Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2475
4.3.10 10:03

Přeji pěkný den

Cimi držím palečky, ať je vše co nejdříve v pořádku.

Čuni hodně štěstí, ať kontrola dopadne na jedničku

Plastové - silikonové kloboučky koupila jsem si je u Mariánky, protože mi dost praskaly bradavky, ale nějak jsem se s nimi nemohla domluvit. Bolelo to ještě více, malá se na to neuměla přisát, úplně mi to nepasovalo na prsa, no ble. Raději jsem vydržela tu počáteční bolest při přisátí, potom už to nebolelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
4.3.10 10:38

Res, moc ti děkuji za připsání do tabulky. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
4.3.10 10:47

Simi, nemáš vůbec zač :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5321
4.3.10 11:05

Jojo taky co se týče kloboučků, tak jsem dostala v porodnici kvůli popraskaným bradavkám a začínajícímu zánětu, ale stejně jsem to po pár kojení odendala a raději vydržela. Pak se to spravilo a bylo to super. Nejlepší je na popraskaný bradavky bepanthen nebo obyčejný sádlo a zahojilo se to během krátký chvíle. A když bylo hodně zle, tak jsem odsála a dala to malý vypít z flašky a ona se i potom bez problémů přisála zpátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
4.3.10 11:16

ahoj holky,

to jsou teda zprávy

cinimini - držíme moc palce!!!

web - tobě moc gratulujeme k holčičce

res - to je super, že břicho se umoudřuje

uzamčení diskuse - já by teda ještě chvíli počkala, ale podřídím se většině

kloboučky - jsem využila. Když jsem měla hodně popraskané, tak to chránilo a nezhoršovalo se. Byla to úleva. Bepanten je dobrá věc, určitě si pořiťe.

víc nevím, bylo toho mraky. Tak hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
4.3.10 11:20

Ahoj těhulinky,
tak jsem včera nestíhala a málem jsem nedočetla, uuuuuf, téda vy jste se zase rozjely :-)

Káji a Martinko, sice tady asi už nejste, ale budeme na vás moc myslet. Všechno dobře dopadne, budete pod dohledem doktorů a oni se o vás postarají :palec: Myslíme na vás moc :kytka:
Ostatní holčiny co máte také nezbedná bříška, dávejte na sebe pozor a šetřete se. Mě dneska ráno v práci dost bolelo a pěkně tvrdlo. Ale už včera jsem oznámila, že asi skončím dřív a naštěstí se nám už podařilo vybrat novou kolegyni a nastoupí hned příští týden, protože to máme hodně nabité.

Veru, no to je báječné!!! :dance: :potlesk: Gratuluji k Jessice!!!! :pankac: Jsem ráda, že vám to vyšlo :dance: To my si počkáme na další pokus :wink:

Resi, sice už je to rozhodnuté, ale taky se přidávám a jsem pro uzamčení. Určitě pak dejte vědět co a jak, ať se tu všechny shledáme :wink:

Jinak jsem si koupila novou podprsenku, ale docela jsem spěchala a asi si ji málo ozkoušela a teď mám pocit, že mi úplně nepadne, tak kdybyste měla některá zájem, tak napište. Je to 80D, tělová barva. Fotku dám do alba a přidám zase něco do výbavičky pro naše zlatíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
4.3.10 11:21

Simi, ne nepřijala. Celý březen ještě budu chodit do práce a pak v dubnu bych si vybrala dovolenou a pak rovnou na mateřskou. Jsem si říkala, že ten březen ještě vydržím.
Jo, ta černá s tou zelenou se mi taky líbila, ale byla brzy pryč. Vybrala jsem si nakonec šedou s nějakými klikyhákami. Zkusím tu barvu najít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
4.3.10 11:24

Ahoj holky,

tak já jsem si byla pro výsledky na cukrovku, vypadají v normě, takže jsem ráda :wink:

Okay ta hrací deka mě hodně zaujala, taky o ní uvažuju a moc se mi líbí, takže předběžně říkám ano. Akorát to musím ještě probrat s mužem, tak počkala bys mi chvilku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
4.3.10 11:29

Didi, krásný kočárek a myslím, že ten motiv je z nové série a že nám ho v obchodě taky ukazovali.
Tak se ten zbytek března drž dnes už je 4-tého tak snad to uteče hlavně, že pak máš dovolenou a vydýchneš než to v červnu příjde. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5321
4.3.10 11:42
lenajs píše:
Ahoj holky,

tak já jsem si byla pro výsledky na cukrovku, vypadají v normě, takže jsem ráda :wink:

Okay ta hrací deka mě hodně zaujala, taky o ní uvažuju a moc se mi líbí, takže předběžně říkám ano. Akorát to musím ještě probrat s mužem, tak počkala bys mi chvilku?

Určitě počkala. Jen řekni jak dlouho a není problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
4.3.10 11:47

V neděli jsem poprvé něco vydražila na aukru a dnes to přišlo, je to hromada oblečení na miminko a vyšlo mě to i s poštovným na 220,–Kč tak mám radost jak dobře jsem nakoupila. Nafotím a dám do alba ať můžete uznat, že mám pravdu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
4.3.10 11:47
okay píše:
lenajs píše:
Ahoj holky,

No můj muž už mi zakazuje nakupovat, tak to musím nějak prosadit, je fakt, že za 300,– je to hodně lákavé. A v jakém je stavu, v pohodě? Můžeš mi kdyžtak do SZ napsat trochu víc, co dělá, jestli píská atd. a poslat nějaké fotky? Díky moc. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
4.3.10 11:50

Simi až tam budeš mít fotký odemčeš si profil?? já jsem chtěla nakouknout jestli už tam máš fotečky a nedostanu se tam…tak abysme je viděli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
4.3.10 11:51

ahoj,tak jsem psala Kájce co se tady děje a moc vás pozdravuje,pohlaďtě mimisky.Ležení ji pomohlo,břicho tvrdne méně,jsou tam všichni moc hodní akorád jídla málo a asi nic moc :lol: ,ale dnes se tam už řítí manžel a maminka s dobrotkami,tak snad Kájak nebude strádat.pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5321
4.3.10 11:52
lenajs píše:
okay píše:
lenajs píše:
Ahoj holky,

No můj muž už mi zakazuje nakupovat, tak to musím nějak prosadit, je fakt, že za 300,– je to hodně lákavé. A v jakém je stavu, v pohodě? Můžeš mi kdyžtak do SZ napsat trochu víc, co dělá, jestli píská atd. a poslat nějaké fotky? Díky moc. :wink:

Já si myslím, že je pěkná, nepoškozená, fakt jsme ji použili asi 3× a jednou jsem ji vyprala. Ovečce co je na tý dece, tak píská nos, je tam zavešený zrcátko, ovečka, plastový klíče, uši tý ovečky na dece šustí. Fotky pošlu, ale musím počkat do odpoledne než mi je manžel stáhne do pc, to jsem nikdy nezkoušela, takže asi neumím. Ale je stejná jako v odkazu. Kolem čtvrtý dám fotku do albíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí