Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11020
5.3.10 12:57

Tak o.k. poslední zkouška ju,pak na to dlabem,pupek klidně dám bez ksichtu cokoliv,teda dám,RES by enentůéééélně mohla :oops: Ale je to divný,ale postupně někomu ukazuje Kája ne,tak třeba to je jak virus,pomalu to budem mít všichni časem třeba :nevim: tak zkouška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
5.3.10 12:59

Res tak aby jsi viděla co vidím tak opět sebe,hmmm :mrgreen: :lol: prď na to,je to „dežaví“
:roll: ale asopoň jsem se nasmála,jak Web píše není to Kája,ale pořád Pája,jak v tom večerníčku jak skáčou do gatí,zítra to musím umět jako Pája :dance:

Příspěvek upraven 05.03.10 v 12:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
5.3.10 12:59

U mě je tam Kája.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
5.3.10 13:00

Simi u mě Pája :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5321
5.3.10 13:00

Taky bych raději dřív. Klidně i 36.týden, to říkají že už může, že za ty 4.týdny už jen nabírá. Ale taky se říká, že jak poprvé, tak i podruhé a to jsem rodila přesně. Termín jsem měla 25.12 a 22.12. a 23:55 22.12 to začalo a malá se narodila 11:41 23.12, takže teď mám oba termíny 10.6, takže čekám tak nějak přesně. A navíc se to i většinou dědí po matce a ta nás rodila všechny tři přesně na den. Tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5321
5.3.10 13:01

u mě Kája

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10190
5.3.10 13:02

já mám Káju
Okay to mi ani neříkej, já rodila přesně na termín :roll: ale je fakt, že před tím jsem měla pořád jeden, malá byla vzorná. Ted mám pokaždé jiný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5321
5.3.10 13:06

Tak si tentokrát vyber ten nejdřívější. Ale co víme, třeba budou ty druhý rychlejší. Když to vidí jak nám ti sourozenci dávají zabrat, tak budou rozumní a půjdou ven. Ona se už teď malá docela blbě nosí. A to jsou tam pořád ty tři měsíce. Tak bych to viděla tak 2.5 a pak ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10190
5.3.10 13:10

Malá se narodila 16 tak by to mohlo být i ted :mrgreen: at to máme z krku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
5.3.10 13:19

Ahojte ukecaný ženský,
nemám dneska na vás vůbec čas,soráč :-(
Mám doma celou rodinku,takže fůru práce.Navíc mi nějak není dobře.

Jdu vás dočítat,teda pokud to zvládnu.Chcu manžu s Domčou vyhodit chvilku na luft,ale je tam psí počasí.
Snad sae mi to na chvilku podaří,abych mohla na chvilku za vámi. :cert:

Jen jsem koukala na Káje,je super.Jen nevím proč má Pajuš zamčený profil.Nedostanu se na fotečky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4846
5.3.10 13:19

To jsem z toho jelen… Vypla jsem starý počítač a pustila nový pracovní a stejně pořád vidím Páju a ne Káju :-D Tak už nevím, čím by to mohlo být…

Jinak s termínem porodu, jestli bude maličký velký, tak se objednávám v 38. týdnu k zubaři - ten mi zaručeně vyvolá dřívější porod :-) Bude stačit, když pustí vrtačku a praskne mi plodová voda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
5.3.10 13:23
macekk píše:
Web tak já bych chtěla rodit klidně i v 36 :mrgreen:
Leni když si to dáš do alba tak to stejně uvidí každý :(

Právě že si to nechci dávat do svého alba. Až budeme zamknuté, tak budeme mít vlastní fotoalbum skupiny, tam bych to pak dala. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10983
5.3.10 13:25

Veru,tak to sis dala.Taky jsem čekala nějaké vtipné historky z natáčení,a ona zatím noční můra.
Tak hlavně,že jsi to zvládla a seš už v pohodlí domova. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
5.3.10 13:25
Petrra píše:
To jsem z toho jelen… Vypla jsem starý počítač a pustila nový pracovní a stejně pořád vidím Páju a ne Káju :-D Tak už nevím, čím by to mohlo být…Jinak s termínem porodu, jestli bude maličký velký, tak se objednávám v 38. týdnu k zubaři - ten mi zaručeně vyvolá dřívější porod :-) Bude stačit, když pustí vrtačku a praskne mi plodová voda :-)

Tak to vůbec není špatný nápad, to bych asi dopadla úplně stejně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10190
5.3.10 13:26
lenajs píše:
macekk píše:
Web tak já bych chtěla rodit klidně i v 36 :mrgreen:
Leni když si to dáš do alba tak to stejně uvidí každý :(
Právě že si to nechci dávat do svého alba. Až budeme zamknuté, tak budeme mít vlastní fotoalbum skupiny, tam bych to pak dala. :wink:

Teda tak to ani nevím to je super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital