Poradna duly
Jana Čurdová
Kajjce - mooooc mě to mrzí.....neřeš co jsi měla a co ne…čas stejně nevrátíš…ale od teď si slib že nepodceníš vůbec nic a budeš vzorná…já mohla jet minulý týden a Perulka taky pár dní ležela ve špitále…hořčík a klid Ti spraví břicho ale stejně už musíš být opatrná…jak se mění čípek zvyšuje se riziko porodu a přeci jen je ještě brzo, takže máš do porodu vymalováno.....oni si Tě doktoři pohlídají a Ty hlavně poslouchej…nechoď domů dokud neřeknou oni…neuspěchej to.lepší když tě zkontrolují…a vysvětli Nelince že venku je ješt+ zima tak at nespěchá a vydrží kde je…drž se, budeme na Tebe myslet ![]()
rybkabezvody píše:
Holky budete kupovat mimískům lehátka?Moc se mi líbí od Fisher Price jedno z těch vibračních, ale nevím, zda to má smysl, přece jen úplně zadarmo nejsou a slyšela jsem hodně názorů, že v tom miminka nechtějí být…
Rybko, přesně tohle lehátko od Fisher Price takové to modré na tři polohy jsem koupila na MMB předevčírem. Samozřejmě nemůžu zaručit, že v tom malý bude chtít být, ale přijde mi to praktické, třeba když ho budu chtít mít v kuchyni. No a sehnala jsem skoro nové za 750,– , tak to zas není tak strašné. ![]()
Tak jsem zase tady,hodila jsem si vanu i když bych neměla ale po půl roce to zas jednou snad nevadí.Holky dneska strašně málo citím pohyby.Kopala akorát ráno a asi třikrát kopla cca před hodinkou jinak vůbec nic,asi nějaká líná z toho počasí či co.Ve čtvrtek jdu na velký utz tak budu klidnější.i když mi můj dr. dělá utz každou kontrolu tak stejně jednou za měsíc mi přijde málo a já jsem pak vystresovaná,aspon že už kope to člověk pozná zda se něco děje nebo ne.
Holky máte fotky s pupkem?Já jen dvě a to ze dneška,dala sjem si jí do alba a všichni jak už mám velký břicho ale mě přijde malé ![]()
Ahoj Káji,tak to je v pr… co já si počnu ráno a pořád,ani ten metřík jsme nedodělaly
nevadí,jen ať jste holky v pořádku,v nemocnici není zle,já tam byla teda jen dva měsíce s G.ale pohoda,váli váli TV na pokoji,sprcha taky,ber to tak,že tak už si nikdy neodpočineš,já vím,doma je doma,ale ber to pozitivně,malou uvidíš víc než normál,budou tě hlídat atd,poslouchat zvonem ozvy,to normál nezažiješ.Manža má čas chodit každý den ne zatím,tak super.Jen aby to bylo jen na chvilku aby jsi stihla donakupovat,protože chlapy na to fakt nemaj buňky.Chodila jsem po TEscu a dívala jestli vás nezahlídnu,byla jsem se podívat na ten 3D ultrazvuk na genetice,jestli neuvidím web,ale nikde nikdo,škoda,jen aby se ozvala že je vše o.k.Web kde jsi????Co Hary josua jesica parker Hurdman???Je vše o.k.netrap nás????Ozvy se!!!! ![]()
Káji tak se drž,nauč manžu psát ať nám může podat aspoň stručné info že se máte krásně,to ale fakt,zkus to,stačí sem tam když ťukne Moje holky jsou o,k, zítra jdou domů,nebo tak něco
a já samotinká v práci,ty jo,začínám se šetřit,jsem z vás nějak ve stresu,je to až divné po tom prvním hrůze těhu,že teď snad doufám vše o.k.,ale klepu na dřevo,tak čípek zkrácen,no už ať zas další kontrola.Tak se drž holka ju.pa
Je tady vůbec někdo kdo ještě je v procesu krom mě???
já jsem ještě v práci a mám zápřah jako nikdy
a budu až do půlky dubna…ufff! ![]()
Ahoj Evi,tak aspoň někdo,to jsem ráda,ale jsem úplně štronzo z holek,pomalu se ted bojím jít aji okoupat,kopnu nádobí po večeři do myčky a jdu hajat.
Jo a co jsem poslala foto u ULTZ tchyni,ta se neozvala jasně,ale teta psala že je podobnej na mě,to už říká třetí člověk,to je divný tak brzo a už má bradu a pusu po mě.papa
Kajjka píše:
Ahojky holky moc se omlouvám za ten srázek ale i kdybych mohla asi by nebyla nálada
KO nedopadla dobřeteď když už sme konečně dorazili od našich a jsem tu chvilku sama si můžu pobrečet, holt to zase odnesete vy
Od zítřka tu asi s váma pár dní ( doufám že né dlouho) nebudu
Zítra ráno nastupuju do nemocnice
dr mi sice řekl že to není ještě tak hrozný, ale podle výrazu když mi dělal UTZ, mě asi nechtěl moc strašit
no vlastně nevím, mám z minula zhoršení z CS 0-1 na CS 2 a tvrdnutí břicha do toho ( někdy i víc jak 10× denně)
tak mě chce mít dr pod dozorem
Kdybych nebyla blbá tak by to třeba nebylo potřeba ale já kráva workoholická si nedám říct když ste mi tu dobře radily
Te´d se můžu jen modlit aby se to už nezhoršilo a bylo to aspoń o trochu lepší abych nebyla do porodu zavřená na gyndě
Kajko, zlato, to je mi srašně líto.
Teď nemá smysl moc řešit, co by kdyby, hlavně mysli na Nelinku a dávej na sebe pozor, poležíš si třeba chvilku a bude dobře, uvidíš. Budu na tebe myslet a držet ti palce!
![]()
Holky, no je to na palici, fakt, takové problémy…proč to prostě nejde jednodušše, že? Já mám od 18.00 kvůli zítřejší cukrovce hladovku a zrovna jak na potvoru mám strašnou chuť na sladké.
Tak budu muset vydržet do zítra, no… ![]()
Paji, nám sem dej taky foto, ať Káju vidíme a můžeme se pokochat!
A co ten Gabči metřík, já ti s ním píchnu, alespoň přijdu na jiné myšlenky
Ráda bych ti ho pomohla udělat, nebo mi hrábne…
Paji,Kajku zastoupím,ať ju nemrzí,že ti nestihla metřík pro Gabču.Sice asi nebude jako od Kajky,ta je profík,ale budu se snažit. ![]()
Kaji a ty už jen nožky nahoru a hodně odpočívej.
To s manžou je dobrej nápad,ať nám občas písne jak se vám holky daří ![]()
Veru,kde jsi???????????A co Jesica?????
Ahojky při večeru. Kajko, drž se tam v nemocnici a hlavně to ber pozitivně,že si tam mooocinko moc odpočineš.
Já dneska večer taky funím a bolí mě celé břicho, no snad z toho nic nebude, my s těma prckama co už máme si totiž ani doma moc neodpočineme a musíme prostě lítat kolem nich ![]()
Web, snad je vše ok a jen nemáš přístup, taky netrpělivě čekám na zprávičku. ![]()
Páji, ty nemysli na špatný těhu a užívej,že je máš teď v klídku ![]()
Tak mě tak napadlo,co si někde napsat i čísla na mobil nebo mail nebo ja nevím…abysme právě měli možnost se na sebe dokontaktovat,když je to třeba ted s Kajkou v nemocnici nebo s web co se záhadně neozývá???
Jen nevím teda jestli do tabulky,páč jsme na veřejných stránkách a otevřít to může kdokoliv…napadá vás něco?
Abinta píše:
Tak mě tak napadlo,co si někde napsat i čísla na mobil nebo mail nebo ja nevím…abysme právě měli možnost se na sebe dokontaktovat,když je to třeba ted s Kajkou v nemocnici nebo s web co se záhadně neozývá???
Jen nevím teda jestli do tabulky,páč jsme na veřejných stránkách a otevřít to může kdokoliv…napadá vás něco?
Mě napadlo si ty stránky uzamknout, jako to udělal tuším únor a květen. Nepřemýšlely jste o tom??? Přece jenom tu probíráme docela intimní záležitosti… Takhle do tabulky určo né. Jedině si čísla poslat přes vzkazíky, ale kdyby se to tu uzamklo, tak můžu změnit adresu seznámku a čísla tam dát můžu! Co vy na to?
Res,to je dobrej nápad.Jsem pro.A než se to stihne,tak by mohla dat Kajka číslo aspoň Pajce,nebo jiné,aby nám někdo dal vědět,co vy na to??????????