Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14083
2.3.10 16:34
Verčanet píše:
není důležitý jestli je nemocenská vyšší než mateřská ale jestli je vyšší než mateřská.....a ještě jedna zápletka která mě dost zaskočila - mateřská mi zkončila př. 20.2. a tak jsem žila v tom že dostanu za 20 dní mateřskou a 10 dní rodičák - poměrnou část…a ono nic…odůvodněno tím že mateřská za těch 20 dní je vyšší než rodičák tudíž mi těch cca 8 dní nezaplatili…takže já se budu si to nastavit aby mi mateřská zkončila někdy co nejvíc na konci měsíce.....

verčo, prvnímu odstavci nerozumím. nevypadlo ti tam jedno slovo? nebo v místo mateřské má být rodičovská.

tak už jsi to později napsala, tak už to chápu. Já
budu mít nemocenskou vyšší než RP a PPM, takže čím dýl budu pobírat tím líp. Taky i těch 6 týdnů před TP mi pak bude končit PPM 30.11., takže i z toho hlediska lepší. Ale pokud mi Dr. řekne, že musím 8 týdnů, tak mám prostě smolíka.

a s tím ukončením uprostřed měsíce máš pravdu. Já končila někdy cca 5. a dopláceli mi to jen do výše rodičovské. Ale zase filip se narodil 2.12. a rodičák za prosinec mi přišel celý!!! (ten nekrátí).

Příspěvek upraven 02.03.10 v 17:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5321
2.3.10 16:37

my máme tenhle http://www.detskezbozi.com/…ice_list.asp?…, ale šedej. Zdá se super, uvidíme. S Terkou jsme měli x-lander, ale sportovní sedačka se nedala otočit a to mi pak hodně vadilo. Sluníčko, vítr, komunikace s ní. Tenhle byl druhej na výběr, ale tehdy stál stejně jako x-lander 15.000, tak vyhrál ten, ale teď byl výprodej tady těch za polovinu, tak jsme ho vzali. Hluboká korbička se zdá velká a navíc je polohovatelná, dá se koupit i autosedačka a nacvaknout, ale u Téry jsme to nepoužili, tak si necháme maxicosi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5321
2.3.10 16:40

Já to neřeším, postýlku zatím používá Terezka a možná budeme stavět druhou, to se ještě uvidí, všechny věci mám doma i autosedačku a kočárek ten ne, nevydá se, v předsíni stojí golfáč, takže ten až potom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
2.3.10 16:42

Kaji,to mě hrozně mrzí,ale důležitý je abyste byli s Nelinkou v pořádku.V nemocnici budeš hajat,a ono se to uklidní,uvidíš.Pak budeš hajat mezi námi doma.Budem,na tebe myslet a ty budeš pořád škitat. :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
2.3.10 16:43
ciniminisek píše:
Halo:ty postýlky jsou nádherný jakou sis objednávala?

Vybrala jsem si tuhle, je sice dražší, ale snad nám vystačí než půjde do školy
 http://www.detskydesign.cz/…uct_info.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
2.3.10 16:44

ten je taky parádní.No já právě musím koupit autosedačku maxi cosi ta jediná pasuje na tenhle podvozek od moonu.Hodně cestujeme autem takže nemusím tahat celý kočár ale pouze ten podvozek.Což je pro mě ideální jelikož mám malý auto.Manžel sice obrovský ale tím já jezdím minimálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
2.3.10 16:49

holky moc díky za podporu :hug:
já jsem z toho fakt mimo furt mi bylo fajn a najednou takovej zvrat :-(
no ale asi je to potřeba, prej do mě budou pumpovat kapačkama magnézko tak snad se zase brzo vrátím domů :nevim:
nemocnice nesnáším a celej den ležet to bude pro mě trest, aqle je fakt že doma se to blbě dodržuje když je potřeba něco udělat
už teď se těším až půjdu domů :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
2.3.10 16:50
Hela84 píše:
ciniminisek píše:

tak ta je krásná :palec: Budete mít celý pokojík zařízený do bíla a nebo nějaký barevný mix?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5321
2.3.10 16:57

Holky ještě k tomu oblečku na prodej. Budeme to dávat na aukro na aukci jako jeden balík oblečení, protože se toho fakt potřebujeme zbavit. Máme málo skříní a dost to překáží, hlavně když jsem si donesla spoustu oblečků na kluka. Takže jestli máte někdo zájem o všechny ty oblečky je jich tam cca 50ks, tak jeden kus průměrně za 30kč. Takže 1500,– i s dopravným. Jestli nikdo tak v pohodě, hodíme to na aukro, jen jsem vám to chtěla ještě říct. Musíme se zbavovat přebytečných věcí. i tý postýlky co jsem nafotila.

Příspěvek upraven 02.03.10 v 16:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
2.3.10 16:57
Hela84 píše:
ciniminisek píše:

vážně krásná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5321
2.3.10 16:58

Ale když budete mít někdo zájem, tak dám klidně slevu, fakt to potřebuju dát už pryč. To ten jarní úklid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
2.3.10 17:11

Kajji - to je nepříjemný zvrat. Určitě to bude dobré, pár dní si poležíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
2.3.10 17:14

hezký podvečer

Nakukuji po delší době. Mám se dobře. Vidím, že tady je to skoro samá neschopenka.

Kajko moc mě mrzí, že musíš do nemocnice. Ale věřím, že se vše brzy spraví a ty si odpočineš, hlavně od pracovního stresu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10190
2.3.10 17:21

Rybko lehátko máme doma, když byla malá mimi tak v něm byla sem tam, ale je to do 3 let a ted ho využívá. Druhé mimi ho taky trochu určitě užije, tak to beru jako ne zas tak špatný kup. Kamarádka tam měla malou od narození a ta zas nechtěla nikam jinam. Záleží asi na dítěti. naše malá byla pořád na zemi a byla spokojená :lol:
Kaji to je mi líto, ale určitě bude lepší, když si tě dr. pohlídá. A až se tělo uklidní tak budeš doma jenom ležet!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
2.3.10 17:30

Kaji, to je mi moc líto :-( Když tě tak čtu, tak asi budeme ležet obě, páč mě zase to břicho chytá :cry: Vždycky ráno dobrý a od cca 3 hodiny to začne… Alespoň budeš pod kontrolou a budeš vědět, že se nemůže nic stát. Napumpujou tě magnézkem a brzy pofrčíš domů. Bude to dobrý holka, drž se! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí