Poradna duly
Jana Čurdová
webparazit píše:
Res: Treba to dela Paja, treba se nam smeje za pocitacem a strida si tam fotky
Jo to bude tím, může za to Pája ![]()
Web já určitě,já ani nevím jak bych to udělala i kdybych chtěla,tak schválně kdo tam bude teď. ![]()
lenajs píše:
Resi, jak to vypadá s tím zamknutím? Už se někdo ozval?
Leni ještě se nikdo neozval, zatím jsem ve fázi čekání ![]()
Jasně,opět to nezklamalo,zas tam čumím já,to je bermůdský trojúhelník,jinak to nevidím,REs prď na to,jsi hodná,ale určitě máš lepší věci na práci než se drbat s Charlim.Každej ho nějak už viděl,tak co,ale záhada to je to fakt
![]()
Zuzlík píše:
Holky, po delší době se hlásím, myslím, že průběžně jsem přečetla všechno, jen nebylo čas reagovat. Dneska mě bavíte.Já tam totiž měla Káju už včera, jak ho tam Ress dala poprvé.
Je to záhada Vám řeknu.
Veru zdravím do paralenova a gratuluju k posunu Jessicy, vidíš, jak Ti český vzdoušek prospěl.
A dívám se, že tu řešíte kila a pupíky… Tak já to mám ještě jinak… Kila jdou nahoru od začátku. Teď mám nějakých 60 kg, čili 9 kg nahoře a přes pupík 90 cm. On mi pořád nerostl a nerostl, pak najednou narostl a od té doby se zase nehýbe. Ale aspoň už vypadám těhotně (ikdyž zimní bunda to zatím pořád schová…). Tak jsem zvědavá, jak to bude dál. Porod mám totiž na přelomu května a června, takže teď by měl prcek začít pořádně přibírat a ono nic.
Zuzi, tak to jsme na tom nastejno, taky přibírám průběžně, jenom teda průběžně pupek i rostl a teď se to nějak zastavilo
Však máme ještě tři měsíce před sebou, si ještě pupků užijeme ![]()
Pajuša5 píše:
Jasně,opět to nezklamalo,zas tam čumím já,to je bermůdský trojúhelník,jinak to nevidím,REs prď na to,jsi hodná,ale určitě máš lepší věci na práci než se drbat s Charlim.Každej ho nějak už viděl,tak co,ale záhada to je to fakt![]()
Paji, to přece neni možný, aby ho někdo viděl a někdo ne. Hlavně ty!!! Ještě mě něco napadlo a jestli už ani to nepomůže, tak se na to fakt vyprdnu, jináč už mě nic dalšího nenapadá
Ale záhada to je, to ne že ne
Třeba to chce u někoho nějaký ten den na zmátoření ![]()
Ahoj všem,
taky vidím Páju… Zkoušela jsem se odhlásit, pak jsem i restartovala počítač a pořád Pája… Ale už jsem ho viděla a kdyžtak je v albíčku ![]()
Ahojky, já teda vidím pořád a jen Káju
![]()
To je fakt divný??? ![]()
Holky,co fotky bříšek,se s tím nějak vždy zamete a nic z toho…tak šup,všechny povinně nafotit bříško z boku a vložit do alba ![]()
Přes pupík mám zatím 106cm a na váhu jsem si raději nestoupla… Včera jsem byla u babi, jelikož jsem byla hlášená, tak udělala domácí koblížky - mňam, mňam - spořádala jsem jich tak 8, zbytek tácu manža. Takže na váhu už tenhle týden nepolezu, abych neztratila iluze ![]()
Je tam porad Paja!!! peto, jsem rada, ze jsi dalsi v klubu
Uz jsem si myslela, ze jsem do ni tak zalaskovana, ze ji vsude vidim
![]()
Zuzi: ty jsi vlastne prvni z nas na rade,co? No uvidime, jak to nakonec bude, kdyz jsem cetla stare diskuze, tak se tam vetsinou rozrodily holky, co to cekaly jako posledni a ty prvni prenasely… Jee, to bude legrajda! Jinak tady nechavaji prenaset 14 dni, tak snad treba me nenechaji mesic! Ja doufam, ze porodim treba uz v 39 tydnu, nechci rodit macka! ![]()
Abi, seš jak můj manža taky chce furt fotit, ale mě se jaksi nechce. Vím, že na památku bych se měla obětovat, ale jsem strašně kritická ke svým fotkám a kór teď když mám tolik kilo navíc. ![]()
Abinta píše:
Ahojky, já teda vidím pořád a jen Káju![]()
To je fakt divný???Holky,co fotky bříšek,se s tím nějak vždy zamete a nic z toho…tak šup,všechny povinně nafotit bříško z boku a vložit do alba
Abi, já bych to nechala, až budeme mít zamknutou diskuzi, veřejně se mi moc ukazovat nechce ![]()
Veru, já si říkám to samé, že by klidně v 39.týdnu mohl ven, ale jak se říká člověk míní pánbůh mění. A jako naschvál ho budu ještě přenášet o 2 týdny.
Web tak já bych chtěla rodit klidně i v 36 ![]()
Leni když si to dáš do alba tak to stejně uvidí každý ![]()