Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10190
5.3.10 09:54

tak mě nefunguje ani odhlášení mám asi porouchaný příjem -+ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
5.3.10 10:13
Resarana píše:
Veru, to je paráda, že už je konečně placenta tam, kde má být, mám z toho radost :potlesk: :palec:
A s těma mírama mě neštvěte, já mám pořád 93cm a nahoru mi jde jenom váha +8kg :twisted:

Holky moje, zase téma míry? Neštvěte, vlezla jsem na váhu - nasnídaná, oblečená, s umytými vlasy v ručníku (každé deko se počítá) a navrch stále jen 2kg no a přes pupek 94 cm. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
5.3.10 10:17

Ahojky, zdravím :mavam: Taky jsem se odhlásila a přihlásila a pořád tam mám Páju a ne Káju :-( No jo no, kde je chyba… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
5.3.10 10:20

Má tu někdo míň jak já kolem pupku?

Leni, gratuluju ke dvě kilům navíc :kytka: :lol: I to se počítá :wink:

Tak já nevím co s tím Kájou. Ještě mě napadla jedna možnost. Odstranit fotku z profilu a po chvíli jí tam vložit znova, aby tam chvíli žádná nebyla. Co ty na to Paji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
5.3.10 10:23

Tý jo,já udělala ctrl F5 odhlásila přihlásila,šňůru vytrhla,ale je vám to záhada že?Neva ne.RES se moc snažila a jsou věci mezi nebem a zemí,ještě jednou díky RES.

Web kočárek nádhernej,my to budem dnes obvolávat a zkoušet shánět tu FREYu uvidím.Jinak vůbec netuším co bych si pořídila.Myslíš že Jesica je tak divoká???Po mamince viď,placenta super,jste šikulky.Ha Kája kope,pozdravuje Jes prýýý :lol: tento týden se nám tvoří mužský testosteron heč,tak doufám že z toho nebudu mít chlupatý nohy a kníra :oops: pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
5.3.10 10:25

RES záleží na tobě,já už jsem rezignovala,moc toho neumím,ale co umím,tak selhalo,takže jen do toho holka,ty jsi šišulka a heslo znáš.Ty můžeš všechno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10190
5.3.10 10:25

Tak i já už vidím Káju :dance: :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
5.3.10 10:29

Paji fakt ho nevidíš? I Macík už ho vidí! :palec: A co ty Veru, už vidíš???

Tak já to zkusím, páč mi to hlava fakt nebere, že někdo vidí a někdo ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
5.3.10 10:37
Resarana píše:
Paji fakt ho nevidíš? I Macík už ho vidí! :palec: A co ty Veru, už vidíš???Tak já to zkusím, páč mi to hlava fakt nebere, že někdo vidí a někdo ne :nevim:

Stále vidím jen Páju, teda pokud to má být ten obrázek pod přezdívkou…tak tam mám jen Páju ve svatebním :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
5.3.10 10:46

Tak jsem tu fotku smazala a za chvilku ji tam zkusím dát znova. No to by bylo, aby se mi to nepovedlo, já to jen tak nevzdám :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5321
5.3.10 10:48
Resarana píše:
Má tu někdo míň jak já kolem pupku?

Leni, gratuluju ke dvě kilům navíc :kytka: :lol: I to se počítá :wink:

Tak já nevím co s tím Kájou. Ještě mě napadla jedna možnost. Odstranit fotku z profilu a po chvíli jí tam vložit znova, aby tam chvíli žádná nebyla. Co ty na to Paji?

Já mám 92, ale už mám břicho větší než s Terezkou při porodu. Měla jsem hodně malý a když jsem přišla rodit, lekli se, že jdeme tak o tři měsíce dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
5.3.10 10:56

No tak ja uz nevidim nic :mrgreen: Ale Res pise, ze fotku smazala, takze si pockam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
5.3.10 10:57

Okay, ti si prece hubenour, jak ti rekla i Kajka :lol: No co uz, kila ani cm neresim, vsechno pujde dolu, ja si verim! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
5.3.10 11:08

hlásím že taky se nevidím,a Leničce závidím dvě kila,jsi splněný americký sen!!!

Okey já taky mám teď břicho co s G v porodnici,taky nechápali co tam dělám,no hold teď chápat budou že nejdu na zubní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5321
5.3.10 11:09

Asi jo, ale teď si připadám jako hroch. Mám nějakých 67kg. A to už mám 13kg nahoře. S Térou jsem měla 77kg a to je jediný co mě uklidňuje. Ještě 10kg, ale taky ještě 3 měsíce a to jestli budu přibírat touto rychlostí, tak to bude mnohem víc. Ale hlavně, že bude Vojtíšek zdravej, to je důležitý, nějaký kila mi můžou. Budu muset hodně skákat na tréninku, aby to šlo rychle dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí