Poradna duly
Jana Čurdová
Paji, SOS, heslo si smazala dřív než jsem si to připravila a zapamatovala
Kdyžtak mi ho napiš do vzkazíku, ať to nemusíš psát sem.
Veru, taky jsem čekala něco k popukání, že si břicho smíchy potrhám, ale tohle… Jsem čekala něco jako, že někdo zakopl a spadl hlavou do koše, nebo tak něco… Jseš dobrá, žes to ustála, já bych byla kaput.
Paji, tak už bys to tam měla mít
Zkus něco napsat, ať vidíme změnu. Jo a ty fotky z utz jsem ti dala do nového albíčka. Ta první a čtvrtá fotka vypadají stejně, tak jestli chceš, můžu ti jednu smazat, nebo jestli si to tam chceš nechat, záleží na tobě. Jsem z tvého profilu odhlášená, heslo zapomenuté, tak by mělo být všechno OK ![]()
jdu to zkustit,zkouška mikrofonu 90 60 90 už dávno vlastně nidky neměla
jdu na to mrknout,Res nic už mazat nemusíš,snad se to tam vejde ne???Radši už hajej,já mrknu a jdu taky na to,zítra 4.50h budíček jako vždy,ještě jdu přenést G,mačkáme se taky v pelíšku zase 3 a Kája a všichni už chrápou,tak Res moc dík,fakt moc moc a zítra ahoj,těším se
![]()
Paji, super máš to tam, už to vidím
Nemáš zač a hezky se vyhajej, zítra už je pátek, pak víkend, paráda
Mně se moc spát nechce, ale manža už šel, tak asi půjdu za ním, aby mu nebylo smutno ![]()
Dobrou holčinky ![]()
to jsem z toho jelen,nevidím nikde nic,pořád můj ksicht a v albíčku taky nevidím,asi jsem fakt cvok ![]()
jo už to našla ale já myslila že to budu mít aji místo mýho ksichtu jak to máš ty,miminko tam,ale zas ať si mě nepletou s tebou viď,už si holky zvykly na teń škleb,tak dobrou
Veru pokud přeženeš hořčík budeš mít max průjem…já mám 6× denně a 1× magnosolv…nejsem žádnej troškař…doktorka říkala že ona víc nedopporučuje ale někteří doktoři že dávají jako max 10× denně…pokud bys z toho měla průjem taky by to nebylo ok…aby nebylo zase rozdrážděný břicho z toho…
Dobré ráno,hlásím se pořád se stejným ksichtem,nevím kde udělali soudruzi z NDR chybu,asi stříleli za války do vzduchu
Neva,ale Kája Charles Parkr Hurdman Kališ aus Luková je k zhlídnutí,RES to dokázala.Tak zkusím jestli se přes noc nestal zázrak a nebude i v profilu kliknu a aaaa
Příspěvek upraven 05.03.10 v 06:37
Tak jsem vážně cvok,já vidím sebe,tak já už jsem na chocholouška,vidím co nevidí jiní,já tam mám fakt všude sebe,i v profilu,hmmm já jsem zešílela,no jestli ho vidíš tak je to on,RES ho taky viděla,no super,ale já tam vidím sebe ve svatebních šatech,tak že by byl až tak podobnej na mě ![]()