Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Malý měl něco podobného minulý týden, dokonce mi přišlo, že jsem to pak měla od něj na rtu, tak jsme jeli k dr., protože promazávání nepomohlo a stále se to víc rozlézalo…Dostal atb mastičku a už ted den to začalo mizet, do dvou dnů tam neměl nic a já taky, taky jsem si to mázla…
Jo a samozřejmě jsem zkoušela nejdříve řepík, ale to taky nepomohlo…
Dr. napsala, že suspektně atopická dermatitida…Ale to nemusí být to samé samozřejmě, já jen že to vypadá podobně…Víc bude vedět dr…
@essence85 tak jsem byla u doktorky, prý je to jen vyrážka ze spocení, nebo z čepičky atd. mám dávat na to černý čaj vysušit a pak dětský pudr, ted jsem ju vykoupala a natřela slunečnicovým olejem a přijde mi, že zase tech pupínků má víc, snad to nebude tím olejíčkem
Poprvé mi právě taky poradila promazávat olejem a tak, ale vůbec to nepomohlo, právě se to strašně rozlezlo…Až ta mastička zabrala…Tak snad vám to do pár dni zabere a nebudete muset jít znova…
Dobrý den,
Dnes rano jsem u dcery objevila tyto tečky, jsou úplně ploché. Přítel tvrdí ze ji pokousala moucha. Me ale prijde ze je to nejaky shluk žilek. Ma jeste dve na čele
Ahojn holky, malé je měsíc, udělali se jí za ouškem červené pupínky, a na jedné tvářičce taky, nevíte co to může být? tady mám foto na té tvářičce