tak dělá váli váli.
Web, taky se musím přidat ke gratulacím k Jessice.
Úplně ti závidím to nakupování těch šatiček a růžových věciček. ![]()
Kaji, držím pěsti ať jsi za chvíli doma. Taky by se mi do nemocnice nechtělo, ale jistota je jistota. V mém okolí bylo a je tolik maminek co musely na chvíli do nemocnice, že už to není ani nijak zvláštní prostě pro jistotu.
Paji, pokud bys moc plakal o srázek tak až bude Kájce líp můžem ten srázek zkusit znovu třeba se ještě někdo přidá.
Přeji krásné ránko
Web:Gratuluji k holčičce je skvělé jakou máte radost.Těším se na foto kočárku.
Káji:Drž se
Jinak já jsem taky pro uzamčení diskuze.
Pajuš:Psala si myslím,že se ti líbí můj metřík tak pokud by si ho chtěla udělat není problém.Je to za chviličku hotové.
Ahoj holčinky ![]()
tak jsem se i já donutila vstát i když nedobrovolně
Jsem si dala magnézko moc daleko od postele, tudíž jsem byla nucená se zvednout
Co se dneska manžovi podařilo, no to jsem čuměla. On se probudil o hodinu dřív, šel se oblíct, vyvenčit hafany, dal mi pusu na rozloučenou a po chvilce přišel, že se připravil o hodinu dřív, že ještě do práce jít nemá a že jde koukat na TV
Telátko moje ![]()
Veru, ale žes nám včera dala! To ti nezapomeneme
Hlavně, že jste všichni i s Jessicou v pořádku
A dobře doražte domů!
Macku, jo jo, tak nějak to je. Někdo bude správcem a pak bude přijímat žádosti o přijetí do diskuze. Nic složitýho, takže se k nám určo dostane i Pajka ![]()
Paji, jsem tu, on-line a připravena ti pomoct s metříkem, tak až budeš připravena, můžeme se na to vrhnout
Pro začátek mi můžeš písnout datum narození Gabči ![]()
Jasně Simčo,když to půjde jsem pro,jen jsem byla zvědavá na to číslo WEB,to se nám už asi nepovede hned tak že tady bude,jinak super,jsem pro každou špatnost.
Rybko super,tak jestli neva,akorád mám holčičku,tak nějakej holčičí,ale klidně cokoliv,mě je to jedno,mě se líbí ten tvůj,co potřebujem???Zas heslo a datum narození???
Takže G. narodila ,kdyžtak ho zas změním až tam bude metřík,no co už,za blbost se platí,super díky,všechny jste tak hodní,že jestli mi je uděláte teď každá co slibujete,tak jich budu mít 10
Příspěvek upraven 03.03.10 v 10:16
Ahojte holčiny
![]()
Veru,obrovská gratulace k vytoužené JESICE
![]()
Móóóóóóóóóóóóc jsem ti to přála.Vždyť jsem ti říkala,že vypadáš na holku
![]()
Tak teď budem zase čekat na fotečky
![]()
Jinak přeji šťastnou cestu domů,a pohodový let
![]()
Paji,tak jestli chceš,tak ti ten metřík pro Gági vytvořím.Pošli mi do zprávičky heslo a datum narození G.Jinak Kajku pak pozdravuj,až ji budeš psát.
Paji,tak co, mám taky vyrábět,ať si pak může Gabča vybrat?Bude si připadat důležitě,kolik lidí ji vytvořilo jen její metřík.
Tak písni
![]()
Jinak pokud by se ti nelíbil tak klikni sem http://lilypie.com/…ay_step1.php a tam si vyber metřík jaký chceš a já ti ho udělám.Vybíráš tím more scenes
Dobre ranko preji
tak zas delam z domova, vcera vecer mi tvrdlo bricho nejak podezrele casto tak jsem si rekla ze mi ten stres v praci za to nestoji a zustala dnes doma. Rano jsem zazila zvlastni pocit, mimisek mel skytavku a bricho mi poskakovalo jak blazen, tak jsem si ho poslechla tim pristrojem co mam uz od 7.tydne - nevim zda to nektera holky mate ale je to uzasny - jmenuje se Angel Sounds a je to na bazi dopplerova pristroje - vypada takto: http://shopiq.cz/…ds-jdp-100s/. No a krasne je slyset srdicko, pohyby a taky skytavka ![]()
Pajuso, kdy planujes skoncit v praci? Me uz to sezeni za pocitacem nejak zmaha - zada boli, nohy citim jak tezknou atd…
Kajjko, drzim palce at si v nemocnici odpocines ty i Nelinka a naberete sily! Neboj, to bude OK!
Web, gratuluji k holcicce, no nam nezbyva nez si na holcicku pockat na druhe mimi. Vtipne je ze jsem zdedila hodne oblecku od segrinych deti (ma kluka a holcicku) no a jak jsem z toho vyrazovala ty sukynky saticky a ruzove veci tak mi to bylo lito. Ale co, tak priste. A starsi bracha neni nikdy k zahozeni kdyby se napodruhe povedla holcicka ![]()