Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11020
3.3.10 11:50

To je velká krása ten metřík,musím se pořád sem chodit kochat,koch koch,

Simčo ty s tím naděláš,nějakej metřík sem metřík tam,měla jsi se na mě obrátit,já jsem odborník přes metříky :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
3.3.10 11:51

Paji,ten Kája by sem šel určo dat.Zeptám se mladé až dorazí,a ona to zařídí.Jinak není vůůůůůůbec zač :dance: :dance: :-P :-P :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
3.3.10 12:04

zdar nazdar těhulky :kytka:

vy jste teda drbny :dance: :dance: ,
web hurá hurá hurá, velká gratulace :potlesk: :potlesk: Jessica se konná :dance: :dance: , aspon někomu to vyšlo :hug:

kajko, ty tu asi už nejsi, ale myslím na tebe, věřím, že tě dají v nemocnici dokupy :palec:,
jinak jsem půlku věcí, co jste napsaly zapomněla :roll:
s tím zamknutím jenom souhlasím, jen jak se pak sem dostanu????

macku konečně taky někdo, koho dr. taky jenom prohmátne a čau :think: , už jsem si říkala, že mám nějakou divnou dr. , ale mrzí ě to že nedělá UZ :cry:

evi a abinko já jdu na tu viniční, zítra na ten cukr :poblion: , žíly mám ok, ale snad se neublinknu :lol:

jsem si říkala, že ty věci pro mimi, koupím, jen to nejnutnější a pak budu přikupovat podle potřeby, máme net, PPLko, naproti přes ulici lékárna a obchod s oblečením pro mimi :palec: ,
odsávačka na vysavač my máme nějaký průmyslový vysavač, nemá regulaci vysávání, někdy mám problém ho odtrhnout od podlahy :lol: , to by asi bylo nebezpěčný pro prcka, aby mi ho to nevysálo celého :mrgreen: 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
3.3.10 12:15

Páji, příště se s metříkem určitě obrátím na tebe. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10190
3.3.10 12:19
Terlas píše:
zdar nazdar těhulky :kytka:

vy jste teda drbny :dance: :dance: ,
web hurá hurá hurá, velká gratulace :potlesk: :potlesk: Jessica se konná :dance: :dance: , aspon někomu to vyšlo :hug:

kajko, ty tu asi už nejsi, ale myslím na tebe, věřím, že tě dají v nemocnici dokupy :palec:,
jinak jsem půlku věcí, co jste napsaly zapomněla :roll:
s tím zamknutím jenom souhlasím, jen jak se pak sem dostanu????

macku konečně taky někdo, koho dr. taky jenom prohmátne a čau :think: , už jsem si říkala, že mám nějakou divnou dr. , ale mrzí ě to že nedělá UZ :cry:

evi a abinko já jdu na tu viniční, zítra na ten cukr :poblion: , žíly mám ok, ale snad se neublinknu :lol:

jsem si říkala, že ty věci pro mimi, koupím, jen to nejnutnější a pak budu přikupovat podle potřeby, máme net, PPLko, naproti přes ulici lékárna a obchod s oblečením pro mimi :palec: ,
odsávačka na vysavač my máme nějaký průmyslový vysavač, nemá regulaci vysávání, někdy mám problém ho odtrhnout od podlahy :lol: , to by asi bylo nebezpěčný pro prcka, aby mi ho to nevysálo celého :mrgreen: 8-o 8-o

teda s tím vysavačem jsi mě pobavila :mrgreen: :mrgreen:
no už jsem s dr na začátku řešila, že bych chtěla utz častěj, ale říkal že nemám nárok, že pojištovna platí pouze 7 za rok :roll: Loni jsem si musela i jeden zaplatit :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
3.3.10 12:19

Teri, s tím doktorem to mám taky stejně, prohmátne nic neřekne pokud se teda nezeptám a taky čau. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
3.3.10 12:39

Holky tak já se taky loučím,začla jsme docela dost špinit a byla jsem na gyndě u svého dr. a on mě poslal do nemocnice na pozorování.hrozí mi předčasný porod ale miminko je prej strašně malé a nepřežilo by a pokud ano tak by mělo vývojové vady.Aspon prej na týden si mě tam mají nechat.Nevím proč se to pořád děje,jsem z toho už na prášky.Už o dvě mimča jsem přišla a nechci o další kort když ted vím,že je to holčička a krásně kope.Prosím myslete na mě a drž te palce.Ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10190
3.3.10 12:43

Cini to je mi moc líto, drž se kočko, budem na tebe moc myslet :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
3.3.10 12:45
ciniminisek píše:
Holky tak já se taky loučím,začla jsme docela dost špinit a byla jsem na gyndě u svého dr. a on mě poslal do nemocnice na pozorování.hrozí mi předčasný porod ale miminko je prej strašně malé a nepřežilo by a pokud ano tak by mělo vývojové vady.Aspon prej na týden si mě tam mají nechat.Nevím proč se to pořád děje,jsem z toho už na prášky.Už o dvě mimča jsem přišla a nechci o další kort když ted vím,že je to holčička a krásně kope.Prosím myslete na mě a drž te palce.Ahoj

Marti, myslíme na tebe a držíme ti palečky, aby jste byly s malou v pořádku!!! Hlavně se neboj, v nemocnici o tebe bude dobře postaráno a všechno dobře dopadne! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
3.3.10 12:47
ciniminisek píše:

Marti, drž se, to jsou strašné věci, ale určitě bude vše v pořádku, jen musíš myslet pozitivně a dávat na sebe pozor. Držím všechny palce! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
3.3.10 12:52

ciniminísku, to je mi líto, v nemocnici budeš pod dohledem, musíš malé vysvětlit, že u mámi je nejlíp :srdce: :srdce:
těhulky, nějak nám odpadáte, prvně kájka… :think: fakt se šetřete, žádná práce, úklidy atd. za to nestojí :nevim:
macku, simčo 7 UZ za rok???? tak to bude možná ten důvod, ale stejně mi to nejde do hlavy, když ho má v ordinaci, mě spíš přijde, že se jí nechce :(. mě by stačilo kdyby jen mrkla, pro klid duše :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
3.3.10 12:54

7 UTZ za rok? To máte ještě supr, mě můj doktor tvrdil, že v těhotenství jsou hrazené pouze 3 UTZ a každý další jsem si musela zaplatit. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
3.3.10 12:56

Cini, taky držím palce, ať je vše OK. Mysli pozitivně a hezky tam odpočívej! Drž se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
3.3.10 13:00

Ciniminísku,strašně mě to mrzí.Ale důležitý je že si vás tam ohlídají,abyste byly zase v pořádku.
Budem na tebe i Kajku myslet.Manža by nám mohl napsat jak se vám vede,co řkáš???
Tak se držte,holky :kytka: :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
3.3.10 13:03

Paji,sory napsala jsem zprávu pro Ciniminíska od tebe.Zapoměla jsem to přepnout.

Ciniminísku,napsala jsem ti vzkázek od Pajky z profilu,ale je ode mě.Tak se držte :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí