Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7373
3.3.10 22:43

Jasný holky, nebojte, vše se tu zavčasu dozvíte co a jak :wink: Dokud nebudou všichni v nové uzamčené diskuzi, tak tady budeme všechny nasměrovávat, dokud tam všichni nebudou :palec:

Holky, taky už jsem dneska mrtvolka, tak jdu chrupkat. Pa pááá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
3.3.10 22:48

veru vítej u vás doma.....

čuni -jak dlouho trvá než Tě objednají? já jdu 16.3. na kontrolu…tak kdyby mi dali papír mohli bychom jít spolu.....jdeš do zr na polikliniku ne????

res to je super…pomáhá ten klid a pak to hlavně nepřepísknout aby to zůstalo v klidu.....taky mi je fajn.....huráááááááááááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
4.3.10 06:48

dobré ráno holky všem i mimískům.Tak dnes snad neodpadne nikdo!!!
WEB zdravím na ostrov a nešetři nás,jsme zvědavé na pikantrnosti z Ruzyně,ať se zase nasmějem,včera jsem měla záchvat s RES u metříků a dlouho jsem se tak nezasmála,škoda,je to paráda takovej záchvat.

EVi tak se drž,já ještě nevím kdy a bojím že jim tam pak vrhnu,Kohoutovice,to je tam jak je ten obrácenej trouhelník v dáli viď,hm,škoda,někdo říkal že je z Lišně.
Jinak pořád sháním tu FREYU 2009,pořád je vyprodaná,takže asi budu mít smůlu,v tom Přerově nám k tomu nedal nánožník a pláštěnku,tak se má ještě ozvat,jinak už byl byl v chalópce.

Kájka zatím nepsala nic víc.pa jdu šprechtit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4846
4.3.10 08:05

Dobré ráno všem,

včera jsem nestíhla sem najuknout, teď vás kecalky teprve dočítám :lol:

Káji, Cinimini - moc mě mrzí, že musíte ležet v nemocnici, ale na druhou stranu je lepší, že budete s holčičkama pod dozorem a alepoň si pořádně odpočinete. Hlavně poslouchejte Dr a nic zbytečně neuspěchejte, nestojí to za to.

Web - obrovská gratulace k holčičce :kytka: :kytka: :dance: :kytka: :dance: :kytka:

Uzavření diskuze - jsem také určitě pro, chvilkami se řeší věci, do kterých nikomu cizímu nic není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5321
4.3.10 08:37

Ahojky, zdravím vás po ránu. Jsem taky pro uzamčení, ale musíte mě taky nasměřovat, jinak se sem nedostanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
4.3.10 08:39

Dobré ráno děvčata,
je tu někdo kdo si bude kupovat kočárek Roan Marita? Vím, že Terka chce Roan Cortinu a pak už asi nikdo. Mě se líbí tento a stojí 8000,– což je super, protože původně jsme chtěli Bebecar a ten by byl i s autosedačkou za 14 990,–, ale ta autosedačka je na mou malou 160cm nízkou postavu moc těžká a pak ušetřit pár tisíc se v téhle době hodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
4.3.10 08:40

A autosedačka bude tahle od Chicca uvažuje někdo o stejné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4846
4.3.10 08:46

Ahoj Simčo,
já jsem měla dlouho jako favorita Caren Gondolu, je to hodně podobný kočárek.
 http://www.kocarky-sara.cz/…a-p-186.html

Ale v prodejně Plzni jsme objevili kočárek, který by nám vyhovoval, cenově je to nastejno a dostaneme k němu autosedačku zdarma. Navíc při jakékoli reklamaci (snad se nás nebude týkat :-) ), prodejna zapůjčí jiný kočárek. Takže už je rozhodnuto. Bylo by pak nepříjemné od někoho kočárek půjčovat nebo doknonce kupovat nějaký náhradní z bazaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4846
4.3.10 08:47
Simča77 píše:
A autosedačka bude tahle od Chicca uvažuje někdo o stejné?

Jenom se jukni na nějaké testy autosedaček, myslím Neptun (ale fakt nevím jistě), měla hodně špatné výsledky testů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5321
4.3.10 08:53

http://www.mamimimi.cz/detail.php?…

Kdybyste měl někdo zájem, tak prodávám. Použili jsme ji párkrát, protože máme dvě a navíc i plastovou hrazdičku. Takže jestli máte někdo zájem, ráda pošlu. Budu dávat na aukci na aukro. A prodám ji tak za 300stovky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
4.3.10 09:08

Peťo, děkuji za info o té autosedačce hned na to mrknu, protože mít ji doma a přečíst si to pak by mě asi dost rozhodilo.
A ten Caren Gondola vypadá taky dobře jen mi tam vadí ten velkej nápis Caren na boku. A jaký kočárek nakonec u tebe zvítězil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
4.3.10 09:16

Ahojky holky!

Tak po dlouhatánské době se zase ozývám. Je Vás tu už dost od tý doby, co jsem tu byla naposled a dočítávat vás asi nebudu, na to bych neměla.

Tak aby jste zase byly v obraze, tak nějaké novinky: že to bude holčička - Anetka už jsem Vám asi říkala. Mám už za sebou ten test na cukrovku. Bylo to dost sladký, ale dalo se to. Včera jsem byla u doktorky a právě jsem jí odevzdávala i výsledky toho testu, tak dopadly výborně. Jinak mám bolesti dole v podbřišku u stydké kosti. Včera jsem to říkala doktorce a chtěla mě už poslat na nemocenskou. Předepsala mi vápník na zpevnění kostí, prý je to od toho, jak se ti kosti o sebe dřou - tak nevím, snad to pomůže. Jinak pro práci mám jezdit hned domů a doma odpočívat. Jinak Anetka se má výborně a už kope čím dál tím častěji.
Toť asi všechny novinky.

Simčo, ten kočárek Roan Marita, si též kupuju. Mám ho už zamluvenej. Strašně se mi líbil, korbička je dost veliká aby se tam mimi vlezlo i v zimě s fusakem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
4.3.10 09:21

Dobré ráno holčiny :mavam:
Tak jsem na nohou, jsem nějak rozlámaná z postele, v noci a ráno mě bolela záda, ale jak neležím, tak nebolí :palec: Dneska musím prubnout další pidi prochajdu s čoklíkama, už se úplně těším, jak mi potom bude dobře :mrgreen: Snad nejsem moc naivní :lol:

Verčo(čr), to jsem moooooc ráda, že už je to taky dobře, ani nevíš jak :hug: Tak ať už je jenom dobře, ju?

Veru(en), už se těšíme na vyprávění z Ruzyně a na další zážitky :palec:

A já se jdu podívat po nějakém kontaktu na admina…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
4.3.10 09:29

Didi, ahoj po delší době. Tu nemocenskou jsi nepřijala? Jestli by nebylo lepší už zůstat doma a odpočívat.
Jakou barvu kočárku sis vybrala? Nedávno jsem objevila taky zajímavou kombinaci a to černý spodek se světle zelenou boudičkou. Snad už nic zajímavého nepotkám ať se nemusím složitě rozhodovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
4.3.10 09:40

Tak jsem napsala adminovi a teď čekám na schválení nové uzavřené diskuze :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí