Červené mapovité fleky na těle a obličeji

Anonymní
29.4.24 12:41

Červené mapovité fleky na těle a obličeji

Dobrý den,
už pár let se mi začaly dělat fleky na těle po teplé sprše, bohužel se to pak zhoršilo tak, že se mi to začalo dělat i venku při teplu. Tento rok se to zase zhoršilo a začalo se mi to dělat na obličeji i při stresu nebo při nejmenšímu teplu. Poslední týden jsme zaznamenala, že mi nemusí být ani teplo a ani nejsme ve stresu a ty fleky mám. Mizí a jsou ploché. Na obličeji mě někdy pálí a přijde mi, že moje kůže je pak více svědivá. K dermatoložce jsem zašla ale rekla mi, ze s tím nic neudělá. Jsem z toho špatná a každý den se to zhorsuje a objevuje se mi to tak 20× za den.. neví někdo co s tím? Nejčastěji je mám na hrudi a břichu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
146
29.4.24 18:48
@Anonymní píše: Více

Dobry den, rekla bych, ze pricinou je pretizeny metabolismus. Reakce na skodliviny v tele, toxicitu, nezdrave strevo…proste spatny a zpomaleny metabolismus…Zacnete resit co nejrychleji, hlavne stravu.Pote se muzete v zivote posouvat dale napr: 1)stravu-podle fyziologie lidskeho tela napr. Elihealth ci dr.Ray Peat 2)minimalizovat stres 3)resit spankovou hygienu-i cyrkadialni rytmus 4)ekektrosmog 5)minimalizovat toxiny-voda, kosmetika, atd. 6)prirodni kvalitni netoxicke materialy-obleceni, veci kolem nas 7)a mnoho dalsich…
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek