Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky tak jsem zpět.Pustili mě včera.Už nekrvácím a placenta je furt na houby,mám přísný klidový režim takže letím zase do postele než mě tu vyhmátne manžel a vynadá mi ![]()
Moc děkuji za povzbudivé vzkazíky jste zlatíčka.Až bude líp tak si vás dočtu a napíšu něco víc.Pa ![]()
Vítáme tě. Je super, že jste doma a v pořádku. Tak odpočívej a pak se ozvy. Už jsme v uzavřené skupině, tak koukni a kdyby sis nevěděla rady napiš sem. On tě někdo přesměruje.
ahoj holčiny
dlouho jsem se sem nedostala, stalo se něco zásadního??? teda kromě nakupování ![]()
cinimini dávej na sebe pozor a opravdu lež, at jsi brzy v pořádku ![]()
já byla minulý týden na té cukrovce, moč po mě nechtěli, blevajz nebyl tak strašný, jen po vypití mi bylo asi půl hodiny dost blbě, jako na omdlení, ale přežila jsem
, odběry klasika.. jednou z jedné ruky pak z druhé…
jinak jsem tak trochu KO, bolí mě v krku a ležím ![]()
co kajka, nějaké novinky????
je tady někdo??? já se sem po dlouhé době dostanu a tady ani noha ![]()
Terlas píše:
je tady někdo??? já se sem po dlouhé době dostanu a tady ani noha
Teri, jsme v zamčené diskuzi, cestu najdeš na předchozí stránce.
Cinimini, super, že jsi doma, myslely jsme na tebe, až bude líp, taky přijď do zamčené diskuze.
Ahoj holčiny, teď jsme v nové uzavřené skupině, tak pište už jenom tam. Jak se tam dostat najdete „návod“ na straně 405. Nové červnové těhulky rády uvítáme v té uzamčené diskuzi
Kdyby někdo náhodou nevěděl jak, tak ať mi písne SZ ![]()
Ahoj,tak mi to asi nějak nejde vstoupit?dávám skupiny,uzavřené skupiny,vstoupit a pak se mi objeví okno s žádostí o přijetí u ad´ministrátora…to mám vyplnit?jinak mi to nepůjde?
Očko píše:
Ahoj,tak mi to asi nějak nejde vstoupit?dávám skupiny,uzavřené skupiny,vstoupit a pak se mi objeví okno s žádostí o přijetí u ad´ministrátora…to mám vyplnit?jinak mi to nepůjde?
Očko, už si schválená, tak pojď mezi nás, už by ti to mělo jít ![]()
Tak na tu cukrovku jdu v úterý. Pardon, že je jen tak zapojuji.
Ahoj maus
všichni už jsme v uzavřené skupině, tak tě tam už holky čekají! Máš povolený vstup. ![]()
https://www.emimino.cz/…ankovani/81/
prosim o radu jak sem dosta sloupeček týdnů těhotenství jako máš ty.Moc děkuji za radu.pa
Ahojky vsem, chci se take k Vam pridat:) Uz jsem snad i spravne odeslala formular:) Tak cekam…
ahoj holky, uzavřená skupina nějak blbne, nedaří se mi to otevřít. Máte stejný problém? ![]()
Ahoj všichni, ráda bych se taky přidala, mohu? Sice trochu pozdě, ale dlouho jsem tady nebyla a vlastně mě ani nenapadlo se zařadit do nějaké takové skupiny, až teď. Termín máme koncem června.