Poradna duly
Jana Čurdová
To je ale super cena. A posílali ti to lehátko v originál krabici? Je to dost velký, tak jsem si říkala jestli to odpovídá. Ale jestli to víš, tak to nebudu muset měřit.
okay píše:
To je ale super cena. A posílali ti to lehátko v originál krabici? Je to dost velký, tak jsem si říkala jestli to odpovídá. Ale jestli to víš, tak to nebudu muset měřit.
Simi, nee, byla to taková obr krabice že by se do ní to lehátko vešlo i třikrát. Bohužel asi paní jinou neměla ![]()
lenajs píše:okay píše:Simi, nee, byla to taková obr krabice že by se do ní to lehátko vešlo i třikrát. Bohužel asi paní jinou neměla
tak to je fajn, já mám originál a ta je akorát. Tak to bude jak zadarmo 65 kč za dopravu. Super. Děkuji, moc mi to pomohlo, teď aspoň vím jak zhruba velký.
Tak já se na nějakou dobu loučím. Jdeme nakupovat, na poštu a projít se. Tak zase se ozveme.. Zatím se všichni mějte a moc se opatrujte.
Pajuša5 píše:
Fááákt RES????A ják???Jsi zlato,ale jak???Můžu poslat MMSku,jinak asi nevím jak,jinak mám jen fotku a to se musí nějak naskenovat bo co a to jsem v koncích,kdybych ti třeba dala meil a ty a vůbec jde to i z mobilu???Úplně a hlavně by mi to stačilo,kdybych to měla jak ty místo mýho ksichtu tak krásnýho skřítka Káje víš.jako jen do toho profilu bo jak se tomu říká,abych ho pořád viděla,šlo by to????
Kde máš tu fotku, máš ji v PC nebo v mobilu? Můžeš poslat jak mailem, tak MMSkou a já ti to dám do profilu
To víš že by to šlo ![]()
Ahojky
tady se to rozjídí ve velké nakupování
![]()
Verčo moc krásná fotka a pro mamču máš teda super dárek ![]()
Res o holení ani nemluv, ted jsem byla na ko tak si dr musel říkat, že jsem asi prdlá co tam mám za výtvory -pořezaná sem tam neoholené
![]()
Holky, tak jsem udělala mega objednávku na eButiku
Ale co, manža furt ať už něco koupím, tak to má mít
Tak jsem objednala set (povlečení, peřinku, polštářek, nebesa), zavinovačky, nějaký kousátko, řetízek na dudlík, tetra plenky a další kravinky. Tak snad to brzy přijde, už jsem natěšená ![]()
macekk píše:
Ahojky
tady se to rozjídí ve velké nakupování![]()
Verčo moc krásná fotka a pro mamču máš teda super dárek
Res o holení ani nemluv, ted jsem byla na ko tak si dr musel říkat, že jsem asi prdlá co tam mám za výtvory -pořezaná sem tam neoholené![]()
Maci, jé tak tos mě pobavila, to jsem se zasmála, že tak nechodím sama
Já to zkusila na skinheada, ale sama pořádně nevím, jak to dopadlo
![]()
Dobré odpoledne děvčátka,
jelikož nestíhám tak jsem něco zkoukla,ale jen tak nějak letmo.
Kaji,Cinimini,-držte se,zvládnete to a bude dobře,radši pod kontrolou než později něco zanedbat!!!
![]()
Resi,určitě taky souhlasím s uzavřením,je to dobrý nápad! ![]()
Holky,
prosím Vás,kdo jste byly už na cukrovce,mám jít zítra a sestra mi říkala,že si můžu vzít sebou 2dc černého čaje,že mi to nalijou do toho,tak jestli máte někdo stejné zkušenosti. . . .a musím dnes nejíst sladké a ráno mít nějakou moč,kterou mi vezmou nebo můžu jít prostě na záchod a hold se jim vyčůrám až po té sladké vodě???Jsem z toho mimo,tak prosím poraďte
. . . moc děkuji ![]()
Kecálky,jste tady někdo????
Jindy vykládáte,že nestíhám dočítat a najednou nikde nikdo. . . prosím,poraďte mi. . .
Deni, já tu sice jsem, ale neporadím ješte jsem na cukrovce nebyla.
web krásný dárek pro maminku
a holčička je kouzelná
res holení se zrcátkem
to už praktikuju měsíc a je to vážně zábava ![]()
deňulko sice jdu na cukr až v pondělí ale říkali mi, že mám moč přinést už ráno s sebou - měla by jsi na to mít od nich ampulku, nebo si můžeš koupit sterilní v lékárně, stojí to pár kaček ( ale asi ti za něco uzavíratelného co najdeš doma hlavu neurvou ) ![]()
Ahoj Deňul, já jsem byla na poště, přihlašovala jsem Renu na výstavu, tak jsem na ní zvědavá, to bude poprvý, co tam nebudu a bude jí vystavovat kámoška.
Já na cukrovce sice byla, ale moč po mně nikdo nechtěl a Martinečka tuším měla mít ranní z domova a pak ještě po vypití jim měla dát vzorek. Ale to ti řekne ona, moc si to nepamatuju. Já měla jenom přijít nalačno (ani jsem nepila), vzali krev, dali vypít sračku, jít na 2 hodiny do čekárny, krev a hurá domů. O moči ani fň ![]()
ok. holky tak děkuji!!!Za moč teda mají smůlu a hotovo!!!
Jdu se natáhnout ke knížce,jsem k.o. tak zítra juknu a dám vědět,pokud vůbec ráno vstanu,je to strašně brzo!!!! ![]()