Poradna duly
Jana Čurdová
Včera jsem neodolala a pbjednala jsem si jednu rychlozavinovačku:
Kráásnáá, musím pochválit, úplně jsi mě zachutila.
Asi neodolám a taky už začnu s nákupem. Chtěla jsem sice začít až později ale na druhou stranu, když budu nakupovat postupně, tak to náš rozpočet tak nezatíží a taky kdoví co bude za pár měsícu že…
Ahoj,
tak mi došly ty kalhoty z Bebefieldu a taky mi dobře padnou, díky za tipy s tou velikostí!!!
Báro - ta zavinovačka je moc hezká, v jednoduchosti je krása!!
Pajk - my si to taky určitě necháme říct, abych věděla co chystat a nakupovat! A taky chci připravit malou na brášku nebo na sestřičku!!
Ten čaj z maliníku jsem pila také tak až měsíc před porodem, nevím, jestli to mělo vliv, ale porod byl celkem v pohodě!!
Já jsem koupila pár hezkých i značkových věcí pro Nikolku v sekáčích, ale až tak kolem roku na lítačku na chatu!! Pár bundiček- větrovek a tepláčky, taky nějaké mikyny z espritu!!
Čauky a hezký den - tady je nádherně!!
Začala jsem s nákupem brzy, ale za prvé s malým břichem se to líp valí
a přesně jak říká Pajk, kdo ví, co bude za pár týdnů… Můžu říct, že už teď pozoruji, jak snadno se zadýchám, když někam jdu, připadám si děsně neohrabaná a funím. Navíc mě začaly trápit závratě
Je to nepříjemné, obvykle nepomůže si ani sednou, ale rovnou lehnout a trvá to vždycky celé dopoledne. Asi mám nízký tlak nebo co.
Jinak hned jakmile budu vědět pohlaví, určitě zkusím koupit něco obnošeného na mimibazaru, jsou tam maminy, co nabízí opravdu hezké oblečení od 0měs. třeba do dvou let. Tak jsem zvědavá. A taky bych tam chtěla koupit použitou cestovní postýlku, nová stojí okolo 2tis.:-(
Na ty bylinné čaje jsem docela natěšená, příští týden to budu konzultovat s doktorkou, ráda bych je taky pila. Zatím jsem zkoušela jen těhotenský čaj z lékárny v sáčcích, ale raději bych si udělala svůj ![]()
AHOJ HOLKY UŽ JSEM MEZI vÁMI DLOUHO NEBYLA? CO ZDE NOVÉHO ? KOUKÁM ŽE PROBÍRATE CO SE DÁ.jÁ TU BOHUŽEL NEMÁM ČAS BÝT KAŽDÝ DEN ,… JEN JSEM SE vÁS CHTĚLA OPTAT- CO DĚLAJÍ VAŠE BŘÍŠKA ??? JÁ MÁM TERMÍN NA 5.7. , ZATÍM SPÍŠ MÁM " NIC " NEŽ " NĚCO"…rOSTETE???
ZATÍM AHOJ A VŠECHNY SE OPATRUJTE.
Ahoj Píďalo,
já mám stejný termín jako ty a musím říct, že břicho už teda mám. Ale myslím si, že je to proto, že jsem měla určitě povolené svaly.
To jsem ráda, že už má taky někdo bříško
Na mě už je to docela jasně poznat ![]()
Asi je to daný disproporcí postavy, žádná anorektička nejsem, ale špeky jsem taky před těhu neměla, ale teď už je konečně poznat, že jsem těhotná, aspoň si nepřipadám jako tlusťoch, ale těhule. Řekla bych, že za poslední týden to nějak rychle vyskočilo ![]()
Já nosím často volné svetry, takže to na mě ještě dlouho vidět nepůjde. Ale doma!! Mám jedny teploučké tepláčky, které ale mají pevnou a širokou gumu, takže je musím nosit pod nebo nad břichem. A když si je dám přes břicho, tak vypadám jak v 6
Ale už mám objednané pohodlné lehké kalhoty na doma tak už se těším, protože už mi zbyly jen jedny, ve kterých je mi dobře ![]()
Nemáš aktuální fotku s bříškem? Jestli jo, tak ji hoď do galerky ať můžem porovnat, já se taky budu snažit nějakou pořídit
Bude to hodně individuální. Mi začalo břicho vyskakovat už tak kolem 10. týdne, zatímco na galerce je jedna fotka maminy v plavkách, která je tuším ve 13. týdnu a je úúplně plochááá
Já se už taky nepřemáhám. Mám sice několikatery kalhoty, u kt. už nezapnu knoflíky, ale zapnu je ještě aspoň na zip a stáhnu si je pod břicho. Takže ještě tak 3 týdny musí vydržet
A doma nosím pohodlné volné kalhoty nebo tepláky se širokou gumou, takže netlačí.
Už jsem si nechala šít dvoje nové kalhoty, ale na zkoušku jdu až 19.1. pak Vám je vyfotím, abych se pochlubila
A taky jsem si nechala ušít společenské šaty, protože příští víkend jedeme ke známým na ples, ale takové, kt. vynosím i potom. Nosím ráda šaty třeba přes kalhoty a tyhle mě Gabča navrhla moc hezky, budou i na kojení vhodné ![]()
Už jsem přibrala 2kg. I když žaludek mám po každém jídle jako na vodě.
Pajk, žádnou aktuální fotku nemám, ale hned jak pořídím, určitě ji tam hodím. Taky jsem se dívala na holky červen 2007 a na některých to v 16tt už vidět bylo docela hodně a na jedné kočeně vůbec ![]()
Kim, gratuluji ke kontrole, no myslím, že na porod je lepší drobnější miminko
Já malé naposledy viděla když mělo 4,89 a to jsem byla ve 12tt a na další UTZ si ještě počkám čítám tak do konce ledna až začátku února, ale to už bude ten velký na orgány a pohlaví, už teď se nemůžu dočkat.