Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
301
4.3.10 17:37
Verčanet píše:
nemáte zač…jukněte na cpost…ať si to projdete jesti to splňuje vše ale mělo by…a na rozměr to tak velký nebude.....často něco posílám - manžel je amatérský kovář tak občas něco prodává na aukru…tak se v tom poštovným celkem orientuju…
Veru, když je manžel kovář i když amatér tak musíte mít doma všechno krásně kované, balkón, držáky na květiny, bránku před domem atd nebo je to u vás tak, že kovářova kobyla chodí bosa?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
4.3.10 18:02

simi noc takového nemáme :cry:
bydlíme v řadovce, plot je starej dřevěnej a zábradlí taky - a nevíme jestli tu budeme bydlet pořád takže toto neřešíme......takže máme domá svícny, věšák, podkovu pro štestí a taky jsem dostala růži…zatím se tím nezabývá tak dlouho ale baví ho to.....

denulce - já musela mít ranní moč a ještě po hodině a po dvou, stejně tak mi dělali odběry - ale je to 3 roky…teď jsem ještě nebyla.....

holky ví se něco o cinimini???? myslím na ni jestli je ok…přeci jen krvácet (špinit) je asi dost blbý.....navíc psala že už o mimi přišli a že má nějaké riziko.....je mi jí líto......

klid děla na tvrdnutí bříška divy…to pošupe Kajjka brzy domů když to bude ok…jen bacha na ten čípek.....

res - závidím manželovu větu nakupuj…to u nás nehrozí - jednak je čas a nějak nejsou vyhrazené peníze.....musím udělat seznámek co vůbec doma máme a co ne.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
4.3.10 18:08

Ahojte holčiny,
vy tomu zas dneska dáváte.Člověk tu chvílu není a už nestíhám.Tak musím postupně.

Cukrovku,jsem přežila,ikdyž mi moc dobře nebylo.
A to sezení 2,5 hod.byla příšernost.Malá se mlela jak o život.To sezení ji nedělá dobře.Ale je to za mnou :dance: :dance: :dance: :dance:

Veru,vítej zpět.Hlavně že jste dobře dorazili.
Jsem zvědavá na historku z Ruzyně.Ještě jsem vás nedočetla. :lol: :lol:
Jesica je nádherná,a fotečka se povedla.Už ti závidím,že jste měli pěknej ultrazvuk.
Já se toho zítřka celkem bojím,že nám řeknou že to nepůjde :cry: :cry:

Simi krásná výbavička.Ty soupravičky s kapuckou jsou úchvatný. :potlesk:

Okay ta dečka je krásná.Leňa byla nejrychlejší.
I to lehátko je super,ještě jsem nedočetla,tak nevím za kolik ho chceš prodat,a jestli je ještě volné.

Jdu ještě číst,protože už víc nevím :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
4.3.10 18:08

Veru, takže žádná kovářova kobyla když máš doma svícny atd, to je dobře, protože lidová řemesla ubývají.
O Cinimini asi nikdo nic neví myslím, že nedala nikomu kontakt což je škoda musíme jí alaspoň držet palce ať vše dopadne dobře a je za chvíli doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
4.3.10 18:14

Děvčata, nevíte proč když s Web máme stejný termín porodu každé ukazuje metřík něco jiného? Mě 24+6 a Web 25+3? Není to tím, že já mám zadán první den poslední menstruce a Web něco jiného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
4.3.10 18:32

Simi,já mám dojem,že Veru má dělanej metřík na jinej termín.

Doufám,že je Kajce a Ciniminískovi íp,a že se za námi brzo vrátí. :-P

Veru,krásnej dárek pro mamku.To já bych nezvládla.Můj vrchol umění jsou teď metříky :mrgreen:

Res,závidím jak ti manža říká,abys nakupovala.Ten můj nezakazuje,on to neplatí,ale prý už chytá tiky. :pankac: Všude kam se podívá,je něco růžovýho,a prý začínám magořit.Koupila jsem si komodu, ta už je narvaná k prasknutí.Asi bych potřebovala ještě jednu :think: :think: ,ale kam s ní????
Včera mi došly krásný capáčky Rebok za 53kč z aukce na MMB,a dnes sada oblečení asi 25 kousků za 200kč.
No neberte to. :mrgreen: Kamoška mi donesla ještě dvě kabele.Ale kam s tím??
Nafotím a pak ukážu.

Přáli jsme dnes manžovi konečně k narozkám,protože včera byl celej den v hokně,dnes byla porada,tak došel dřív.Dostal ten náramek stř,od mladé bonbošku a já mu ještě dneska ukuchtila tiramisu.To si dám :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
4.3.10 19:04

Res,jo jen na mobilu,bo jsem to ofotila z fotky,tak jestli by to šlo super,ale ať neotravuji. :nevim:

Učím se s G angličtinu,mám nervy na dranc,Kája skáče jak o život,chudák.Koukala jsem do albíček na ty vaše dupajdy,super krásný,já nemám nic.Chtěla jsem se vás zeptat,jak ma v těh.oblečení tu 3dílnou sadu do postýlky,říkali jste že levné atd že objednáváte,je to jen povlečení nebo aji vnitřek,píší to divně.díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
4.3.10 19:09

Páji, jestli myslíš to na stránkách kojenecké oblečení tak tam jsem koupila peřinky, povlečení a mantinel tedy 5ks za 649,–Kč což myslím jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
4.3.10 19:26
Pajuša5 píše:
Res,jo jen na mobilu,bo jsem to ofotila z fotky,tak jestli by to šlo super,ale ať neotravuji. :nevim:Učím se s G angličtinu,mám nervy na dranc,Kája skáče jak o život,chudák.Koukala jsem do albíček na ty vaše dupajdy,super krásný,já nemám nic.Chtěla jsem se vás zeptat,jak ma v těh.oblečení tu 3dílnou sadu do postýlky,říkali jste že levné atd že objednáváte,je to jen povlečení nebo aji vnitřek,píší to divně.díky

Paji ty neotravuješ, tak toho nech :wink: Napíšu ti vzkazík s číslem, ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
4.3.10 19:37

super dík,moc moc,tak jdem na to.

Jo já myslela to koj.zboží,tak super a to modré co je tam jediné 3dílné za 4OOKč cosi to nevíš???taky tam píši výplň poliester bo co,tak aji vnitřek ne,ale že tam je napsané jen 3 dílné??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
4.3.10 19:39

Holčiny,já se pro dnešek loučím.
Jsem po té cukrovce,pak za mamkou,na poštu,nakoupit a Domča hraní a teď odpadávám. :-(

Jen jsem čekala,že Veru napíše něco o té Ruzyni a ono nic.Tak třeba zítra. :think:

Tak dobrouuuu noc maminkám i miminkám :hug: :hug: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
4.3.10 19:40
Deňulka píše:
Dobré odpoledne děvčátka,
jelikož nestíhám tak jsem něco zkoukla,ale jen tak nějak letmo.
Kaji,Cinimini,-držte se,zvládnete to a bude dobře,radši pod kontrolou než později něco zanedbat!!! :palec: :wink:
Resi,určitě taky souhlasím s uzavřením,je to dobrý nápad! :palec:Holky, :-) prosím Vás,kdo jste byly už na cukrovce,mám jít zítra a sestra mi říkala,že si můžu vzít sebou 2dc černého čaje,že mi to nalijou do toho,tak jestli máte někdo stejné zkušenosti. . . .a musím dnes nejíst sladké a ráno mít nějakou moč,kterou mi vezmou nebo můžu jít prostě na záchod a hold se jim vyčůrám až po té sladké vodě???Jsem z toho mimo,tak prosím poraďte :-( . . . moc děkuji :wink:

Deňul, no to jsem jelen, to je úplně jinak, než u mně. Mi tvrdili, že právě den před odběrem mám jíst hodně sladkého, nebo aspoň normálně, no a moč nechtěli. A o černém čaji nic neříkali, jen jsme se mohli napít trochu vody na zapití toho sladkého, ale pak už ani ťuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
4.3.10 19:43

Holky, tak jsme byli v Polsku, docela mě to zklamalo, koupila jsem akorát kolotoč nad postýlku, ten je super a pak ještě jednu osušku s kapuckou. No a sobě župan, červený se srdíčkama :wink: Tak zbytek taky objednám na ebutiku. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2737
4.3.10 19:48

Web: Tak co bylo na té Ruzyni? Nenapínej. :-P

Co se týče nakupování, tak manžel koupil velkou komodu, ať to mám kám dávat. :huban:
Asi začneme na veletrhu v Praze. Jdete se tam někdo podívat? A co holky kolem Brna? Navštívíte Pro dítě?
Jestli tam někdo budete (v Brně), napište sem jak to tam vypadalo a tak. Ď :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5321
4.3.10 19:52

Leni tak snad ti to přišlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie