Poradna duly
Jana Čurdová
Veru, to jsem chtěla slyšet, že už žádnou fotku nevidíš
Tak jsem tam Káju znova nahrála, tak snad uuuuuuž! ![]()
Okay, tak asi patříme mezi míň břichaté typy
Ale je náhodička, že váhově jsme na tom stejně, taky mám 67kg, to jsem nikdy neměla
![]()
Tak zítra pojedeme na výlet do Mor. Krumlova na elektrárnu solární a projít to tam. Sice hlásí sníh, ale pořádně se oblečeme, vezmeme kočár a krosnu a vyrazíme. Už se těším. Samozřejmě se zastávkou na něco sladkého v cukrárně. Ať pořádně kyneme.
Res: Ty si ze me delas srandu, co?
Fotka tam je, ale ne Kaji, ale Paji
a to fakt prisaham a nekecam!
Resarana píše:
Veru, to jsem chtěla slyšet, že už žádnou fotku nevidíšTak jsem tam Káju znova nahrála, tak snad uuuuuuž!
Okay, tak asi patříme mezi míň břichaté typy
Ale je náhodička, že váhově jsme na tom stejně, taky mám 67kg, to jsem nikdy neměla
![]()
Taky jsem to kromě prvního těhotenství nikdy neměla. Norm. váha je u mě 60, ale teď jsem měla před otěhotněním hodně málo, jak jsem lítala pořád kolem Téry a tak. tak to bylo jen 54kg na 174cm a necítila jsem se moc dobře. Chtěla jsem přibrat, ale to se mi nikdy kromě těhotenství nedaří. Vidíte každej má problém s něčím jiným, jeden chce hubnout, jeden přibrat. Nikdo asi není úplně spokojenej.
webparazit píše:
Res: Ty si ze me delas srandu, co?Fotka tam je, ale ne Kaji, ale Paji
![]()
![]()
a to fakt prisaham a nekecam!
Hele Veru, a víš o tom, že to neni vtipný, jo??? Si ty svoje fotomontáže může klidně nechat
![]()
Pry fotomontaze! JAAAAA FAKT NEKECAAAAAAAAAAAM !!! ![]()
No jak uz jsem psala, radeji tam budu mit Paju, nez Kaju, toho se vynadivam az hruza, jen co si vezme Jessicu… A ja budu ukrutna tchyne!
(ukrutne hodnoucka!)
Res: Treba to dela Paja, treba se nam smeje za pocitacem a strida si tam fotky ![]()
okay píše:
Asi jo, ale teď si připadám jako hroch. Mám nějakých 67kg. A to už mám 13kg nahoře. S Térou jsem měla 77kg a to je jediný co mě uklidňuje. Ještě 10kg, ale taky ještě 3 měsíce a to jestli budu přibírat touto rychlostí, tak to bude mnohem víc. Ale hlavně, že bude Vojtíšek zdravej, to je důležitý, nějaký kila mi můžou. Budu muset hodně skákat na tréninku, aby to šlo rychle dolů.
Simi, tak já jsem na 67kg začala, to je asi ten hlavní rozdíl ![]()
Holky, po delší době se hlásím, myslím, že průběžně jsem přečetla všechno, jen nebylo čas reagovat. Dneska mě bavíte.
Já tam totiž měla Káju už včera, jak ho tam Ress dala poprvé.
Je to záhada Vám řeknu.
Veru zdravím do paralenova a gratuluju k posunu Jessicy, vidíš, jak Ti český vzdoušek prospěl. ![]()
A dívám se, že tu řešíte kila a pupíky… Tak já to mám ještě jinak… Kila jdou nahoru od začátku. Teď mám nějakých 60 kg, čili 9 kg nahoře a přes pupík 90 cm. On mi pořád nerostl a nerostl, pak najednou narostl a od té doby se zase nehýbe. Ale aspoň už vypadám těhotně (ikdyž zimní bunda to zatím pořád schová…). Tak jsem zvědavá, jak to bude dál. Porod mám totiž na přelomu května a června, takže teď by měl prcek začít pořádně přibírat a ono nic. ![]()