Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7373
5.3.10 12:12
webparazit píše:
Res: Treba to dela Paja, treba se nam smeje za pocitacem a strida si tam fotky :palec:

Jo to bude tím, může za to Pája :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
5.3.10 12:13

Web já určitě,já ani nevím jak bych to udělala i kdybych chtěla,tak schválně kdo tam bude teď. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
5.3.10 12:13
lenajs píše:
Resi, jak to vypadá s tím zamknutím? Už se někdo ozval?

Leni ještě se nikdo neozval, zatím jsem ve fázi čekání :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
5.3.10 12:14

Jasně,opět to nezklamalo,zas tam čumím já,to je bermůdský trojúhelník,jinak to nevidím,REs prď na to,jsi hodná,ale určitě máš lepší věci na práci než se drbat s Charlim.Každej ho nějak už viděl,tak co,ale záhada to je to fakt :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
5.3.10 12:15
Zuzlík píše:
Holky, po delší době se hlásím, myslím, že průběžně jsem přečetla všechno, jen nebylo čas reagovat. Dneska mě bavíte. :lol: Já tam totiž měla Káju už včera, jak ho tam Ress dala poprvé. :palec: Je to záhada Vám řeknu.

Veru zdravím do paralenova a gratuluju k posunu Jessicy, vidíš, jak Ti český vzdoušek prospěl. :palec:

A dívám se, že tu řešíte kila a pupíky… Tak já to mám ještě jinak… Kila jdou nahoru od začátku. Teď mám nějakých 60 kg, čili 9 kg nahoře a přes pupík 90 cm. On mi pořád nerostl a nerostl, pak najednou narostl a od té doby se zase nehýbe. Ale aspoň už vypadám těhotně (ikdyž zimní bunda to zatím pořád schová…). Tak jsem zvědavá, jak to bude dál. Porod mám totiž na přelomu května a června, takže teď by měl prcek začít pořádně přibírat a ono nic. 8-o

Zuzi, tak to jsme na tom nastejno, taky přibírám průběžně, jenom teda průběžně pupek i rostl a teď se to nějak zastavilo :nevim: Však máme ještě tři měsíce před sebou, si ještě pupků užijeme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
5.3.10 12:18
Pajuša5 píše:
Jasně,opět to nezklamalo,zas tam čumím já,to je bermůdský trojúhelník,jinak to nevidím,REs prď na to,jsi hodná,ale určitě máš lepší věci na práci než se drbat s Charlim.Každej ho nějak už viděl,tak co,ale záhada to je to fakt :lol: :mrgreen:

Paji, to přece neni možný, aby ho někdo viděl a někdo ne. Hlavně ty!!! Ještě mě něco napadlo a jestli už ani to nepomůže, tak se na to fakt vyprdnu, jináč už mě nic dalšího nenapadá :think: Ale záhada to je, to ne že ne :-) Třeba to chce u někoho nějaký ten den na zmátoření :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
5.3.10 12:22

Tak co Paji a Veru, užžžžž??? :-D Jináč už fakt nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4846
5.3.10 12:26

Ahoj všem,

taky vidím Páju… Zkoušela jsem se odhlásit, pak jsem i restartovala počítač a pořád Pája… Ale už jsem ho viděla a kdyžtak je v albíčku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6696
5.3.10 12:30

Ahojky, já teda vidím pořád a jen Káju 8-) :wink:
To je fakt divný??? :mrgreen:

Holky,co fotky bříšek,se s tím nějak vždy zamete a nic z toho…tak šup,všechny povinně nafotit bříško z boku a vložit do alba :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4846
5.3.10 12:31

Přes pupík mám zatím 106cm a na váhu jsem si raději nestoupla… Včera jsem byla u babi, jelikož jsem byla hlášená, tak udělala domácí koblížky - mňam, mňam - spořádala jsem jich tak 8, zbytek tácu manža. Takže na váhu už tenhle týden nepolezu, abych neztratila iluze :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
5.3.10 12:42

Je tam porad Paja!!! peto, jsem rada, ze jsi dalsi v klubu :mrgreen: Uz jsem si myslela, ze jsem do ni tak zalaskovana, ze ji vsude vidim :-P :-P

Zuzi: ty jsi vlastne prvni z nas na rade,co? No uvidime, jak to nakonec bude, kdyz jsem cetla stare diskuze, tak se tam vetsinou rozrodily holky, co to cekaly jako posledni a ty prvni prenasely… Jee, to bude legrajda! Jinak tady nechavaji prenaset 14 dni, tak snad treba me nenechaji mesic! Ja doufam, ze porodim treba uz v 39 tydnu, nechci rodit macka! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
5.3.10 12:43

Abi, seš jak můj manža taky chce furt fotit, ale mě se jaksi nechce. Vím, že na památku bych se měla obětovat, ale jsem strašně kritická ke svým fotkám a kór teď když mám tolik kilo navíc. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
5.3.10 12:46
Abinta píše:
Ahojky, já teda vidím pořád a jen Káju 8-) :wink:
To je fakt divný??? :mrgreen:Holky,co fotky bříšek,se s tím nějak vždy zamete a nic z toho…tak šup,všechny povinně nafotit bříško z boku a vložit do alba :wink:

Abi, já bych to nechala, až budeme mít zamknutou diskuzi, veřejně se mi moc ukazovat nechce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
5.3.10 12:46

Veru, já si říkám to samé, že by klidně v 39.týdnu mohl ven, ale jak se říká člověk míní pánbůh mění. A jako naschvál ho budu ještě přenášet o 2 týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10190
5.3.10 12:49

Web tak já bych chtěla rodit klidně i v 36 :mrgreen:
Leni když si to dáš do alba tak to stejně uvidí každý :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...