ČERVENEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9843
5.1.07 10:52

No za chvíli tam budeme skoro komplet :-)

Pajk, ty se máš, že přítel chodí domů tak brzy, ten můj tak okolo 19-20hod. večer:-( Mám depku z toho, co bude, jak se teď všechno změní…Byla jsem zvyklá na aktivní život, žila jsem svou prací, makala na kariéře a najednou se má všechno změnit … no ono se už vlastně změnilo. Nějak si nemůžu zvyknout na to nové, co má přijít, ale to je snad normální. Bylo to moje svobodné rozhodnutí a moc jsme to chtěli, ale teď, když to přišlo, tak je to nějak těžší, než jsem si myslela. Asi jsem sobec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
5.1.07 11:16

.

Příspěvek upraven 04.05.15 v 18:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
5.1.07 11:28

Asi máš pravdu, ale prostě se s tím musím nějak vnitřně vyrovnat a připravit na nový život. Na jednu stranu se na to strašně moc těším a na druhou stranu mám jen strach, jak to zvládnu. Je to velká zodpovědnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
5.1.07 11:31

Ale přirozená zodpovědnost :-)
Všechny ženy to zvládnout, jsme na to od přírody stavěné, toho bych se nebála.
Půjde Ti to lépe, než v práci :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
5.1.07 11:56

Báro manžel měl mít celý tento týden dovolenou, ale včera ho odvolali do práce a přijel v 6. Dneska to jel dodělat tak přijel dřív. Jinak jezdí stejně jako já ve 3, což je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
5.1.07 11:59

Já vím, máš pravdu. Jsem taková perfekcionalistka, takže i pro svoje dítě chci všechno perfektní a z toho pramení moje pochybnosti. Nicméně vím, že pro svoje dítě udělám jen to nejlepší, o bude v mých silách.
Jsi mě doela rozebrala a už je mi líp :-) Už se zase těším jak zítra vyrazím na první nákupy pro miminko.

A když už jsem nakousla ty nákupy, holky, máte představu, kolik je třeba minimálně investovat do takové té základní výbavičky? Možná Rozára a Koulička by mohly poradit na kolik přijde taková zlatá střední cesta na výbavičku (kočárek, postýlka, oblečení no zkrátka všechno, co pro malé budeme potřebovat).
Já představu o tom, co chci koupit mám, ale raději jsem to ještě nepočítala :-( Myslíte, že 50tis. bude stačit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
5.1.07 12:05

.

Příspěvek upraven 04.05.15 v 18:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
5.1.07 12:13

Tak já sice nikoho v rodině s malými dětmi nemám, startuju miminkovskou éru, ale postýlku a kolíbku mám taky. O většinu oblečků se postarají prarodiče, takže v otázce výbavičky jsem poměrně v klidu. 50000 u nás rozhodně nehrozí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
5.1.07 12:16

Kim, já nevím! Ale počítám s 50tis. Když jen kočárek, kt. jsem vybrala stojí cca okolo 20tis. Jané Nomad. Bohužel od nikoho nic nezdědím kromě sedačky ke stolu pro malé děti (tu mám ještě po mě, ale je opravená, celodřevěná, v obchodě jsem takovou viděla za 2500,–!)
Strašně se mi líbí věcičky zn. bébé jou, ale je to drahé, jako čert, tak nevím, jestli z toho nakonec nesejde. Už jsem si začala dělat seznam všeho, co budu potřebovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
5.1.07 12:18

Ahoj ,přeji pěkné poledne…ufff,přišla jsem od dr.,udělala si kafe a na chvíli lehla,hehe,prý 10 min.,normálka jsem se probrala a juj je 12 h.,ještě že jsem neusla na dýl,pro malýho chodím do školky na těch 12.
Jinak Baruš,dle náročnosti,ale těch 50 tis. myslím bohatě stačí,co myslím,určitě,a to počítám i kočár ,který cca 20 tis.-ten Jane,co jsi chtěla?
Jinak Kim,promi má obchod i v centru Ostravy na Masarykáči,myslím,že v bývalém Lasu,ale na netu mají odkaz.Jinak pro Ostravačky,netuším ,jestli je něco v Ově,ale Nový Jičín Darababy má taky dobré kočárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
5.1.07 12:22

Baruš,
záleží,jak moc chceš mít mimi načančané „značkami“,samozřejmě při "značkových " nákupech se ceny mohou vyšplhat určitě výše,ale nezapomeň,některé věci jsou jen na chvíli,oblečení-z toho poroste,jak z vody,více bych možná investovala do židličky ke stolu-tu budete potřebovat dlouho,ale třeba hrací dek na zem-určitě se dá pořídit hodně drze a třeba i hodně levně.Pokud vám nevadí sekáče,tak na miminka tam najdete spoustu krásných malých věciček-přece jen je mají na chvíli a nestačí to 1 dítko zničit.Sedačka do auta-ta nejmenší -vajíčko je taky na chvíli,čas letí jak voda a dítka rostou rychle.
Záleží na každé z vás a na míře únosnosti vašich peněženek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
5.1.07 12:24

Ahoj Rozáro,
tak jsi mě docela uklidnila, víc by se mi investovat asi nechtělo, ale jak se znám, budu muset ze svým požadavků slevit. Do těch 50tis. počítám i kočár samozřejmě. Jediné, co si snad nebudu muset kupovat a co si půjčím od kolegy z práce je Nunny - podložka na kontrolu dechu. Všechno je to tak děsně drahé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
5.1.07 12:39

Holky na těhotenských průkazkách je kompletní seznam toho co budu potřebovat pro miminko, mám se tím řídit? Je ten seznam dostačující? Poraďte prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
5.1.07 12:44

Určitě nemám v plánu chodit nakupovat pro malé do NEXTu, to ne. Jen se vůbec neorientuju co za dětské značky oblečení kupovat. Mám známou v Chiccu, kde dostanu na veškerý nákup slevu 10-15%, tak jsem to chtěla všechno pořídit tam. Myslím, že je to takové docela rozumné i cenově. Sekáčům se zá:,–(ně nebráním, věci na hraní, které budou hned zničené tam klidně koupím, jen musím najít ten pravý, kde se dají nakupovat slušné věci.
Na tu interaktivní deku už jsem se taky dívala, tu určitě koupím, co jsem se dívala, není problém za ni utratit 2tis., to je mazec a pak takové ty všelijaké hračky, které pomáhají tomu miminku poznávat různé věci a zvuky, to určitě ano.
Strašně se mi líbí kolotoč nad postýlku zn. The First Year, svítí i na strop různé obrázky, hraje spoustu melodií, ale stojí 1890,–Kč, což je dost drahé. Ale zase si říkám, že snad budu mít i další děti, tak to všechno využiju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
5.1.07 12:46

Pajk, já ti asi moc neporadím, ale vycházela jsem z něj + jsem ho doplnila o rady a doporučení mých kamarádek a dále jsem použila seznam, který je v knížce o porodu a těhotenství, takže tak jsem si vytvořila svůj vlastní seznam. Klidně ti ho můžu poslat na mail.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí