Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7438
4.3.10 13:35

Peto: No to me nenapadlo :palec: Aspon se nerozbije :potlesk: Vorvan? Ja dneska stoupla na vahu a mam o 15 kilo vic, takze to neresim. jsem jako valici se sud! Vcera se mnou ani nechtelo letet letadlo :mrgreen:

Didi: No vzdyt jeste muzes jit! Ted je pry nejlepsi tyden! My platili za dvd a dve foto 750 kc!!! A navic mam speka, takze doktor rikal, ze u me je to hur videt, takze pokud si v norme, tak to bude jeste hezci!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
4.3.10 13:38
webparazit píše:
Peto: No to me nenapadlo :palec: Aspon se nerozbije :potlesk: Vorvan? Ja dneska stoupla na vahu a mam o 15 kilo vic, takze to neresim. jsem jako valici se sud! Vcera se mnou ani nechtelo letet letadlo :mrgreen:Didi: No vzdyt jeste muzes jit! Ted je pry nejlepsi tyden! My platili za dvd a dve foto 750 kc!!! A navic mam speka, takze doktor rikal, ze u me je to hur videt, takze pokud si v norme, tak to bude jeste hezci!

Veru, fotka je krásná, fakt. :potlesk: Já jsem teda na ten 3D taky nešla, protože malý není zrovna předváděcí typ a teď se uklidňuju, že jsem mu za ušetřené peníze koupila to lahátko a teď i dečku…sakra no to už jsem trochu přešvihla :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
4.3.10 13:42

Leni, já ti jí neberu :mrgreen: To já jenom, kdyby sis to náhodou rozmyslela, jako že nerozmyslíš :lol:

Veru, pěkná fotečka! Škoda že nejsem tak šikovná, že bych něco takovýho taky udělala :oops: Táta má v pondělí narozky, tak to mohl být hezký dárek, to by ale nesměl mít dceru dřeváka :mrgreen:

Jsem se dneska zkoušela holit se zrcátkem. Haha, to byla akce, už aby byl červen a břicho pryč :mrgreen: A měla jsem první dvě kapičky mleziva na tričku 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5321
4.3.10 13:46

Simi děkuji a musím ti říct, že máš taky hezký jméno :-D

lenajs: Jojo, říkala jsem si, že to bude něco se zprávou, tak jsem aspoň zase o něco chytřejší. Pošlu to balíkem, poštou, pojistím a pošlu obyč. Kouknu na stránky pošty kolik asi tak bude stát.

Veru, moc pěkná Jessica Emily. Jsem ráda, že ti to vyšlo. Nám taky, chtěli jsme kluka, abysme měli páreček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5321
4.3.10 13:51

Dívala jsem se na aukro na ty lehátka a nová se pohybují mezi 1200-1500 stovkama a použitá mezi 700-900 v aukci. Tak já myslím, že já ho nabídnu tak 650+poštovný. Může být Peti? A až dorazí, tak nafotím a můžeš se rozhodnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
4.3.10 13:53

Ahoj WEB,no malá je krásná a vypadá to že nestrádá,je pěkně kulaťoučká,takže buď v poho 15kg bude hned pryč.Úplně mě teď štve že sem neumím dát Káje,taky mu to sluší,neujme se mě zas někdo??? :oops: dárek pro mamku je super,už se těším taky,my 3D v uterý,vlastně týden po vás,tak pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
4.3.10 14:00

holky poštovné najdete na www.cpost.cz bude to jako cenný balík, pokud splní rozměry a bude do 5kg tak bude pojištěn na 500 - to by u té hrací dečky mělo vyjít a pak by byla cena poštovného 65.....určitě pošlete takto - aby se vám to obyčejně neztratilo..... :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7373
4.3.10 14:05
Pajuša5 píše:
Ahoj WEB,no malá je krásná a vypadá to že nestrádá,je pěkně kulaťoučká,takže buď v poho 15kg bude hned pryč.Úplně mě teď štve že sem neumím dát Káje,taky mu to sluší,neujme se mě zas někdo??? :oops: dárek pro mamku je super,už se těším taky,my 3D v uterý,vlastně týden po vás,tak pa

Paji pro tebe všechno :kytka: Chceš dát tu fotku do albíčka nebo jenom sem? Nebo obojí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5321
4.3.10 14:13
Verčanet píše:
holky poštovné najdete na www.cpost.cz bude to jako cenný balík, pokud splní rozměry a bude do 5kg tak bude pojištěn na 500 - to by u té hrací dečky mělo vyjít a pak by byla cena poštovného 65.....určitě pošlete takto - aby se vám to obyčejně neztratilo..... :think:

Děkujeme. Pět kilo splní určitě, jen musím ty rozměry zvládnout. Zkusím to zabalit do krabičky, ale asi to zvládnu. Nechám si z práce dovést krabici, ta to určitě splní. Takže zítra to zabalím a uvidím. Ale to půjde.

Díky ještě jednou moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4846
4.3.10 14:14
okay píše:
Dívala jsem se na aukro na ty lehátka a nová se pohybují mezi 1200-1500 stovkama a použitá mezi 700-900 v aukci. Tak já myslím, že já ho nabídnu tak 650+poštovný. Může být Peti? A až dorazí, tak nafotím a můžeš se rozhodnout.

Ta cena by byla super a konec března mi taky vyhovuje (budu mít narozky, tak budou i prašulky). Zatím díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
4.3.10 14:16
Verčanet píše:
holky poštovné najdete na www.cpost.cz bude to jako cenný balík, pokud splní rozměry a bude do 5kg tak bude pojištěn na 500 - to by u té hrací dečky mělo vyjít a pak by byla cena poštovného 65.....určitě pošlete takto - aby se vám to obyčejně neztratilo..... :think:

Tak to je super tip, díky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5321
4.3.10 14:17

Tak super. Budu s tím počítat a hned jak tady bude vložím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
4.3.10 14:22

nemáte zač…jukněte na cpost…ať si to projdete jesti to splňuje vše ale mělo by…a na rozměr to tak velký nebude.....často něco posílám - manžel je amatérský kovář tak občas něco prodává na aukru…tak se v tom poštovným celkem orientuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
4.3.10 14:25
Verčanet píše:
nemáte zač…jukněte na cpost…ať si to projdete jesti to splňuje vše ale mělo by…a na rozměr to tak velký nebude.....často něco posílám - manžel je amatérský kovář tak občas něco prodává na aukru…tak se v tom poštovným celkem orientuju…

To je super, protože já se v tom teda vůbec neorientuju. :nevim: Ale je fakt, že co mi teď z mimibazaru maminky posílaly nějaké věci, tak poštovné bylo vždy tak nějak, u toho lehátka přesně 65,–Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11020
4.3.10 14:35

Fááákt RES????A ják???Jsi zlato,ale jak???Můžu poslat MMSku,jinak asi nevím jak,jinak mám jen fotku a to se musí nějak naskenovat bo co a to jsem v koncích,kdybych ti třeba dala meil a ty a vůbec jde to i z mobilu???Úplně a hlavně by mi to stačilo,kdybych to měla jak ty místo mýho ksichtu tak krásnýho skřítka Káje víš.jako jen do toho profilu bo jak se tomu říká,abych ho pořád viděla,šlo by to????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí