Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10190
5.3.10 09:18

Paji tak díky za uvedení do reality :mrgreen: :mrgreen: ale snění je pěkné :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
5.3.10 09:19

Jezis, vy jste ale hubenourky :lol: Budu si muset pockat na poradny tehulky! Evkoooooooooo, Rybkoooooooooooo, napiste jak jste na tom vy…

Ja se ted zmerila a mam „pouhych“ 116cm. V CR jsem se jeden vecer merila, kdyz se Jess posunula nahoru (jo to jsem vam zapomela napsat, mela jsem prece nizko placentu, jess jsem mela pod pupkem, pak jsem si udelala vyslap na Stramberskou Trubu, schody nahodu a dolu a vecer byla Jess nad pupkem a pod nim mi zbyl jen maly spek :palec: A doktor na 3D rikal, ze uz je posunuta dobre :potlesk: )

Tak teda v CR ten vecer jsem mela 126 :oops: :oops:

A nahore mam o cca 15 kilo vic. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
5.3.10 09:23

Děvčata, musíme se uklidňovat tím, že jednou budem zase jako laňky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
5.3.10 09:30

Dobré ráno holčiny :mavam:
Co co co co coooooo!!!! Jací soudruzi z NDR, já vidím co mám, chyba není na mém přijímači :mrgreen: Posílám foto mého důkazu, musím se nějak obhájit :pankac: Zkuste si dát aktualizovat i když je divné, že se vám to po noci (pokud jste měly PC vyplej) nezobrazilo. Ještě můžete zkusit dát CTRL+F5, to je jako tlačítko aktualizace, jenom se to natáhne jako celý. Nevím jak to vysvětlit, ehm… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
5.3.10 09:31

Simco77: A vis, ze se na to uz tesim? :pankac: No posledni dobou se tesim az zase zacnu chodit cvicit, jupiii. Odbouram si stres a kila pujdou dolu.

Lytka me porad boli, tak jsem zvedava,kdy to prestane, ale rikala jsem si, ze zkusim jit dneska na rotoped, snad me to trosku protahne…

Jinak jsem slibila fotku kocarku, tak tenhle jsme nakonec koupili, byla to bitva, v zadnem obchode uz nemeli tu cervenou a kdyz jo, tak jen za sportacek chteli skoro 14 tisic!!!!!!!! Nakonec jsme ho koupili od pani pres emimino, korbicka je uplne nova, sportacek je pouzivany cca 4 mesice, jeste na to mame 14 mesicu zaruku! A vyslo nas to na 17tisic. Jo, jak jsem moc chtela xlandera, tak kdyz jsem si tyto dva postavila vedle sebe, tak jsem fakt valila oci, je to 100 a 1. Ja vim, cenove je xlander fakt trida, ale tenhle je vzhledove a veliskostne mile daleko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
5.3.10 09:33

Veru, to je paráda, že už je konečně placenta tam, kde má být, mám z toho radost :potlesk: :palec:
A s těma mírama mě neštvěte, já mám pořád 93cm a nahoru mi jde jenom váha +8kg :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
5.3.10 09:34

Res, nebot, my ti verime, i kdyz jsi ta carodejka :lol: Ja tam mam porad Paju, dokonce jsem listovala v jinacich diskuzich, psala zpravu a tak. Ale rikam si, radeji Paju nez Charlieho, toho jak uvidi Jessica, tak me zase zacne kopat! Potvurka, cela po mamince, jenom by nahanela zenicha :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
5.3.10 09:39

Verčo, kočárek je fakt krásnej. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373

Veru, tvoje důvěra k čarodějce mě těší, to je tim správným zařazením v tabulce, což? :twisted: Jen aby ještě nenarostl :twisted: :mrgreen: Ale kočárek máš fakt pěknej, jenom kdyby nebyl tříkolka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10190

Res tak mě to taky nejde ani po aktualizaci :nevim: A s tou mírou ty neštvi nás jo :cert: :mrgreen:
Web kočárek je moc krásný i barva super :pankac: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
5.3.10 09:41

web večer se změřím a budete valit očka :roll: :lol: a ve čtvrtek se jdu zvážit, asi mě doktor zabije :cry: 3

jste hubeňoury :mrgreen:

:palec: Jinak kočárek je moc pěknej!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
5.3.10 09:42

ahoj holky,
já tam mám Káju už od večera - bez aktualizace a vypínání.....navíc je blbost aby všichni vypínali pc…jedině odhlásit přihlásit…ale šňůry ze zdi nervěte…tím to nebude…

jinak mi dnes zase blbne břicho teda už od večera…tak mám zaas klídek…to ještě dostanu vynadáno od svého drahého…že hlavně že mám uklizeno.....a že si hraju a pod........ :cry: :cry:
není to teda nic hrozného ale víme svý - nic nepodcenit - takže zase počkat až to přejde…

Veru kočárek je nádhernej............ten by se mi taky líbil ale my máme starej po Barče…je fakt že ho stejně plánuju jen do jara a pak golfáč.....a v zimě je tu lepší dvojstopý vozidlo…pač se nesolí a někdy málo vyhrnuje a o chodnících ani nemluvím… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
5.3.10 09:49

To je fakt divný, že někomu to jde a někomu ne. Tak těm, co se Kája v profilu nezobrazuje, nechť se odhlásí a po chvilce zase přihlásí :lol:

Maci, ty to nechápeš, mám těžké trauma z nerůstu bříška :mrgreen: :lol: :mrgreen: Jediný co jde nahoru je ta váha a když lezu do schodů, tak funim jak kůň po závodech :mrgreen:

Verčo, to mě mrzí, tak si hajni a odpočívej, ať to přestane! Já nevím, ale mně fakt pomohly ty procházky. Včera už ani ťuk a dneska zatím taky dobrý. Vezmu zase psiska kolem bloku, víc to víš radši ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10190
5.3.10 09:52

Res já myslím, že bříška si ještě užiješ a budeš vzpomínat na nebříško :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
5.3.10 09:52

opravdu funguje to odhlášení, Pája tam má už vidět malého :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie