Poradna duly
Jana Čurdová
Petrra píše:
To jsem z toho jelen… Vypla jsem starý počítač a pustila nový pracovní a stejně pořád vidím Páju a ne KájuTak už nevím, čím by to mohlo být…Jinak s termínem porodu, jestli bude maličký velký, tak se objednávám v 38. týdnu k zubaři - ten mi zaručeně vyvolá dřívější porod
Bude stačit, když pustí vrtačku a praskne mi plodová voda
Holky,hlásím se taky do klubu.Přes pupík(pupek mám 104 a 9kg navrch).Chodím jak kačena a želva.
Na mě musí býthroznej pohled ![]()
Holky, koukala jsem do skupin a Červen 2010 už je tam! Resi, teď nás asi musíš nějak schválit, protože mě to nechce pustit dovnitř. Ještě ti nikdo nenapsal? Nevím přesně, jak to teď funguje.
Ahoj holky, zdravim vas pri patku. Vahovy prirustek hlasim 4.5kg (jsem ted 26tt). Ale zacinala jsem s desetikilovou nadvahou pri 173cm na 80kg, takze budu met co hubnout
chjooo…snad to pak pujde rychle,no svatba za rok po porodu bude mou velkou motivaci!Takze nesmutnete vy co mate kolem 60 to ja bych s vami hned menila! Krasny vikend vsem!
ahoj Evi,mě se neptej proč mám zamčený profil,mě ne,za prvné nevím co je zamčený a za druhý nevím co je profil
Evi co 3D ultrazvuk,dnes ne???Tak co je???Nic neřekneš,jdeš???Kdy???Už jsi byla???Nevím nic!!!Jinak vítej v klubu!!!
vorvaňu.
Já jsem teď byla chvíli na procházce s kolegyní,tady je krásně sluníčko,no a Charles měl chuť a dal si malé pivo,a jak je veselej a hravej,tak šel zpátky do fabriky a znova si čipl příchod,takže tady bude muset být asi na odpolední,já teda jedu do Brna dnes.
Gábi jsem rodila v 36týdenu,v 34t mi odtekla voda,10dní na porodním sále a nic,pak začli vyvolávat a taky nic,teda stahy jo,to byl humus 2dny jeden za druhým,viděla jsem Wericha a pana TAUA a oheň v krbu,to vše při hopsání ve sprše na balóně,úplný halucinace,pak ze mě G vytáhli břichem naštěstí,když už jsem prosila o eutanázii.měla 2440 a 47cm a byla tak akorád do ruky,u Karla si tyhle iluze nedělám,ale jsem pro rodit dřív,i když bojím že ho ze mě zas jen vytáhnou pupkem,termín mám 24.6. dle utrz i dřív ale 19.-20.6. je v Kutné Hoře Stříbření,strašně na to chci jít,je tam plno žrádla a super rytíři a turnaje a stánky dobové néééé ťamani a manža se mnou nechce jet,že si to netroufne už,já jo,šak můžu rodit všude ne,v Kolíně je taky porodnice,co si o tom myslíte???je to od Olmika 3h v nejhorším to i dojedem sem ne???
Evi já jsem začínala s 5 kily nahoře
Ted mám 77 a jsem zvědavá kde skončím.
Teda Paji to slyším prvně
to tě nechali tak dlouho s odteklou plodovkou?
Paji,profil je to psaní o tobě.Když si klikneš na fotku,tak tam nic není.
Jo a já tam mám Káju,ty už máš fotku z 3D? Říkala jsi,že jdeš v úterý.
A já jdu dneska,ale až na 18 hod.Neboj dala bych vědět.Jen mám strach,že to nepůjde.Budu sklamaná
![]()
Přece kvůli tomu nebudu mít další.
![]()
Páji se mnou manža taky nechce cestovat - teda až v květnu. Jezdíme každý rok na výstavu do Lysé nad Labem (cca 2 hodiny v autě) a letos řekl, že buď pojede sám, nebo vůbec… Přitom si myslím, že 2 hodiny u prvorodičky není nic, to se mi ani pořádně nerozjedou kontrakce (teda alespoň si to myslím, ještě může být všechno jinak) ![]()
Macku jo jo,taky jsme se divili,sháněli známe apod ať něco dělaj,ale oni ne,dávali mi antibiotika abych nedostala infekci por.cest,kdyby jo,šla by na císař hned a nechali malou ať prý ještě doroste co to jde a že se to třeba rozběhne samo,nic z toho se nestalo,ale voda se pořád dotváří a odtékala průběžně,mě se neptej,asi se to tak může dělat,my z toho byli taky paf.Mysleli si že malá pak bude třeba škaredá oloupaná,nebyla,byla krásná akorád ještě hodně chlupatá.
Evi aha,tak jo,já vím co je profil,to už jen tak dělala srandu,fakt nevím,asi RES něco kuje,nevím,fakt ne.
Jo Evi 3D v úterý jasně,tohle mi udělal na velkém ultrazvuku jak byla minulej týden,nevím nějak to uděla z toho normálního,zastavil to překlikl to a udělal fotečku,hm
v uterý až jdem na celej 3D,už těším,to víš a nebuj,určitě se Natuš umoudří ![]()
Holky,tak jsem si dala do albíčka nějakou fotku s pupíkem.Je to z oslavy Domčových 4 narozek.
Ještě řeknu manžovi ať mně vyfotí jen tak pupík,a pak ho tam přidám.
Veru,krásnej kočárek.
Já čekám ještě na ten veletrh příští týden,a pak už taky asi budu mít jasno.Zatím vede ten CAM MB X6 Tris 08,tak uvidím jestli tam narazím na jinej.
Chtěla bych i kolotoč nad postýlku.Tak uvidím ![]()
Hm,Peti já pojedu snad sama,ale to je blbost,co kdyby náhodou,dal by mi to sežrat,je to o fous vím,ale další Stříbření až zas za rok,Gábi řekla že tam jede se mnou bo beze mě,taky tak těší,no chlapy to hrotí víc než my,nevím co se do toho se… když tomu prd rozumí,srágory ![]()
Zdravím všechny,
Evi máš opravdu malé bříško.
Evickito máš pěkné fotky, ta s bříškem je super ![]()
Ahojky holky!
Tak vidím, že probíráte své pupíky. Já jsem zatím přibrala jen 4 kg.
Evi, já jdu taky příští týden na veletrh, třeba se tam potkáme!
Jinak já vidím Káju!!!!