Poradna duly
Jana Čurdová
Veru, to ani netuším, že mám uzamčený profil hned to napravím, ale fotky budou později, protože napřed musím do města nechat si přepsat auto.
okay píše:lenajs píše:Já si myslím, že je pěkná, nepoškozená, fakt jsme ji použili asi 3× a jednou jsem ji vyprala. Ovečce co je na tý dece, tak píská nos, je tam zavešený zrcátko, ovečka, plastový klíče, uši tý ovečky na dece šustí. Fotky pošlu, ale musím počkat do odpoledne než mi je manžel stáhne do pc, to jsem nikdy nezkoušela, takže asi neumím. Ale je stejná jako v odkazu. Kolem čtvrtý dám fotku do albíčka.okay píše:No můj muž už mi zakazuje nakupovat, tak to musím nějak prosadit, je fakt, že za 300,– je to hodně lákavé. A v jakém je stavu, v pohodě? Můžeš mi kdyžtak do SZ napsat trochu víc, co dělá, jestli píská atd. a poslat nějaké fotky? Díky moc.lenajs píše:Určitě počkala. Jen řekni jak dlouho a není problém.
Ahoj holky,tak já jsem si byla pro výsledky na cukrovku, vypadají v normě, takže jsem ráda
Okay ta hrací deka mě hodně zaujala, taky o ní uvažuju a moc se mi líbí, takže předběžně říkám ano. Akorát to musím ještě probrat s mužem, tak počkala bys mi chvilku?
Super, jsi moc hodná. Večer ti stopro řeknu, jestli ji vezmu, ale jsem už skoro rozhodnutá
A hlavně miluju červenou ![]()
Tak jsem nafotila a jak uspím malou a vyvenčím psa, zkusím to vložit sama. Uvidíme co ve mě je a nebo naopak není.
Paji, konečně nějaké zprávičky od Kajky! Jsem ráda, že je jí líp a to jídlo, no jo, těhule by měly dostávat dvojitý porce
Že jí všechny moc pozdravujeme a přejeme brzký návrat domů ![]()
Okay, kdyby to čirou náhodou Lence nevyšlo, tak bych o tu dečku taky měla zájem
Tak se mnou kdyžtak počítej do rezervy, ale věřím, že to Lence projde
Já bych se doma neptala, já bych ji vzala hned
Ale taky se mi líbí ty lehátka, jak se tu nedavno řešili, tak nevím jestli pořídit jedno z toho nebo obojí. Aby toho zase nebylo moc a Kačka to pak nevyužila ![]()
Resarana píše:
Paji, konečně nějaké zprávičky od Kajky! Jsem ráda, že je jí líp a to jídlo, no jo, těhule by měly dostávat dvojitý porceŽe jí všechny moc pozdravujeme a přejeme brzký návrat domů
Okay, kdyby to čirou náhodou Lence nevyšlo, tak bych o tu dečku taky měla zájem
Tak se mnou kdyžtak počítej do rezervy, ale věřím, že to Lence projde
Já bych se doma neptala, já bych ji vzala hned
Ale taky se mi líbí ty lehátka, jak se tu nedavno řešili, tak nevím jestli pořídit jedno z toho nebo obojí. Aby toho zase nebylo moc a Kačka to pak nevyužila
Resi, promiň, byla jsem o něco rychlejší
A to lehátko už mám, včera mi přišlo, hodím fotky do albíčka. To lehátko chci spíš z praktického hlediska, abych malého mohla různě přesunovat po bytě no a tu dečku hlavně pro něj pak třeba i až už bude moct být na bříšku. ![]()
Tak jsem to zvládla už teď. Malá se totiž pořád cpe těstovinama, tak mám chvíli ještě čas. Tak vkládám do albíčka.
Taky uvažuju o tom lehátku, to co si koupila Leňa se mi líbí moc a i díky ceně a pak se mi ještě líbí od Chicca tohle a taky má dobrou cenu.
Leni fotky jsem vložila, tak koukni.
Res určitě kdyby to Leňa nechtěla počítám s tebou.
A co se týče lehátka, tak ty mám dvě, obě sice nevyužívám, ale určitě jsem využila jak lehátko, tak dečku. A to lehátko kdybyste někdo chtěl budu prodávat. Fisher price s vibrací to modrý, ale mají nám ho známí vrátit někdy během března. Půjčovali si ho někam na dovolenou.
http://zidlicky-a-lehacky.heureka.cz/…ole-lehatko/
je to tady toto. A protože máme dvě, tak bylo využívané minimálně. Takže taky pěkný. Ale jak říkám budeme ho mít doma tak do konce března.
Já totiž se musím opravdu zbavovat některých věcí. Máme toho hodně a když přijde druhý mimi s postýlkou a s ostatními věcmi, tak se sem asi nevejdeme. Tak jsme se domluvili, že co půjde to prodáme na aukru. Hlavně to co máme dvakrát.
Takže jestli vám to nevadí, budu sem občas takhle něco dávat.
okay píše:
Já totiž se musím opravdu zbavovat některých věcí. Máme toho hodně a když přijde druhý mimi s postýlkou a s ostatními věcmi, tak se sem asi nevejdeme. Tak jsme se domluvili, že co půjde to prodáme na aukru. Hlavně to co máme dvakrát.Takže jestli vám to nevadí, budu sem občas takhle něco dávat.
Okay, to určitě nevadí, je to jenom dobře.
A přesně tohle lehátko mám. ![]()
Děvčata, nevíte jak se maže ve fotoalbu jaksi jsem tam dala víc fotek než jsem chtěla. ![]()
Simča77 píše:
Děvčata, nevíte jak se maže ve fotoalbu jaksi jsem tam dala víc fotek než jsem chtěla.
Simi, když klikneš na tu fotku tak nad tím je napsané smazat fotku. ![]()
okay píše:
Leni fotky jsem vložila, tak koukni.Res určitě kdyby to Leňa nechtěla počítám s tebou.
A co se týče lehátka, tak ty mám dvě, obě sice nevyužívám, ale určitě jsem využila jak lehátko, tak dečku. A to lehátko kdybyste někdo chtěl budu prodávat. Fisher price s vibrací to modrý, ale mají nám ho známí vrátit někdy během března. Půjčovali si ho někam na dovolenou.
Okay - když bys pak prodávala to lehátko, tak bych ho vzala. Kdyžtak se pak, prosím, ozvi. Já s koupí ještě počkám a zařídím se podle Tebe. Díky
okay píše:
Leni fotky jsem vložila, tak koukni.Res určitě kdyby to Leňa nechtěla počítám s tebou.
Okay, dečka je fakt super. Proberu to s manželem a večer ti do SZ napíšu adresu a ty mi pak číslo účtu a přesně peníze, kolik mám poslat, ok? ![]()