Červené pupínky miminko

Anonymní
29.10.15 08:47

červené pupínky miminko

Ahojn holky, malé je měsíc, udělali se jí za ouškem červené pupínky, a na jedné tvářičce taky, nevíte co to může být? tady mám foto na té tvářičce

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
70
29.10.15 08:53

Malý měl něco podobného minulý týden, dokonce mi přišlo, že jsem to pak měla od něj na rtu, tak jsme jeli k dr., protože promazávání nepomohlo a stále se to víc rozlézalo…Dostal atb mastičku a už ted den to začalo mizet, do dvou dnů tam neměl nic a já taky, taky jsem si to mázla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
29.10.15 08:59

Jo a samozřejmě jsem zkoušela nejdříve řepík, ale to taky nepomohlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.15 09:00

@essence85 a co to je, z čeho

• Citovat
  • Upravit
70
29.10.15 09:09

Dr. napsala, že suspektně atopická dermatitida…Ale to nemusí být to samé samozřejmě, já jen že to vypadá podobně…Víc bude vedět dr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.15 16:49

@essence85 tak jsem byla u doktorky, prý je to jen vyrážka ze spocení, nebo z čepičky atd. mám dávat na to černý čaj vysušit a pak dětský pudr, ted jsem ju vykoupala a natřela slunečnicovým olejem a přijde mi, že zase tech pupínků má víc, snad to nebude tím olejíčkem

• Citovat
  • Upravit
70
29.10.15 22:55

Poprvé mi právě taky poradila promazávat olejem a tak, ale vůbec to nepomohlo, právě se to strašně rozlezlo…Až ta mastička zabrala…Tak snad vám to do pár dni zabere a nebudete muset jít znova…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.18 16:25

Červené tečky na ruce

Dobrý den,

Dnes rano jsem u dcery objevila tyto tečky, jsou úplně ploché. Přítel tvrdí ze ji pokousala moucha. Me ale prijde ze je to nejaky shluk žilek. Ma jeste dve na čele

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure