Poradna duly
Jana Čurdová
Tak podobnej možná je, ale že by byl ve svatebních šatech? Nene já vidím mimi.
Teď jsem se odhlásila a znovu přihlásila jak říká moudrá kniha aaaa
Tak jsem debil já vidím sebe!to není možný,zkusím jít na jinej PC
U manži na PC je vážně AVATAR,u mě pořád já,tak já zkusím úplně vypnout počítač,vyrvu šňůry ze zdi a znova nakopnu a uvidím co uvidím,no to jsou mi věci.Tak nejsem cvok
![]()
Dobre ranko,
tak uz jsem dneska vzhuru, noc stala a uplny ho..o
Vzbudila jsem se kolem treti a neslo dal spat - zase na mozku hodne veci na premysleni. Navic Jess byla nejaka akcni, kdyz jsem se otocila na bricho, tak mi dala vedet, ze tohle proste neeee. No jo, budu si ji muset vychovat! ![]()
Paji: Ti dam jina vahova kategorie
No ale aspon si rozesmala vcera moji mamku, kdyz jsem ji to cetla
![]()
Dneska budu mit zvlastni den, chci probrat, oo nam lezi v baraku zbytecne a dat to na ebay, mam tu tri neopreny, nejaky nabytek a mozna dam na prodej i to auto… Porad o tom premyslim, uz jsem se rozhodla, ze neeee, ale ted zase radeji joo, tak uvidime.
Paji, ja vidim taky u tvych prispevku tvoji profilovou fotku, tam ma byt Charlie? ![]()
jo WEB má tam být malej Charles,u manži dokonce je,takže nejsem úplný pako,já teď vypla PC a zase tam čumím já,to už je na mě moc,kašli na to,jak vidím tam zas sebe už jsem na sebe alergická,ale super že jsme zas o kousek před nimi
detaily nejsou až tak důležité.Váhová kategorie,no ukazovala jsem snachu tchánovi - manžovi a taky říkal že není až tak AVATAR jak malej Karel,my jsme takový lebkouni ještě,ale Jesica je taková,aji škraničky tam má,celá kulaťoučká krásně víš,tak vidíš,mamka se smála a to je důležité,my taky čekali že z Ruzyně se popukáme a nic,tak zaperli dnes,ale opatrně s tím tvým nasazením dnes,šetři se,víš že už jsi zpátky v Paralenově
pá
Dobré ráno!
Páji, u mě tam máš taky už malého takže fakt asi museli soudruzi z NDR udělat někde chybu když ty a Web ho nevidíte. ![]()
No ja jsem z toho taky cvok, nebot vidim tebe!
Paralenov - pristi tyden mam kontrolu a za 14 dni cukrovku a ultrazvuk, tak jsem zvedava, co mi zase reknou.
Tady mas jeste jednu, s rucickou v puse. Asi ma hlad - je po mamince. Kolik uz mas nahore a kolik mas pres bruch??? ![]()
Ahojky
Holky oblečky máte nádherné ![]()
Teda web mě bylo mdlo jen když jsem to četla no fuj
Ještě že jsi to ustála.
Teda tolik plínek
![]()
WEBí tak jsem si tady zase půjčila od kolegy pásmo a za blbých připomínek aby to stačilo jsem se změřila,109cm neberu to přes boky jo,to by asi vážně nestačilo,prostě v zadu tam kde býval kdysi pas a přes Avatara ve předu,no jak říkám 109 a váha asi zatím 8kg,ale je to hlavně v prsách a pupku,no přes stehna mi gatě taky táhnou,no líp už bylo
a je divný teda že ty mě vidíš,já se vidím a ostatní vidí AVATARA,přitom už jsem ten PC aji ze zdi vytrhla tak neřeším.
Tak jsem se šla taky přeměřit a mám 105cm takže bych ráda vstoupila do vašeho klubu - přes 100cm.
Jo a navrch mám asi 12kg takže taky sranda. ![]()
Já mám pořád 105 doufám, že už břicho moc neporoste, protože už se nemůžu ani pořádně hýbat a z kalhot obleču akorát ty těhu a tepláky na doma ![]()
Macku,být tebou tak přestanu doufat a začínám se připravovat na reality show
Bereme vás do klubu vorvaní jasné
![]()