Poradna duly
Jana Čurdová
Evickito máš pro prdolku moc krásné hadříky
A fotka s bříškem je super, sluší ti to ![]()
ahojky všem,
tak na Vysočině se čerti honí - chumelí se, chumelí… ![]()
Koukám, že probíráte váhu a míru - tak já asi 8kg nahoře a přes pupík 92cm ![]()
Evko moc Ti to s bříškem sluší a budu držet pěsti ať se Natálka krásně převede ![]()
Jinak já vidím Páju!!! Nechápu ![]()
Zatím pa ![]()
Holky holky holky,já vidím Káje,fáfáááááákt to asi chtělo nějakou dobu na uzráníííí,ale je tam,teď přijdu z plavání a šok,Karel,RES slyšíš????je tam,zázrak,je to zázrak
![]()
Obě Evky - máte taková malá bříška a moc vám to s nimi sluší…
Evičko,máš krásný věcičky,ty ponožečky jsou super.
A ta fotka s pupíkem je moc hezká.Jak od profíka.
![]()
evka,macek,nibel - diky za kompliment k fotkam, holky
to jsem vcera pritele donutila aby mi uz konecne udelal fotku s pupikem, porad se mu totiz nezdal dost velkej na to aby ho fotil,hihi. No ted uz snad bude casteji. Nas kamarad fotil svou manzelku kazdy den po cele tehotenstvi na stejnem miste a ve stejne pozici a pak ty fotky sestavil do prezentace a kdyz se pusti zrychlene tak to vypada jako film s rostoucim pupikem,je to dost legracni
No, tak na to ja se svou prvni fotkou ve 26tt muzu zapomenout ![]()
Evi to musí být super filmeček
Já mám do ted dvě fotky takže taky žádný nebude ![]()
Paji, juchůůů konečně vidíš Káju!
To jsem ráda!
Leni, nikdo mi nic nenapsal a co jsem koukala na tu uzamčenou diskuzi, tak tu založila Evka někdy v lednu, že tuhle asi nenašla a tak ji admin nasměroval sem a tamtu uzamkl.
Petro, to jsme na tom stejně, taky se chci k zubatý objednat na začátek června ze stejnýho důvodu ![]()
Evi, máš krásné i když ještě malinkaté, ale moc slušivé těhu bříško! ![]()
Evičko, ty taky, takové kulaté mi přijde ![]()
A už nevím na co jsem zapomněla, měla jsem tu kámošku, tak se omlouvám za nereakci ![]()
evka píše:
Holky,hlásím se taky do klubu.Přes pupík(pupek mám 104 a 9kg navrch).Chodím jak kačena a želva.
Na mě musí býthroznej pohled
Evi, zklamala jsi… Jakych 104 a kilo nahoru ![]()
Jo a Pajky profil se mi zobrazuje. Má ještě někdo problém ho vidět? Asi jsem jí to nějak zahltila, ale hlavně, že už je Kája vidět! ![]()
Veru, už taky vidíš Káju nebo pořád Páju? ![]()
čunička píše:
tak já už taky vidím Káju![]()
Tak ja si asi budu muset pockat, nez jsem Kaja pres to more doplave
![]()
Evi, tomu rikas pupek, vzdyt je to pupicek ![]()
Tak koukejte na mojeho pupkace! Sice jsem v bile a mam tehotenske, coz nemaskuje ale spis zviditelnuje a taky ho mam trosku vystrcene, jsem pozovala ne, ale rozhodne je to poradne bricho! ![]()
Resarana píše:
Paji, juchůůů konečně vidíš Káju!To jsem ráda!
Leni, nikdo mi nic nenapsal a co jsem koukala na tu uzamčenou diskuzi, tak tu založila Evka někdy v lednu, že tuhle asi nenašla a tak ji admin nasměroval sem a tamtu uzamkl.
Petro, to jsme na tom stejně, taky se chci k zubatý objednat na začátek června ze stejnýho důvodu
Evi, máš krásné i když ještě malinkaté, ale moc slušivé těhu bříško!
Evičko, ty taky, takové kulaté mi přijde
A už nevím na co jsem zapomněla, měla jsem tu kámošku, tak se omlouvám za nereakci
Resi, to mluvíme každá o jiné diskuzi. Já mluvím o té, co je tam, když klikneš na skupiny - uzavřené skupiny. Tak jsou všechny zamčené diskuze a naše je tam už taky. Asi už nám ji vytvořili, akorát nevím, jak teď dál. ![]()
Web tak já najdu to moje břucho a hodím ho sem to se teprve nasměješ
akorát ho mám holé uplně
Leni tak jsem zkusila poslat žádost o členství, jestli to funguje tak by mělo Res dojít