Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2737
3.3.10 17:04

A konečně jsem viděla pořádné ksichtík toho našeho prcka. A ručičky, a nožičky. No prostě dnes měl dobrou náladu a ukázal se v plné kráse. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
3.3.10 17:27

Verčo, ta včerejší procházka mi fakt bodla, tak dobře mi už dlouho nebylo. Dneska se zatím taky držím, samozřejmě nerada bych to zakřikla :oops: Ale ty procházky mi nějak pomáhají. Ale jasný, nevidím do sebe. Jsem zvědavá, co mi řekne příští týden doktorka. Snad mě budou čekat jenom samé dobré zprávy :think:

Ani, gratuluju ke kontrole a že si prcka konečně tak hezky viděla! :palec: Až dočteš, tak budeš asi koukat, nic moc dobrýho, jenom té Veru že vyšla Jessica.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
3.3.10 18:19

Ani, gratuluju ke kontrole a dávej na sebe pozor, už máme dvě těhulky v nemocnici, Kajku kvůli tvrdnutí a Cinimini hrozí předčasný porod…no žádná sláva. :-(

Holky, přišlo mi to lehátko od Fisher Price, je úžasné, jako nové, jsem nadšená. Fotky pak hodím do albíčka. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5321
3.3.10 18:26

Ahojky, tak vás dneska zdravím. Všem marodům držím palečky a určitě bude líp. To zvládnete jste silný ženský. Já už mám dneska padla, malá už spí, nespala v poledne dneska se nám to nehodilo, tak už odpadla. Užívám si klídek. Manželovi jsem skypovala co má koupit a napsala jsem si i o tabulku čokolády, tak už aby byl doma. Jinak přeji příjemný večer a zatím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
3.3.10 19:02

Dnes je tady nějak mrtvo,jen ráno fičák a teď prd.Ani gratuluji a drž se dál,já jdu na 3D v úterý,už se těším,ale zároveň vím,že je to naposled co pořádně uvidím mímíse,pak až live a kéž by v červnu až na RAKA!!!Ale zas mám ty nahrávky,tak si je pouštím skoro každej den ať ho vidím.

Evi ty jdeš kdy na ten opravnej???5.3. myslím ne???šak si zítra v hokně řeknem,v neděli jedu asi do Brna,vůbec se mi nechce ke tchýni,Gábi má svátek tak jestli prý přijedem,Gábi říkala že tam nechce a žádnej dárek od ní taky ne,celá po mě,hrdost palica,tak už s manžou pohádali,ať si zůstanem teda doma,připadám si odstrčená,kujou tam jen ty svý pikle a na mě s G úplně serou.ale asi ať mám klid tak G řeknu ať to chvíli vydr a pojedem tam,cesta hodinu,tam půl hodiny a zpět hodinu,úžasné nedělní odpoledne na D1.Evi kde bydlíš v Brně???Říkala jsi taky v Lišni ne???Ale panelákově viď???Od tama je mladej,vozíme ho na STRNADKU hnusnou.pa opatrujte se,já jsem z vás na chocholouška,každou chvíli dám nohy nahoru radši.

Kájka zatím víc nepsala,jinak bych vám dala vědět.páá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
3.3.10 19:35

Ahoj všem..
tak koukám že to tady začlo nějak churavět,hlavně ať jsou obě holky a mimča v pořádku!!!
Web,gratuluji k holčicce,ale jak koukám tak ti kluci stále vedou..jinak já jdu zítra na tu cukrovku,mám tam být o půl 7..no mě asi klepne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
3.3.10 19:37

Ještě jsem četla že chcete uzamknout diskusi..jak se pak na ni dostanu?nejsem žádnej PC eypert,tak bych se pak nerada ztratila… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
3.3.10 19:47

Ani,to je dobře,že jsi viděla mimíska tak hezky.A hlavně,že jste v pořádku.Teď se nám to tu začalo nějak sypat.
Ale holky to zvládnou,jsme přece ženský a ty musí vydržet hodně.

Paji,já bydlím v Kohoutovicích,to je úplně na druhé straně Brna.Na ten ultrazvuk jdu v pátek,máš pamatováka :potlesk: :lol:
Očko,to jsme na tom úplně stejně.Taky jdu zítra na 6,30 na tu cukrovku :poblion: :poblion:
tak na mě myslete,bude to hrůza. :cry:
Paji a ten tvůj ultrazvuk 3D ještě nebude poslední,ještě je ve 30tt,tam se váží,měří,kontroluje poloha,placenta atd.Tak se ještě těš :dance: :dance:

Jinak jsem holky dneska mrtvá,takse jdu natáhnout.
Ještě na vás mrknu,než půjdem hajat :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
3.3.10 19:56

Evi,tak já si na tebe určo vzpomenu..když to máme takhle nastejno,tak snad to zvládnem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
3.3.10 20:12
Očko píše:
Ještě jsem četla že chcete uzamknout diskusi..jak se pak na ni dostanu?nejsem žádnej PC eypert,tak bych se pak nerada ztratila… :nevim:

Očko, až se zamknem, tak tady bude odkaz a pak se najdem pod skupinama a s naším jménem. Tak Res, chopíš se toho? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
3.3.10 20:15

Hezký večer :wink:
no co to tu vidím??? 8-o
Kajjko, Cinimini - držte se! Myslíme na vás! Ale jak psaly holky, taky si myslím, že je lepší, když budete pod kontrolou lékařů…určitě to dobře dopadne :wink:

Web tobě obrovská gratulace k HOLČIČCE :potlesk: supeer, že ti to tak vyšlo :dance: :pankac: :dance:

Praska gratuluju k úspěšné kontrole :kytka:

Očko, Evko zítra zlomte vaz na cukrovce, budu na vás myslet…
Já měla KO dneska, s tím mým dr. je domluva jak s kozou - hlásím a machruju tady, jak se chodí na cukrovku ve 26.týdnu (ale fakt mi to řek) - tak já byla dneska jenom na krvi a na KO - UZ, krev v pořádku, a UZ - prej je to lepší než minule (už to prej nevidí, tak sytě vysvícené), ale furt se mu ta pravá plíce nezdá :roll: , ale prej to není vada, která by byla neslučitelná se životem, že takových případů je málo a že se to řeší až po porodu, podle toho, jak se dítě nadechne… Každopádně 9.3. jedu do Brna na UZ, tak doufám, že tam mi řeknou jen dobré zprávy :-? achjoo :roll: No takže na ten sladkej blivajz jdu až 24.3. (28týden) a zároveň jdu na kontrolu…

uzamčení diskuze přidávám se k většině :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
3.3.10 21:05

Tak jo, ujmu se toho. Zítra napíšu adminovi a zjistím co a jak, pak hodím echo :-)

Holky, mě dneska vůbec nebolelo břicho!!! Já mám takovou radost! :dance: Ta procházka mi zase bodla, já už tomu normálně věřím! Bolelo mě jenom trochu na straně, když se mi chtělo na wc a nešla jsem hned, ale jak jsem si došla, tak to hnedka přestalo, takže paráda :palec: Ale stejně se úterní kontroly bojím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
3.3.10 21:41

Res,to je dobře,že je vám líp.Čerstvý vzduch dělá zázraky :lol: :lol: Tak hlavně pomalu :-P :-P

Tak já se už loučím.Jsem mrtvolka,a k tomu to ranní vstávání.Tak jak budu zítra moct,hned jsem u vás.

Tak sladké sny o mimískách :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7954
3.3.10 21:46

Ahoj holky,
v pátek jdu taky na tu cukrovku… :poblion: nejradši bych nešla.. :roll: ale co bych neudělala pro zdravého prcka :wink:

Kajjko a Cinimini- hrozně Vás lituju, že máte takové problémy. Doufám, že to všichni doklepeme ve zdraví až do konce. Hlavně ať se vám to co nejdřív srovná. Držím pěsti!!! :wink:

Uzamčení - hlavně dejte vědět jak se tam dostaneme!!! (pro ty pomalejší, jako já) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
3.3.10 21:59

Zdravim, hlasim, ze jsme vsichni tri zpatky u nas na ostrove. Jsem uplne kaput, jeste, ze mam tak uzasnyho partnera, jinak bych to nedala! No podrobneji napisu zitra. Ale pokud uslysite o tehuli, ktera mela na Ruzyni fakt na male, tak jsem to byla ja. No hnus. Tak pa zitra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí