Poradna duly
Jana Čurdová
Ježiš Paju ![]()
Evi, dej jí tam pejska a holčičku smaž
Já se musím smát, ach bože to je záchvat ![]()
Leni, jasný, zkontaktujem admina
Ale já a správce?
To mi tak důvěřujete???
Červen 2010 bych taky nechala ![]()
Evi prosím prosím smutně koukám
,tak to dopadá,když je člověk debil a pod tlakem jednoho neurotického magora,kterej dnes vztával prdelou hore,myslím říďa,podruhé už to vážně nepos…díky Evi,pejsek zpátky jasné
![]()
Pajuso tak ty tve duvody chapu, ja taky neumim jen tak sedet, takze proto jsem jeste v praci nebot tady bych asi lezla po zdi nemit nejakou smysluplnou napln dne nebo bych furt uklizela a tim bych se uplne dodelala. Takze uvidim zda do pulky dubna vydrzim,zalezi na zdravotnim stavu. Zatim jsme oba v poradku tak neni duvod jit na neschopenku,ale to se muze kazdou chvili zmenit, holt jsme v jinejch stavech no
Navic pro me je dalsi motivace, ze si v praci jeste jakz takz pokecam cesky s nekterymi kolegy, jinak doma jen francouzsky a v praci oficialne jen anglicky, takze pokud nechci po vecerech zhavit telefony a otravovat kamosky a rodinu tak si cesky pokecam jeste tak s nasim psem a ten mi moc neodpovida… Grrrr…no obcas je to narocne… ![]()
Pak máte RES ještě jednu možnost,udělejte správcem mě,prosííííííííííííím moc po tom toužím,prakticky po ničem jiném ani neprahnu,já odborník na metříky,dejte se na mou cestu,já vás povedu,už se musím taky smát,díky Kája se třese se zbytem břišního svalstva ![]()
Evi nekřič,mám jasné hotové domluvené,ale pšššttt.To je den ![]()
EVI 2,tak vidíš,to je ten důvod hlavní,doma mám záchvaty,v práci náročný už jen to že jsem a sedím tady a musím tady být,ale proti tomu co vyvádím doma je to oáza klidu teda fyzického,psycho je.Takže radši tady budu sedět a doma až vysvitně svítíčko a budu zahrádkářem!!!
Resarana píše:
Ježiš Paju
Evi, dej jí tam pejska a holčičku smažJá se musím smát, ach bože to je záchvat
Leni, jasný, zkontaktujem admina
Ale já a správce?
To mi tak důvěřujete???
![]()
Červen 2010 bych taky nechala
Res, já myslím, že je to logické, když děláš i tabulku. Teda jestli ti to moc nevadí. ![]()
Leni, moje správcovství hasne, koukej na Pajku, jak se do toho hrne, to jí nemůžeme udělat jí správcovství nepřiřadit ![]()
Pajuša5 píše:
Evi nekřič,mám jasné hotové domluvené,ale pšššttt.To je den
Já z tebe dneska nemůžu
![]()
Paji,já to heslo asi dávám špatně.Šoupni mi ho sem ještě na vteřinku ![]()
Je tam je tam,ježiši ještě že vás všechny mám,tak co bude s tím správcováním,teď když mám už metřík jsem velká holka,doufám že všichni zavřeli oči na mé heslo
![]()
Evi díky moc aji za vymazání,já vím radši,díky,to už by jsi mi mohla rovnout tam dat aji Káje 3D ne,ale jak ale jak.prdíme na to,pro dnešek jsem toho nesvini.a až až.
Zkusila jsem si vyrobit metřík a tak to teď zkusím zda tu bude nebo ne.