Poradna duly
Jana Čurdová
Tak o.k. poslední zkouška ju,pak na to dlabem,pupek klidně dám bez ksichtu cokoliv,teda dám,RES by enentůéééélně mohla
Ale je to divný,ale postupně někomu ukazuje Kája ne,tak třeba to je jak virus,pomalu to budem mít všichni časem třeba
tak zkouška
Res tak aby jsi viděla co vidím tak opět sebe,hmmm
prď na to,je to „dežaví“
ale asopoň jsem se nasmála,jak Web píše není to Kája,ale pořád Pája,jak v tom večerníčku jak skáčou do gatí,zítra to musím umět jako Pája ![]()
Příspěvek upraven 05.03.10 v 12:59
Taky bych raději dřív. Klidně i 36.týden, to říkají že už může, že za ty 4.týdny už jen nabírá. Ale taky se říká, že jak poprvé, tak i podruhé a to jsem rodila přesně. Termín jsem měla 25.12 a 22.12. a 23:55 22.12 to začalo a malá se narodila 11:41 23.12, takže teď mám oba termíny 10.6, takže čekám tak nějak přesně. A navíc se to i většinou dědí po matce a ta nás rodila všechny tři přesně na den. Tak uvidíme.
já mám Káju
Okay to mi ani neříkej, já rodila přesně na termín
ale je fakt, že před tím jsem měla pořád jeden, malá byla vzorná. Ted mám pokaždé jiný ![]()
Tak si tentokrát vyber ten nejdřívější. Ale co víme, třeba budou ty druhý rychlejší. Když to vidí jak nám ti sourozenci dávají zabrat, tak budou rozumní a půjdou ven. Ona se už teď malá docela blbě nosí. A to jsou tam pořád ty tři měsíce. Tak bych to viděla tak 2.5 a pak ven
Malá se narodila 16 tak by to mohlo být i ted
at to máme z krku
Ahojte ukecaný ženský,
nemám dneska na vás vůbec čas,soráč ![]()
Mám doma celou rodinku,takže fůru práce.Navíc mi nějak není dobře.
Jdu vás dočítat,teda pokud to zvládnu.Chcu manžu s Domčou vyhodit chvilku na luft,ale je tam psí počasí.
Snad sae mi to na chvilku podaří,abych mohla na chvilku za vámi. ![]()
Jen jsem koukala na Káje,je super.Jen nevím proč má Pajuš zamčený profil.Nedostanu se na fotečky. ![]()
To jsem z toho jelen… Vypla jsem starý počítač a pustila nový pracovní a stejně pořád vidím Páju a ne Káju
Tak už nevím, čím by to mohlo být…
Jinak s termínem porodu, jestli bude maličký velký, tak se objednávám v 38. týdnu k zubaři - ten mi zaručeně vyvolá dřívější porod
Bude stačit, když pustí vrtačku a praskne mi plodová voda ![]()
macekk píše:
Web tak já bych chtěla rodit klidně i v 36
Leni když si to dáš do alba tak to stejně uvidí každý
Právě že si to nechci dávat do svého alba. Až budeme zamknuté, tak budeme mít vlastní fotoalbum skupiny, tam bych to pak dala. ![]()
Veru,tak to sis dala.Taky jsem čekala nějaké vtipné historky z natáčení,a ona zatím noční můra.
Tak hlavně,že jsi to zvládla a seš už v pohodlí domova.
![]()
Petrra píše:
To jsem z toho jelen… Vypla jsem starý počítač a pustila nový pracovní a stejně pořád vidím Páju a ne KájuTak už nevím, čím by to mohlo být…Jinak s termínem porodu, jestli bude maličký velký, tak se objednávám v 38. týdnu k zubaři - ten mi zaručeně vyvolá dřívější porod
Bude stačit, když pustí vrtačku a praskne mi plodová voda
Tak to vůbec není špatný nápad, to bych asi dopadla úplně stejně ![]()
lenajs píše:macekk píše:Právě že si to nechci dávat do svého alba. Až budeme zamknuté, tak budeme mít vlastní fotoalbum skupiny, tam bych to pak dala.
Web tak já bych chtěla rodit klidně i v 36
Leni když si to dáš do alba tak to stejně uvidí každý
Teda tak to ani nevím to je super