Poradna duly
Jana Čurdová
Kim, nastav si ten metřík, bude se ti to počítat automaticky, ale je to tak jak říkáš 13+6, 14, 14+1 …
Kim Bára to říká dobře.
Báro já mám pocit, že Kim říkala, že ji ten metřík nějak nefunguje nebo co.
Taky dobrý sen Kim
a bude hůř
Kim jestli chceš, tak to to nastavím, ale zkopírovat si to budeš muset k podpisu sama.. zkusto ještě jednou a dej vědět, zadáváš tam tuším jen datum- žačátek poslední menstruace.
KIM, takže se dostaneš na hlavní stránku… klikneš na PREGNANCY …a vybereš si vzor metříku…zaklikneš vzor a dáš NEXT …zaklikneš obrázek, který chceš na metříku mít a dáš NEXT … dastaneš se na due day (datum porodu) vyplníš a dáš NEXT (červenec=JUL) a objeví se ti tam ten metřík. Zkopíruješ si tuším celé to první okýnko do svého profilu k podpisu a máš to.
Jestli chceš, napiš mi termín porodu a já ti pošlu link.
Zkopíruješ si jen link, který začíná img a končí img. Nekopíruj to URL
Šikulka!
Však uvidíš, až ti to spočítají podle UTZ tak si to můžeš změnit. Já si to taky změnila, dmula jsem se pýchou, když jsem si přehazovala TP o 3 dny dřív ![]()
Kim, jak jsi napsala tu vel. oblečení, hned jsem koukla do fotogalerky.
Sakra ty jsi vyžle
schovala by ses za mě 2×
tak to už se těším až tam hodíš nějakou fotku s bříškem, to bude zajímavé ![]()
holky, tak mě to s těma platbama u doktorky nedalo a napsala jsem dotaz na VZP, co všechno hradí v těhotenství. Takže toxoplazmozu by měli hradit, tak jsem docela naštvaná, že jsem to nevěděla dřív. Tady je odpověď:
Z prostředků veřejného zdravotního pojištění je hrazena veškerá zdravotní péče poskytnutá pojištěnci s cílem zachovat nebo zlepšit jeho zdravotní stav. V praxi to znamená, že Vám budou hrazeny veškeré úkony, které Vám indikuje smluvní lékař Vaší zdravotní pojišťovny. Hrazena není pouze péče nadstandardní nebo péče na Vaše vlastní vyžádání bez idnikace lékaře. V průběhu těhotenství Vám bude hrazena veškerá zdravotní péče, kterou Vám indikuje Váš ošetřující lékař. Konkrétní rozsah zdravotní péče v těhotenství je individuální a vychází s posouzení zdravotního stavu každé pacientky lékařem. V průběhu těhotenství probíhají pravidlené prohlídky, jejich rozsah určuje lékař individuálně, prohlídka může být každé dva týdny nebo jen jednou za měsíc atd. Vyšetření, která v průběhu těhotenství probíhají jsou klasická gynekologická a ultrazvuková. Ultrazvukové vyšetření jsou nejméně tři za těhotenství, může jich být i více. Těhotná žena podstupuje také krevní testy, mimo jiné i na zjištění toxoplasmozy. VZP ČR za Vás uhradí veškerou zdravotní péči, kterou Vám Váš lékař během těhotenství indikuje. Sama budete hradit pouze případnou péči nadstandardní, např. pořízení fotografie nebo videa z ultrazvuku atd. Jako těhotná žena budete mít v průběhu těhotenství nárok také na dvě preventivní prohlídky stomatologem. V současné chvíli VZP ČR nad rámec veřejného zdravotního pojištění neposkytuje vitamíny pro těhotné.
Ahoj holky,
tak jsem byla na prvních dvou hodinách kurzu pro těhotné, cvičení bylo moc fajn, takové mírně posilovací, dneska hlavně na balonech (ale pokaždé má být cvičení jiné), učila nás cviky proti různým potížím a teorie taky docela přínosná, vykládala nám o změnách v těhotenství, anatomie dělohy a s tím související věci. Myslím, že to bude docela slušná příprava, spíš jde o to, že se tam člověk dozví spoustu užitečným věcí.