Poradna duly
Jana Čurdová
To je velká krása ten metřík,musím se pořád sem chodit kochat,koch koch,
Simčo ty s tím naděláš,nějakej metřík sem metřík tam,měla jsi se na mě obrátit,já jsem odborník přes metříky
![]()
Paji,ten Kája by sem šel určo dat.Zeptám se mladé až dorazí,a ona to zařídí.Jinak není vůůůůůůbec zač
![]()
zdar nazdar těhulky ![]()
vy jste teda drbny
,
web hurá hurá hurá, velká gratulace
Jessica se konná
, aspon někomu to vyšlo ![]()
kajko, ty tu asi už nejsi, ale myslím na tebe, věřím, že tě dají v nemocnici dokupy
,
jinak jsem půlku věcí, co jste napsaly zapomněla ![]()
s tím zamknutím jenom souhlasím, jen jak se pak sem dostanu????
macku konečně taky někdo, koho dr. taky jenom prohmátne a čau
, už jsem si říkala, že mám nějakou divnou dr. , ale mrzí ě to že nedělá UZ ![]()
evi a abinko já jdu na tu viniční, zítra na ten cukr
, žíly mám ok, ale snad se neublinknu ![]()
jsem si říkala, že ty věci pro mimi, koupím, jen to nejnutnější a pak budu přikupovat podle potřeby, máme net, PPLko, naproti přes ulici lékárna a obchod s oblečením pro mimi
,
odsávačka na vysavač my máme nějaký průmyslový vysavač, nemá regulaci vysávání, někdy mám problém ho odtrhnout od podlahy
, to by asi bylo nebezpěčný pro prcka, aby mi ho to nevysálo celého
![]()
Terlas píše:
zdar nazdar těhulky![]()
vy jste teda drbny
![]()
,
web hurá hurá hurá, velká gratulace![]()
Jessica se konná
![]()
, aspon někomu to vyšlo
kajko, ty tu asi už nejsi, ale myslím na tebe, věřím, že tě dají v nemocnici dokupy
,
jinak jsem půlku věcí, co jste napsaly zapomněla
s tím zamknutím jenom souhlasím, jen jak se pak sem dostanu????macku konečně taky někdo, koho dr. taky jenom prohmátne a čau
, už jsem si říkala, že mám nějakou divnou dr. , ale mrzí ě to že nedělá UZ
evi a abinko já jdu na tu viniční, zítra na ten cukr
jsem si říkala, že ty věci pro mimi, koupím, jen to nejnutnější a pak budu přikupovat podle potřeby, máme net, PPLko, naproti přes ulici lékárna a obchod s oblečením pro mimi, žíly mám ok, ale snad se neublinknu
,
odsávačka na vysavač my máme nějaký průmyslový vysavač, nemá regulaci vysávání, někdy mám problém ho odtrhnout od podlahy, to by asi bylo nebezpěčný pro prcka, aby mi ho to nevysálo celého
![]()
![]()
teda s tím vysavačem jsi mě pobavila
![]()
no už jsem s dr na začátku řešila, že bych chtěla utz častěj, ale říkal že nemám nárok, že pojištovna platí pouze 7 za rok
Loni jsem si musela i jeden zaplatit ![]()
Teri, s tím doktorem to mám taky stejně, prohmátne nic neřekne pokud se teda nezeptám a taky čau. ![]()
Holky tak já se taky loučím,začla jsme docela dost špinit a byla jsem na gyndě u svého dr. a on mě poslal do nemocnice na pozorování.hrozí mi předčasný porod ale miminko je prej strašně malé a nepřežilo by a pokud ano tak by mělo vývojové vady.Aspon prej na týden si mě tam mají nechat.Nevím proč se to pořád děje,jsem z toho už na prášky.Už o dvě mimča jsem přišla a nechci o další kort když ted vím,že je to holčička a krásně kope.Prosím myslete na mě a drž te palce.Ahoj
Cini to je mi moc líto, drž se kočko, budem na tebe moc myslet ![]()
ciniminisek píše:
Holky tak já se taky loučím,začla jsme docela dost špinit a byla jsem na gyndě u svého dr. a on mě poslal do nemocnice na pozorování.hrozí mi předčasný porod ale miminko je prej strašně malé a nepřežilo by a pokud ano tak by mělo vývojové vady.Aspon prej na týden si mě tam mají nechat.Nevím proč se to pořád děje,jsem z toho už na prášky.Už o dvě mimča jsem přišla a nechci o další kort když ted vím,že je to holčička a krásně kope.Prosím myslete na mě a drž te palce.Ahoj
Marti, myslíme na tebe a držíme ti palečky, aby jste byly s malou v pořádku!!! Hlavně se neboj, v nemocnici o tebe bude dobře postaráno a všechno dobře dopadne! ![]()
ciniminisek píše:
Marti, drž se, to jsou strašné věci, ale určitě bude vše v pořádku, jen musíš myslet pozitivně a dávat na sebe pozor. Držím všechny palce! ![]()
ciniminísku, to je mi líto, v nemocnici budeš pod dohledem, musíš malé vysvětlit, že u mámi je nejlíp
![]()
těhulky, nějak nám odpadáte, prvně kájka…
fakt se šetřete, žádná práce, úklidy atd. za to nestojí ![]()
macku, simčo 7 UZ za rok???? tak to bude možná ten důvod, ale stejně mi to nejde do hlavy, když ho má v ordinaci, mě spíš přijde, že se jí nechce
. mě by stačilo kdyby jen mrkla, pro klid duše ![]()
7 UTZ za rok? To máte ještě supr, mě můj doktor tvrdil, že v těhotenství jsou hrazené pouze 3 UTZ a každý další jsem si musela zaplatit. ![]()
Cini, taky držím palce, ať je vše OK. Mysli pozitivně a hezky tam odpočívej! Drž se!
Ciniminísku,strašně mě to mrzí.Ale důležitý je že si vás tam ohlídají,abyste byly zase v pořádku.
Budem na tebe i Kajku myslet.Manža by nám mohl napsat jak se vám vede,co řkáš???
Tak se držte,holky
![]()
Paji,sory napsala jsem zprávu pro Ciniminíska od tebe.Zapoměla jsem to přepnout.
Ciniminísku,napsala jsem ti vzkázek od Pajky z profilu,ale je ode mě.Tak se držte
![]()