Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1950
3.3.10 13:39
Terlas píše:
zdar nazdar těhulky :kytka:

vy jste teda drbny :dance: :dance: ,
web hurá hurá hurá, velká gratulace :potlesk: :potlesk: Jessica se konná :dance: :dance: , aspon někomu to vyšlo :hug:

kajko, ty tu asi už nejsi, ale myslím na tebe, věřím, že tě dají v nemocnici dokupy :palec:,
jinak jsem půlku věcí, co jste napsaly zapomněla :roll:
s tím zamknutím jenom souhlasím, jen jak se pak sem dostanu????

macku konečně taky někdo, koho dr. taky jenom prohmátne a čau :think: , už jsem si říkala, že mám nějakou divnou dr. , ale mrzí ě to že nedělá UZ :cry:

evi a abinko já jdu na tu viniční, zítra na ten cukr :poblion: , žíly mám ok, ale snad se neublinknu :lol:

jsem si říkala, že ty věci pro mimi, koupím, jen to nejnutnější a pak budu přikupovat podle potřeby, máme net, PPLko, naproti přes ulici lékárna a obchod s oblečením pro mimi :palec: ,
odsávačka na vysavač my máme nějaký průmyslový vysavač, nemá regulaci vysávání, někdy mám problém ho odtrhnout od podlahy :lol: , to by asi bylo nebezpěčný pro prcka, aby mi ho to nevysálo celého :mrgreen: 8-o 8-o

Teri a uvažuješ o nákupu té odsávačky na baterky? my máme právě také silnější vysavač a všichni říkají, že ta balónková odsávačka je na svě věci.. :oops: Nemáte s ní nekdo zkušenost?

Jinak UTZ - takový ten malý mi dělá dr. na každé kontrole, ty velké mám za sebou tři :dance:

K tomu maliníku, všude se píše že až kolem 37tt začít pít… :think:

Marti držím palečky, všechno bude určitě v pořádku, jen se nestresuj!!!!

Příspěvek upraven 03.03.10 v 13:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
3.3.10 13:46

rybko,
já právě nevím :think: , náš nemá regulaci výkonu… jinak většina vysavačů to má…
jak jsem psala mrknu zítra na sama doma, třeba se tam něco dozvím :palec:
já jsem ještě ty možnosti moc nezjištovala :oops: :oops: , kdyby jsi něco našla hod odkaz díkec :kytka:

s tím maliníkem asi máte pravdu, trochu jsem googlila a doporučuje se tak 32 -34tt… pak věřte knihám :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
3.3.10 13:47

Teri myslela jsem tuto: http://www.nextik.cz/…aterie-.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10190
3.3.10 13:52

odsávačka - tak my máme do vysavače tak je fakt dobrá, pak hadičkovou, jde to ale dřeto- blbé je že to můžete taky chytnout když něco :-? a tu na baterky měla kamarádka -vychvalovala si ji až na to že teda není vidět jestli něco odsála a kolik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
3.3.10 13:55
rybkabezvody píše:
Teri myslela jsem tuto: http://www.nextik.cz/…aterie-.html

to vypadá rozumně :-) , chtělo by to nějaké zkušenosti od maminek… nemáte některá mamča zkušenosti??? já to ještě nechám uležet, zatím je čas, ale přijde mi to rozumná alternativa té na vysavač a asi to nebude takové trauma pro mimi, vysavače bývají dost hlučné :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
3.3.10 13:57
macekk píše:
odsávačka - tak my máme do vysavače tak je fakt dobrá, pak hadičkovou, jde to ale dřeto- blbé je že to můžete taky chytnout když něco :-? a tu na baterky měla kamarádka -vychvalovala si ji až na to že teda není vidět jestli něco odsála a kolik

má to nějaký zásobník, jako chytač na ty hleny, stačí se tam podívat ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10190
3.3.10 14:01

Teri nevím měla přesně tuhle, neviděla jsem ji :nevim: Ale asi měla jinou, říkala že se to do něčeho sbírá a pak to akorát vyhodí. Tohle jsem se dívala se musí sterilizovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
3.3.10 14:01

Teda rybko, ty mi dáváš, ty metříky jsou nakažlivý :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
3.3.10 14:21

Res :lol: :lol: :lol: no, vidíš, no, nedej si ho tam… :dance: ještě bych mohla pokračovat, ale to by bylo pitomé, pak by byl můj příspěvek na celou stránku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
3.3.10 14:33

Rybko, no viď že jo, už takhle je podpis delší, než samotnej příspěvek :mrgreen: Ale u mě už pokračování nehrozí, u Jessiny neznám přesný datum jejích narozek a u křečků a morčat taky ne.

Holky, budete si pořizovat ty kloboučky na bradavky na kojení? Co si o tom myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
3.3.10 14:47

co jsem slyšela názory PA tak prý to mimču usnadní sání, ale potom je horší se vrátit na „bezkloboučkovou“ metodu. Ale zase na druhou stranu když budu mít rozpraskané bradavky a bude to bolet tak nevidím důvod proč je nepoužít… :nevim:
Ale ono je to asi hodně individuální, stejně jako dudlíkování, pomalu mi poslední dobou přijde, že s miminkem se nesmí nic, z těch všech knížek a článků… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
3.3.10 15:20

Ahoj holky
ještě jsem Vás nedočetla…jenže než to dočtu tak zase všechno zapomenu.....ale ten maliník…to zapomenout nemůžu.......

podle mě to je blbost - účelem je usnadnění 1 doby porodní - tj otevírání a na to je sakra moooooooooooooooooooooooooooooooooooc brzy.....rozhodně bych počkala alespoň do 34t.....ať se něco nepodělá......

cinimini - držte se, budeme na Vás myslet.....

když čtu problémy holek tak mám strach abych něco nepodělala…doktorka řekla až mi bude líp ať pomalu vstanu a zkusim dělat něco lehkého......tak už tolik neležím a uklidila jsem Báry pokojík a obývák…mám strach aby se to zase nerozdráždilo.....ach jo :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
3.3.10 15:26

Verčo máš pravdu, že je to hrozný na psychiku :cry: Koukej se šetřit, bordel sám neuteče a pokud nejste alergici tak je to v pohodě :-D :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
3.3.10 15:32

rybko - cejtím se mnohem líp a vyloženě mi to dělá radost něco dělat…jak psala Res - jak jí udělala dobře procházka…jen tím že člověk do sebe nevidí tak mám strach abych něco nevyvedla.....jsem přeci jen teprve 23+0…rodit mám z Vás poslední…nechci až zase tolik předbíhat.....ikdyž poslední bych být taky nemusela… :think:

uvidím na kontrole…za 14dní…

uz se musí dělat 3 pokud je vše ok.....co je navíc je věc doktora…a podle mě pokud je k tomu zdravotní důvod že je třeba dělat uz neměl by být placený těhulkou ale pojišťovnou.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2737
3.3.10 17:02

Ahoj holky, jsem tady nebyla od pátku. Co se děje? 8-o
Co je z Kajkou, nestíhám dočítat. A co Web? Bude holčička?
Já jsem dnes byla na KO, a nález je pořád stejný,teda se nezhoršuje, takže je to v pohodě. Ale marodím dál bez vycházek.
RES: Další KO je 18.3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital