Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7373
3.3.10 09:51

Paju, přesně takový metřík jsme ti taky udělala, jako Cini, máme stejný vkus :mrgreen: Pro výběr ti ukážu třeba ještě tenhle :wink:

http://lbyf.lilypie.com/TMTsp1.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10190
3.3.10 09:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10190
3.3.10 10:02

dneska mám docela náladu na uklízení, tak zas mě furt tvrdne břicho :roll: 5 minut dělám 10 odpočívám to než něco udělám bude večer :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
3.3.10 10:05

Paji,tak ho tam máš i ode mě. :lol: :lol:
Když ho budeš chtít dat pryč,tak úplně nahoře v nastavení si smažeš v rámečku tu adresu metříku,a dáš jen uloži,a bude pryč. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
3.3.10 10:07

Paji, tak vybírej, máš z čeho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
3.3.10 10:18

Jé holky zas chvíli nestíhám,super,mě se líbí ten s pejskem,už nevím kdy kdo dal,musím valit,ozvu se,nechte mi tam pejska prosím a díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
3.3.10 10:32
Resarana píše:
Abinta píše:
Tak mě tak napadlo,co si někde napsat i čísla na mobil nebo mail nebo ja nevím…abysme právě měli možnost se na sebe dokontaktovat,když je to třeba ted s Kajkou v nemocnici nebo s web co se záhadně neozývá???
Jen nevím teda jestli do tabulky,páč jsme na veřejných stránkách a otevřít to může kdokoliv…napadá vás něco?
Mě napadlo si ty stránky uzamknout, jako to udělal tuším únor a květen. Nepřemýšlely jste o tom??? Přece jenom tu probíráme docela intimní záležitosti… Takhle do tabulky určo né. Jedině si čísla poslat přes vzkazíky, ale kdyby se to tu uzamklo, tak můžu změnit adresu seznámku a čísla tam dát můžu! Co vy na to?

Ahoj holky, zdravím, dočtu…a hned uzamknutí :wink: Já myslím, že k tomu víceméně směřují všechny diskuze, které už jsou trochu rozběhnuté. Je fakt, že se k nám pořád přidávají nové těhulky, ale to můžou, i když budem zamknuté. Já jsem určitě pro, přeci jen čím dýl se známe, tím důvěrnější věci řešíme a je fakt, že to nemusí vědět každý. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
3.3.10 10:33
Kajjka píše:
jj Evi tak Pajka už moje číslo má před chvílí sem jí ho poslala
tak já se s váma holky loučím a budu teda informovat přes Pájku
Mějte se papa :mavam:

Klárinko, drž se a buď statečná, myslíme na tebe! :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
3.3.10 10:36
Resarana píše:
Koukám, že proti uzamknutí diskuze moc lidí asi nebude, však já jsem taky pro a budeme mít větší soukromí :palec: Jenom jak na to :think: Nevíte někdo???

Resi, nevím, jestli už ti někdo neradil, ještě jsem nedočetla, ale někdo z nás musí výt jako správce skupiny - hlasuju pro tebe, jestli nevadí, když děláš i tabulku, přeci jen máš přehled - napíšeš Lesině nebo jinému adminovi a oni nám vytvoří skupinu s názvem jaký si vyberem - asi necháme Červen 2010 no a bude to a tam se přesunem. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
3.3.10 10:38
Resarana píše:
Jsem někam ťukla a tam bylo, že přes admina. Tak ještě počkáme co ostatní na to a domluvíme se, kdy to tu uzavřeme. Heslo bychom si poslaly přes vzkazíky.

Kajji, zítra na tebe budem myslet a ať jste brzy s Nelčou v pohodě a teple domova!!! :hug:

Verčo, jo tak to by mě taky nas… :pocitac: Mně se to stalo s TV stolkem, přihodila jsem málo a o fous mi ho někdo vyfoukl :zed:

Resi, žádné heslo není třeba. Ty jen musíš dát adminům seznam uživatelů, kteří mají mít do skupiny přístup (pokud se ujmeš správcování) a oni už to zařídí. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
3.3.10 10:40
webparazit píše:
Neco jsem asi schvalne zapomela, co? :mrgreen:

JE TO JESSICA EMILY HURDMAN !!!
:srdce: :dance: :srdce: :dance: :srdce: :dance: :srdce:

Takze dekujeme vsem za drzeni sveracu :mrgreen: Videli jsme pipinku, mala sebou mlela, cucala si prstik, porad otevirala pusinku a vazi 779g :kytka:

Verunko, obrovská gratulace, my jsme to věděly, hurááááá :dance: :dance: :dance: :dance: :hug: :hug: :hug: :hug: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
3.3.10 10:49

Tak jsem vám to tu zas trochu zahltila :oops: Už jsem zpátky z cukrovky, nebylo to tak strašné, dokonce i ten roztok byl příjemně okyselený a dal se v pohodě vypít. Horší byla únava, jak teď nejsem zvyklá vstávat, tak jsem tam posledních 45 minut proklimbala - ale nebyla jsem jediná. :wink:

Zítra si ještě musím pro výsledky, protože zrovna mému doktorovi asi jako jedinému je neposílají - no ještě, že to mám jen přes cestu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
3.3.10 10:53

Leni já to teda nevěděla :lol: myslím Jesicu,já myslela Harryka.hm :mrgreen:

Evi,já v práci,to je těžké za ad1 jasné prachy,ale těch pár týdnů nás už nevytrhne,to není hlavní důvod,to určitě ne.
ad2 Gábi,jsme závislé na sobě s cestováním,vozím ji každé ráno do Ol.do školy a zpět,až vypadnu nemůžu ju vozit sem a dom a pro ní zas sem a dom,asi by mě ten gazik sežral,takže to je ten důvod proč se snažím co nejdýl v hokně pokud to jde,takže jestli mat.6týdnů před termínem a já budu moci,tak se tady budu kutálet ještě v květnu.Od září bude G.chodit už do školy k nám do Brodku ač nerada,ale musí,bude to pro ní lehčí jak dojíždění a pro mě taky,bude v 1h doma ze školy a může řádit cokoliv,tak čeká na nás,doma jsme nejdřív v 17h a později,bečí že nestihá děcka bobovat za světla,v létě přestává v 6h na bazén svítit sluníčko tak na prd a nestihá Disny chanel,prostě pak bude mít samé výhody a sociální jistoty až zvykne na nové děti a úču. :nevim:
ad3 pokud to půjde doma bych zešílela,jsem uklízecí maniak,lozila bych po zahrádce a nesedla si,doma to samé,myslím že bych strašně uspíšila porod,protože si neumím sednout a odpočinout,to mě moc nebaví,až večer ráda padám do postele k.o.sedět u TV to já nedělám,sedět s časákem taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
3.3.10 10:55

Tak a je to,smazala jsem si toho pejska co jsem chtěla,úplně jsem z toho k.o.pane bože co jsem komu udělala,moc vám děkuju,ale já jsem opravdu debil!!!!!debilovič debil!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
3.3.10 11:02

Paji,co jsi udělala s pejskem???? :cry: :cry:
Mám ti ho tam dat znovu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...