Poradna duly
Jana Čurdová
Terlas píše:
zdar nazdar těhulky![]()
vy jste teda drbny
![]()
,
web hurá hurá hurá, velká gratulace![]()
Jessica se konná
![]()
, aspon někomu to vyšlo
kajko, ty tu asi už nejsi, ale myslím na tebe, věřím, že tě dají v nemocnici dokupy
,
jinak jsem půlku věcí, co jste napsaly zapomněla
s tím zamknutím jenom souhlasím, jen jak se pak sem dostanu????macku konečně taky někdo, koho dr. taky jenom prohmátne a čau
, už jsem si říkala, že mám nějakou divnou dr. , ale mrzí ě to že nedělá UZ
evi a abinko já jdu na tu viniční, zítra na ten cukr
jsem si říkala, že ty věci pro mimi, koupím, jen to nejnutnější a pak budu přikupovat podle potřeby, máme net, PPLko, naproti přes ulici lékárna a obchod s oblečením pro mimi, žíly mám ok, ale snad se neublinknu
,
odsávačka na vysavač my máme nějaký průmyslový vysavač, nemá regulaci vysávání, někdy mám problém ho odtrhnout od podlahy, to by asi bylo nebezpěčný pro prcka, aby mi ho to nevysálo celého
![]()
![]()
Teri a uvažuješ o nákupu té odsávačky na baterky? my máme právě také silnější vysavač a všichni říkají, že ta balónková odsávačka je na svě věci..
Nemáte s ní nekdo zkušenost?
Jinak UTZ - takový ten malý mi dělá dr. na každé kontrole, ty velké mám za sebou tři ![]()
K tomu maliníku, všude se píše že až kolem 37tt začít pít… ![]()
Marti držím palečky, všechno bude určitě v pořádku, jen se nestresuj!!!!
Příspěvek upraven 03.03.10 v 13:46
rybko,
já právě nevím
, náš nemá regulaci výkonu… jinak většina vysavačů to má…
jak jsem psala mrknu zítra na sama doma, třeba se tam něco dozvím ![]()
já jsem ještě ty možnosti moc nezjištovala
, kdyby jsi něco našla hod odkaz díkec ![]()
s tím maliníkem asi máte pravdu, trochu jsem googlila a doporučuje se tak 32 -34tt… pak věřte knihám ![]()
odsávačka - tak my máme do vysavače tak je fakt dobrá, pak hadičkovou, jde to ale dřeto- blbé je že to můžete taky chytnout když něco
a tu na baterky měla kamarádka -vychvalovala si ji až na to že teda není vidět jestli něco odsála a kolik
rybkabezvody píše:
Teri myslela jsem tuto: http://www.nextik.cz/…aterie-.html
to vypadá rozumně
, chtělo by to nějaké zkušenosti od maminek… nemáte některá mamča zkušenosti??? já to ještě nechám uležet, zatím je čas, ale přijde mi to rozumná alternativa té na vysavač a asi to nebude takové trauma pro mimi, vysavače bývají dost hlučné ![]()
macekk píše:
odsávačka - tak my máme do vysavače tak je fakt dobrá, pak hadičkovou, jde to ale dřeto- blbé je že to můžete taky chytnout když něcoa tu na baterky měla kamarádka -vychvalovala si ji až na to že teda není vidět jestli něco odsála a kolik
má to nějaký zásobník, jako chytač na ty hleny, stačí se tam podívat ne???
Teri nevím měla přesně tuhle, neviděla jsem ji
Ale asi měla jinou, říkala že se to do něčeho sbírá a pak to akorát vyhodí. Tohle jsem se dívala se musí sterilizovat
Res
no, vidíš, no, nedej si ho tam…
ještě bych mohla pokračovat, ale to by bylo pitomé, pak by byl můj příspěvek na celou stránku ![]()
Rybko, no viď že jo, už takhle je podpis delší, než samotnej příspěvek
Ale u mě už pokračování nehrozí, u Jessiny neznám přesný datum jejích narozek a u křečků a morčat taky ne.
Holky, budete si pořizovat ty kloboučky na bradavky na kojení? Co si o tom myslíte?
co jsem slyšela názory PA tak prý to mimču usnadní sání, ale potom je horší se vrátit na „bezkloboučkovou“ metodu. Ale zase na druhou stranu když budu mít rozpraskané bradavky a bude to bolet tak nevidím důvod proč je nepoužít… ![]()
Ale ono je to asi hodně individuální, stejně jako dudlíkování, pomalu mi poslední dobou přijde, že s miminkem se nesmí nic, z těch všech knížek a článků… ![]()
Ahoj holky
ještě jsem Vás nedočetla…jenže než to dočtu tak zase všechno zapomenu.....ale ten maliník…to zapomenout nemůžu.......
podle mě to je blbost - účelem je usnadnění 1 doby porodní - tj otevírání a na to je sakra moooooooooooooooooooooooooooooooooooc brzy.....rozhodně bych počkala alespoň do 34t.....ať se něco nepodělá......
cinimini - držte se, budeme na Vás myslet.....
když čtu problémy holek tak mám strach abych něco nepodělala…doktorka řekla až mi bude líp ať pomalu vstanu a zkusim dělat něco lehkého......tak už tolik neležím a uklidila jsem Báry pokojík a obývák…mám strach aby se to zase nerozdráždilo.....ach jo ![]()
Verčo máš pravdu, že je to hrozný na psychiku
Koukej se šetřit, bordel sám neuteče a pokud nejste alergici tak je to v pohodě
![]()
rybko - cejtím se mnohem líp a vyloženě mi to dělá radost něco dělat…jak psala Res - jak jí udělala dobře procházka…jen tím že člověk do sebe nevidí tak mám strach abych něco nevyvedla.....jsem přeci jen teprve 23+0…rodit mám z Vás poslední…nechci až zase tolik předbíhat.....ikdyž poslední bych být taky nemusela… ![]()
uvidím na kontrole…za 14dní…
uz se musí dělat 3 pokud je vše ok.....co je navíc je věc doktora…a podle mě pokud je k tomu zdravotní důvod že je třeba dělat uz neměl by být placený těhulkou ale pojišťovnou.....
Ahoj holky, jsem tady nebyla od pátku. Co se děje? ![]()
Co je z Kajkou, nestíhám dočítat. A co Web? Bude holčička?
Já jsem dnes byla na KO, a nález je pořád stejný,teda se nezhoršuje, takže je to v pohodě. Ale marodím dál bez vycházek.
RES: Další KO je 18.3.