Poradna duly
Jana Čurdová
Verčanet píše:Veru, když je manžel kovář i když amatér tak musíte mít doma všechno krásně kované, balkón, držáky na květiny, bránku před domem atd nebo je to u vás tak, že kovářova kobyla chodí bosa?
nemáte zač…jukněte na cpost…ať si to projdete jesti to splňuje vše ale mělo by…a na rozměr to tak velký nebude.....často něco posílám - manžel je amatérský kovář tak občas něco prodává na aukru…tak se v tom poštovným celkem orientuju…
simi noc takového nemáme ![]()
bydlíme v řadovce, plot je starej dřevěnej a zábradlí taky - a nevíme jestli tu budeme bydlet pořád takže toto neřešíme......takže máme domá svícny, věšák, podkovu pro štestí a taky jsem dostala růži…zatím se tím nezabývá tak dlouho ale baví ho to.....
denulce - já musela mít ranní moč a ještě po hodině a po dvou, stejně tak mi dělali odběry - ale je to 3 roky…teď jsem ještě nebyla.....
holky ví se něco o cinimini???? myslím na ni jestli je ok…přeci jen krvácet (špinit) je asi dost blbý.....navíc psala že už o mimi přišli a že má nějaké riziko.....je mi jí líto......
klid děla na tvrdnutí bříška divy…to pošupe Kajjka brzy domů když to bude ok…jen bacha na ten čípek.....
res - závidím manželovu větu nakupuj…to u nás nehrozí - jednak je čas a nějak nejsou vyhrazené peníze.....musím udělat seznámek co vůbec doma máme a co ne.....
Ahojte holčiny,
vy tomu zas dneska dáváte.Člověk tu chvílu není a už nestíhám.Tak musím postupně.
Cukrovku,jsem přežila,ikdyž mi moc dobře nebylo.
A to sezení 2,5 hod.byla příšernost.Malá se mlela jak o život.To sezení ji nedělá dobře.Ale je to za mnou
![]()
Veru,vítej zpět.Hlavně že jste dobře dorazili.
Jsem zvědavá na historku z Ruzyně.Ještě jsem vás nedočetla.
![]()
Jesica je nádherná,a fotečka se povedla.Už ti závidím,že jste měli pěknej ultrazvuk.
Já se toho zítřka celkem bojím,že nám řeknou že to nepůjde
![]()
Simi krásná výbavička.Ty soupravičky s kapuckou jsou úchvatný. ![]()
Okay ta dečka je krásná.Leňa byla nejrychlejší.
I to lehátko je super,ještě jsem nedočetla,tak nevím za kolik ho chceš prodat,a jestli je ještě volné.
Jdu ještě číst,protože už víc nevím
![]()
Veru, takže žádná kovářova kobyla když máš doma svícny atd, to je dobře, protože lidová řemesla ubývají.
O Cinimini asi nikdo nic neví myslím, že nedala nikomu kontakt což je škoda musíme jí alaspoň držet palce ať vše dopadne dobře a je za chvíli doma.
Děvčata, nevíte proč když s Web máme stejný termín porodu každé ukazuje metřík něco jiného? Mě 24+6 a Web 25+3? Není to tím, že já mám zadán první den poslední menstruce a Web něco jiného?
Simi,já mám dojem,že Veru má dělanej metřík na jinej termín.
Doufám,že je Kajce a Ciniminískovi íp,a že se za námi brzo vrátí. ![]()
Veru,krásnej dárek pro mamku.To já bych nezvládla.Můj vrchol umění jsou teď metříky ![]()
Res,závidím jak ti manža říká,abys nakupovala.Ten můj nezakazuje,on to neplatí,ale prý už chytá tiky.
Všude kam se podívá,je něco růžovýho,a prý začínám magořit.Koupila jsem si komodu, ta už je narvaná k prasknutí.Asi bych potřebovala ještě jednu
,ale kam s ní????
Včera mi došly krásný capáčky Rebok za 53kč z aukce na MMB,a dnes sada oblečení asi 25 kousků za 200kč.
No neberte to.
Kamoška mi donesla ještě dvě kabele.Ale kam s tím??
Nafotím a pak ukážu.
Přáli jsme dnes manžovi konečně k narozkám,protože včera byl celej den v hokně,dnes byla porada,tak došel dřív.Dostal ten náramek stř,od mladé bonbošku a já mu ještě dneska ukuchtila tiramisu.To si dám
![]()
Res,jo jen na mobilu,bo jsem to ofotila z fotky,tak jestli by to šlo super,ale ať neotravuji. ![]()
Učím se s G angličtinu,mám nervy na dranc,Kája skáče jak o život,chudák.Koukala jsem do albíček na ty vaše dupajdy,super krásný,já nemám nic.Chtěla jsem se vás zeptat,jak ma v těh.oblečení tu 3dílnou sadu do postýlky,říkali jste že levné atd že objednáváte,je to jen povlečení nebo aji vnitřek,píší to divně.díky
Páji, jestli myslíš to na stránkách kojenecké oblečení tak tam jsem koupila peřinky, povlečení a mantinel tedy 5ks za 649,–Kč což myslím jde.
Pajuša5 píše:
Res,jo jen na mobilu,bo jsem to ofotila z fotky,tak jestli by to šlo super,ale ať neotravuji.Učím se s G angličtinu,mám nervy na dranc,Kája skáče jak o život,chudák.Koukala jsem do albíček na ty vaše dupajdy,super krásný,já nemám nic.Chtěla jsem se vás zeptat,jak ma v těh.oblečení tu 3dílnou sadu do postýlky,říkali jste že levné atd že objednáváte,je to jen povlečení nebo aji vnitřek,píší to divně.díky
Paji ty neotravuješ, tak toho nech
Napíšu ti vzkazík s číslem, ju?
super dík,moc moc,tak jdem na to.
Jo já myslela to koj.zboží,tak super a to modré co je tam jediné 3dílné za 4OOKč cosi to nevíš???taky tam píši výplň poliester bo co,tak aji vnitřek ne,ale že tam je napsané jen 3 dílné??? ![]()
Holčiny,já se pro dnešek loučím.
Jsem po té cukrovce,pak za mamkou,na poštu,nakoupit a Domča hraní a teď odpadávám. ![]()
Jen jsem čekala,že Veru napíše něco o té Ruzyni a ono nic.Tak třeba zítra. ![]()
Tak dobrouuuu noc maminkám i miminkám
![]()
Deňulka píše:
Dobré odpoledne děvčátka,
jelikož nestíhám tak jsem něco zkoukla,ale jen tak nějak letmo.
Kaji,Cinimini,-držte se,zvládnete to a bude dobře,radši pod kontrolou než později něco zanedbat!!!![]()
Resi,určitě taky souhlasím s uzavřením,je to dobrý nápad!Holky,
prosím Vás,kdo jste byly už na cukrovce,mám jít zítra a sestra mi říkala,že si můžu vzít sebou 2dc černého čaje,že mi to nalijou do toho,tak jestli máte někdo stejné zkušenosti. . . .a musím dnes nejíst sladké a ráno mít nějakou moč,kterou mi vezmou nebo můžu jít prostě na záchod a hold se jim vyčůrám až po té sladké vodě???Jsem z toho mimo,tak prosím poraďte
. . . moc děkuji
Deňul, no to jsem jelen, to je úplně jinak, než u mně. Mi tvrdili, že právě den před odběrem mám jíst hodně sladkého, nebo aspoň normálně, no a moč nechtěli. A o černém čaji nic neříkali, jen jsme se mohli napít trochu vody na zapití toho sladkého, ale pak už ani ťuk.
Holky, tak jsme byli v Polsku, docela mě to zklamalo, koupila jsem akorát kolotoč nad postýlku, ten je super a pak ještě jednu osušku s kapuckou. No a sobě župan, červený se srdíčkama
Tak zbytek taky objednám na ebutiku. ![]()
Web: Tak co bylo na té Ruzyni? Nenapínej. ![]()
Co se týče nakupování, tak manžel koupil velkou komodu, ať to mám kám dávat. ![]()
Asi začneme na veletrhu v Praze. Jdete se tam někdo podívat? A co holky kolem Brna? Navštívíte Pro dítě?
Jestli tam někdo budete (v Brně), napište sem jak to tam vypadalo a tak. Ď ![]()