Červen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
301
4.3.10 12:37

Leni, děkuji za radu s tím mazáním.
Ta dečka co budeš mít od Okay je fakt pěkná a za tu cenu ji nekoupíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
4.3.10 12:40

Simi, díky! Taky si říkám, že to rychle uteče a ani se nenaděju a budu rodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4846
4.3.10 12:45

Simčo - krásné oblečky a hlavně super za tu cenu… Taky kupuju hodně věciček na aukru nebo babybazárku. Něco nového půjdu koupit až podle toho, kolik mi zbyde prašulí, až budu mít kompletní seznámek.

Marti - podprda je pěkná, nějakou takovou si chci koupit, ale když jí nevyzkouším, tak mám strach, že by mi neseděla. Máš nádherné oblečky pro mrňouska i ten koutek je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
4.3.10 12:58

Simi, krásné oblečky! Já oblečení nenakupuju. Dostala jsem od kamarádky 2 velké tašky s oblečením, takže mám toho strašně moc až do velikosti 92.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
4.3.10 13:03

Simi, oblečky jsou moc pěkné. Líbí se mi hlavně ty soupravičky s bundičkou. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
4.3.10 13:06

Leni, mě taky nejdřív nejvíc nadchly ty soupravičky a pak ty dupačky.
Didi, taky mám v neděli dostat 2 kufry oblečení, ale na holčičku a mám si z toho vybrat co se bude hodit a zbytek nechat na příště až se nám narodí holčička. Tak snad teď něco na kluka vyberu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5321
4.3.10 13:09

Takže dítě spí a já jdu odepisovat.

Petrra: Tak to je super, budu s tebou počítat, změníš-li názor, nevadí, jen mi to napiš. A já jak se mi dostane zpět, nafotím, vložím.

lenajs: SZ sice nevím co je, ale určitě najdu a napíšu. Ale jinak ty 300,– platí plus poštovné, zjistím kolik je a ty napiš jak to chceš zaslat. Balíkem, poštou, obyč nebo doporučeně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5321
4.3.10 13:12

Simi moc pěkný věci, já jsem dala všechny oblečky po Terezce na aukro, tak jsem zvědavá. Ale je tam fakt strašně moc věcí, tak uvidíme jestli to vyjde nebo ne. Říkala jsem si, že tam dám cenu asi jen tak 600-800, protože to potřebuju prodat, nemám na to místo.

Jojo a taky se jmenuju Simona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
4.3.10 13:14

Jé tak to já ti nebudu říkat Okay, ale Simčo když máš tak hezké jméno. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
4.3.10 13:19
okay píše:
Takže dítě spí a já jdu odepisovat.

Petrra: Tak to je super, budu s tebou počítat, změníš-li názor, nevadí, jen mi to napiš. A já jak se mi dostane zpět, nafotím, vložím.

lenajs: SZ sice nevím co je, ale určitě najdu a napíšu. Ale jinak ty 300,– platí plus poštovné, zjistím kolik je a ty napiš jak to chceš zaslat. Balíkem, poštou, obyč nebo doporučeně?

Okay, SZ je soukromá zpráva, když ti ji pošlu, tak ti to bude na obrazovce v pravém horním rohu blikat červeně - mé zprávy - no a tam mi pak odepíšeš. :wink: Poslat asi normálně balíkem českou poštou, v tom se moc nevyznám. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
4.3.10 13:20

Holcicky moje milovane,

omlouvam se, ze vas tak zanedbavam, od rana si hraji s videem s 3D utz, tak jsem si nadelala fotecky (kdyby nekdo chtel vedet jak se delaji z videa fotky, tak mu pak poslu odkaz na super program)
No a ted jsem si tu s tema fotkama hrala, udelala jsem pro moji mamku obrazek…

Ale napred jako omluvu obrazek nasi princezny :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
4.3.10 13:23

A tady ukazka darku pro moji mamku.. Ten obrazek je plastovej, skoda, ze to neni sklo, ale co se da delat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4846
4.3.10 13:29

Ahoj Veru,

maličká je nádherná :lol: :lol: :lol: (oni jsou teda krásní všichni mrňousci). Dárek pro mamku je taky super.

Moje mamča bude mít kulatiny, tak jsme si říkali, že jí uděláme kalendář s mrňouskem… Jenom kdybych tak byla víc fotogenická, když se vidím na fotce s bříškem, tak si připadám jak vorvaň :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4846
4.3.10 13:30
webparazit píše:
A tady ukazka darku pro moji mamku.. Ten obrazek je plastovej, skoda, ze to neni sklo, ale co se da delat!

Alespoň se nerozbije…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
4.3.10 13:30

Veru, to je krásná fotečka!!! Teď toho lituju, že jsem nešla taky na ten 3D ultrazvuk.
A ten dárek pro mamku se ti moc povedl. Určitě bude mít velkou radost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí