Poradna duly
Jana Čurdová
A konečně jsem viděla pořádné ksichtík toho našeho prcka. A ručičky, a nožičky. No prostě dnes měl dobrou náladu a ukázal se v plné kráse. ![]()
Verčo, ta včerejší procházka mi fakt bodla, tak dobře mi už dlouho nebylo. Dneska se zatím taky držím, samozřejmě nerada bych to zakřikla
Ale ty procházky mi nějak pomáhají. Ale jasný, nevidím do sebe. Jsem zvědavá, co mi řekne příští týden doktorka. Snad mě budou čekat jenom samé dobré zprávy ![]()
Ani, gratuluju ke kontrole a že si prcka konečně tak hezky viděla!
Až dočteš, tak budeš asi koukat, nic moc dobrýho, jenom té Veru že vyšla Jessica.
Ani, gratuluju ke kontrole a dávej na sebe pozor, už máme dvě těhulky v nemocnici, Kajku kvůli tvrdnutí a Cinimini hrozí předčasný porod…no žádná sláva. ![]()
Holky, přišlo mi to lehátko od Fisher Price, je úžasné, jako nové, jsem nadšená. Fotky pak hodím do albíčka. ![]()
Ahojky, tak vás dneska zdravím. Všem marodům držím palečky a určitě bude líp. To zvládnete jste silný ženský. Já už mám dneska padla, malá už spí, nespala v poledne dneska se nám to nehodilo, tak už odpadla. Užívám si klídek. Manželovi jsem skypovala co má koupit a napsala jsem si i o tabulku čokolády, tak už aby byl doma. Jinak přeji příjemný večer a zatím
Dnes je tady nějak mrtvo,jen ráno fičák a teď prd.Ani gratuluji a drž se dál,já jdu na 3D v úterý,už se těším,ale zároveň vím,že je to naposled co pořádně uvidím mímíse,pak až live a kéž by v červnu až na RAKA!!!Ale zas mám ty nahrávky,tak si je pouštím skoro každej den ať ho vidím.
Evi ty jdeš kdy na ten opravnej???5.3. myslím ne???šak si zítra v hokně řeknem,v neděli jedu asi do Brna,vůbec se mi nechce ke tchýni,Gábi má svátek tak jestli prý přijedem,Gábi říkala že tam nechce a žádnej dárek od ní taky ne,celá po mě,hrdost palica,tak už s manžou pohádali,ať si zůstanem teda doma,připadám si odstrčená,kujou tam jen ty svý pikle a na mě s G úplně serou.ale asi ať mám klid tak G řeknu ať to chvíli vydr a pojedem tam,cesta hodinu,tam půl hodiny a zpět hodinu,úžasné nedělní odpoledne na D1.Evi kde bydlíš v Brně???Říkala jsi taky v Lišni ne???Ale panelákově viď???Od tama je mladej,vozíme ho na STRNADKU hnusnou.pa opatrujte se,já jsem z vás na chocholouška,každou chvíli dám nohy nahoru radši.
Kájka zatím víc nepsala,jinak bych vám dala vědět.páá
Ahoj všem..
tak koukám že to tady začlo nějak churavět,hlavně ať jsou obě holky a mimča v pořádku!!!
Web,gratuluji k holčicce,ale jak koukám tak ti kluci stále vedou..jinak já jdu zítra na tu cukrovku,mám tam být o půl 7..no mě asi klepne…
Ještě jsem četla že chcete uzamknout diskusi..jak se pak na ni dostanu?nejsem žádnej PC eypert,tak bych se pak nerada ztratila… ![]()
Ani,to je dobře,že jsi viděla mimíska tak hezky.A hlavně,že jste v pořádku.Teď se nám to tu začalo nějak sypat.
Ale holky to zvládnou,jsme přece ženský a ty musí vydržet hodně.
Paji,já bydlím v Kohoutovicích,to je úplně na druhé straně Brna.Na ten ultrazvuk jdu v pátek,máš pamatováka
![]()
Očko,to jsme na tom úplně stejně.Taky jdu zítra na 6,30 na tu cukrovku
![]()
tak na mě myslete,bude to hrůza. ![]()
Paji a ten tvůj ultrazvuk 3D ještě nebude poslední,ještě je ve 30tt,tam se váží,měří,kontroluje poloha,placenta atd.Tak se ještě těš
![]()
Jinak jsem holky dneska mrtvá,takse jdu natáhnout.
Ještě na vás mrknu,než půjdem hajat
![]()
Evi,tak já si na tebe určo vzpomenu..když to máme takhle nastejno,tak snad to zvládnem ![]()
Očko píše:
Ještě jsem četla že chcete uzamknout diskusi..jak se pak na ni dostanu?nejsem žádnej PC eypert,tak bych se pak nerada ztratila…
Očko, až se zamknem, tak tady bude odkaz a pak se najdem pod skupinama a s naším jménem. Tak Res, chopíš se toho? ![]()
Hezký večer ![]()
no co to tu vidím??? ![]()
Kajjko, Cinimini - držte se! Myslíme na vás! Ale jak psaly holky, taky si myslím, že je lepší, když budete pod kontrolou lékařů…určitě to dobře dopadne ![]()
Web tobě obrovská gratulace k HOLČIČCE
supeer, že ti to tak vyšlo
![]()
Praska gratuluju k úspěšné kontrole ![]()
Očko, Evko zítra zlomte vaz na cukrovce, budu na vás myslet…
Já měla KO dneska, s tím mým dr. je domluva jak s kozou - hlásím a machruju tady, jak se chodí na cukrovku ve 26.týdnu (ale fakt mi to řek) - tak já byla dneska jenom na krvi a na KO - UZ, krev v pořádku, a UZ - prej je to lepší než minule (už to prej nevidí, tak sytě vysvícené), ale furt se mu ta pravá plíce nezdá
, ale prej to není vada, která by byla neslučitelná se životem, že takových případů je málo a že se to řeší až po porodu, podle toho, jak se dítě nadechne… Každopádně 9.3. jedu do Brna na UZ, tak doufám, že tam mi řeknou jen dobré zprávy
achjoo
No takže na ten sladkej blivajz jdu až 24.3. (28týden) a zároveň jdu na kontrolu…
uzamčení diskuze přidávám se k většině ![]()
Tak jo, ujmu se toho. Zítra napíšu adminovi a zjistím co a jak, pak hodím echo ![]()
Holky, mě dneska vůbec nebolelo břicho!!! Já mám takovou radost!
Ta procházka mi zase bodla, já už tomu normálně věřím! Bolelo mě jenom trochu na straně, když se mi chtělo na wc a nešla jsem hned, ale jak jsem si došla, tak to hnedka přestalo, takže paráda
Ale stejně se úterní kontroly bojím ![]()
Res,to je dobře,že je vám líp.Čerstvý vzduch dělá zázraky
Tak hlavně pomalu
![]()
Tak já se už loučím.Jsem mrtvolka,a k tomu to ranní vstávání.Tak jak budu zítra moct,hned jsem u vás.
Tak sladké sny o mimískách
![]()
Ahoj holky,
v pátek jdu taky na tu cukrovku…
nejradši bych nešla..
ale co bych neudělala pro zdravého prcka ![]()
Kajjko a Cinimini- hrozně Vás lituju, že máte takové problémy. Doufám, že to všichni doklepeme ve zdraví až do konce. Hlavně ať se vám to co nejdřív srovná. Držím pěsti!!! ![]()
Uzamčení - hlavně dejte vědět jak se tam dostaneme!!! (pro ty pomalejší, jako já) ![]()
Zdravim, hlasim, ze jsme vsichni tri zpatky u nas na ostrove. Jsem uplne kaput, jeste, ze mam tak uzasnyho partnera, jinak bych to nedala! No podrobneji napisu zitra. Ale pokud uslysite o tehuli, ktera mela na Ruzyni fakt na male, tak jsem to byla ja. No hnus. Tak pa zitra