Poradna duly
Jana Čurdová
Také mě to napadlo s tím uzamknutím diskuze. Bylo by to myslím lepší. S těmi telefony…nevím, to bych nechala na každé z nás, jak to cítí. Je to ale pěkné, že máme o sebe navzájem takovou starost ![]()
jj Evi tak Pajka už moje číslo má před chvílí sem jí ho poslala
tak já se s váma holky loučím a budu teda informovat přes Pájku
Mějte se papa ![]()
je fakt že si někdy říkám kdo nám to asi čte…teď o sobě máme přehled ale jak přijde půlka května začnem se ztrácet.....a info kdo už má mimi bude opožděný…přes sms by to alespon všichni věděli že někdo tu není protože rodí o 14 dní dřív apod......jsem pro to uzamknout…nebo nějak si dát mobil. čísla.....
mě dneska vše tak s…
![]()
Koukám, že proti uzamknutí diskuze moc lidí asi nebude, však já jsem taky pro a budeme mít větší soukromí
Jenom jak na to
Nevíte někdo???
Res,v tom ti neporadím,nejsem zběhlá v PC.Ale měla by to vědět Admina,té se prý píší dotazy ohledně stránek s diskusemi. ![]()
Kaji,budu na tebe myslet,a držet vše co můžu ať jste s Nelinkou v pořádku a brzy mezi námi. ![]()
Jinak se loučím,jdeme s Natálkou spinkat.
Tak zítra.Dobrouuuuuuu
![]()
netuším…myslím že nějak přes administrátory + nějak se domluvit protože tam bude pak heslo…vim že jsem to někde viděla - diskuze uzamčena + že se má napsat někomu a ten tě tam pustí…ale fakt nevím nemám zkušenost.....
navíc jsem totálně nas… - sledovala jsem na aukru 2 zavinovačky, cena supr a já si v poslední minutě vymáčkla aukro a než jsem se tam dostala bylo po všem…taky jsem si na mimibazarku našla lehátko a paní mi napsala at se co nejdřív ozvu jestli ho chci a na konec se neizývá ona…a já ho chci
![]()
Jsem někam ťukla a tam bylo, že přes admina. Tak ještě počkáme co ostatní na to a domluvíme se, kdy to tu uzavřeme. Heslo bychom si poslaly přes vzkazíky.
Kajji, zítra na tebe budem myslet a ať jste brzy s Nelčou v pohodě a teple domova!!! ![]()
Verčo, jo tak to by mě taky nas…
Mně se to stalo s TV stolkem, přihodila jsem málo a o fous mi ho někdo vyfoukl ![]()
Halooooooooooo, tady se uz urcite spi a ja tu konecne jsem.
Omlouvam se, ze jsem se neozvala, nestihacka nejvetsi. Vcera jsme byli az do vecera v Olomouci, jeste jsme jezdili po nakupkach, takze jsem byla rada, ze jsem odpadla, takze az ted tady ctu zpravy o srazu… Moc se omlouvam jeste jednou…
No a dneska jsme rano hledali kocarky na netu, pak jeli do ultrazvuk do Olomouce a hned z utz do Uherskeho Hradiste pro kocarek- Takze uz mame, jupiiii.
Kajko: Moc me to mrzi. Ale vsechno bude v pohode, ted si te aspon pohlidaji. Tak vam s Nelinkou drzim palecky, ju? Za chvilku budes zpatky.
No a jak jsme dopadli my? No nevim, nevim, jestli si to nenechat jako prekvapeni, ale kdyz tolik z vas na me myslelo - cetla jsem zbezne vsechny prispevky, takze holky moc dekuji za to, ze jste si vzpomeli.
Paji: Mojemu se libi tvoje dlouhe jmeno naseho potomka
A kdyz jsem mu rekla, ze ses sla mrknout na ten utz, tak tu malem omdlel. No jo, jsi zlaticko.
Az zitra pojedu vlakem pres brodek, tak ti tam poslu vzdusne pusu ![]()
Jinak zitra vstavam v 7, jedeme vlakem o pul 9, abychom meli dost casu v Praze a nemuseli nervovat, takze zitra tu vubec nebudu, zpatky doma budeme az nekdy vecer, tak snad to rychle utece.
Tak se mejte vsechny moc krasne, jeste jednou dekujeme, ze jste na nas mysleli, a za par dni uz zpatky 100 procentne online na emiminu!!!! ![]()
to já dražím často a ráda…takže neprohrávám často…buď vyhraju a nebo to překročí moje maximum…jsem na sebe přísná…a přes maximum nejdu.....protože když jo tak to tam hážu…pak to zkončí a já jen čumím za kolik jsem koupila…ale tohle mě s… před týdnem jsem konečně narazila na soupravu do porodnice s dráčkama a zase s emi na konci zasekl celý internet…asi ten notebook hodím z okna.....
![]()
Ahojky holky, jen v rychlosti pročítám a nestíhám reagovat. Ale teď musím, třeba Kajku ještě stihnu… Kaji mrzí mě, že musíš ležet v nemocnici, ale sama víš, že je to teď pro tebe i Nelinku nejlepší… Vem si nějakou fajn pozitivní knížku, zaúkoluj manžu, ať ti nakoupí časopisy pro maminky a miminka a zkus si ten odpočinek aspoň trošku užít. Prostě se na to dívat pozitivně, že konečně po tobě nebude v práci pořád někdo vřískat a budeš mít klídek a žádné stresíky. Máš úžasného manžela, Nelinka je taky zlatíčko, teď se o tebe postarají doktoři a jsi doma co by dup. Bude to dobrý, tolik nás na tebe/vás myslí, to prostě musí pomoct.
Budeme čekat na zprávičky!
Samozřejmě ty pozitivní, jiné prostě nemají šanci. ![]()
A Veru-web, kde sakra jsi s tou Jesicou?
Ty nás teda pěkně napínáš!
![]()
no a jak jste teda dopadli na tom uz a jak se mimi ukázalo…je to holka nebo kluk?????? ![]()
Neco jsem asi schvalne zapomela, co? ![]()
JE TO JESSICA EMILY HURDMAN !!!
![]()
Takze dekujeme vsem za drzeni sveracu
Videli jsme pipinku, mala sebou mlela, cucala si prstik, porad otevirala pusinku a vazi 779g ![]()
Jupiiiiiiiiii, takze na me fakt zbyla
Res, jsi zlaticko, dala si me do tabulky na spravne misto ![]()
Veru: Moc dekuji, no hned jsme se po ceste do Uherskeho hradiste stavili v obchudku a koupili dvoje ruzove dupacky a jedno ruzove bodycko ![]()
Tatinek je z toho uplne na mekko, no prvni holka v rodine! A o tchyni mam strach, aby ji neodvezli do nemocnice s vysokym tlakem
Rvala do telefonu jako mala holka ![]()