Poradna duly
Jana Čurdová
Dneska jsem byla koukat na spodní těhu prádlo a koupila jsem si na zkoušku jedny kalhotky pod bříško z mikrovlákna, jsou moc pohodlný a ještě příjemnou halenku http://www.tveret.cz/detail.php?…. Poslední dobou jsem vyloženě háklivá na nějaké materiály i třeba svetry ![]()
Ahoj holky,
po delší odmlce se zase ozývám. Pravidelně se pokouším pročítat vaše příspěvky, ale na psaní mi už nezbývá moc času.
VERUNKO - moc mě mrzí jaké máš trápení. Ještě teď se mi derou slzy do očí, když na to myslím. Loni v březnu mě zjistili v 12tt, že plod v 10 tt sám odumřel. Vím, že mi trvalo několik měsíců než jsem se s tím vším srovnala. Nejhorší je to oznamovat okolí nebo reagovat na dotazy ohledně těhotenství. Zpočátku mi dělalo špatně se setkávat s kamarádkama, které čekaly dítě jako původně já. Časem se vše srovnalo a za 7 měsíců se mi podařilo znovu otěhotnět. Ani nebudu psát jaký jsem měla ze začátku strach. Vše ale vypadá dobře, takže vyčkej a vše přebolí a i na tebe čeká zdravé děťátko. Z reakcí okolí bych si osobně nic nedělala, protože člověk který nemá postižené dítě doma nemůže soudit rozhodnutí někoho jiného. Já bych jednala úplně stejně jako ty i přes svou předešlou zkušenost. Držím palce a přeju ať máš vše rychle za sebou.
Vítám moc MIRKU - mám stejný termín jako ty podle MS TP 25.7. ale podle UTZ 27.7.
Jinak oznamuji, že jste mě tu nakazily svými přípravami a rozhodla jsem se prodat svůj starý kočár a koupit si na miminko nový. Zatím ještě nemám vybráno, ale už se moc těším. Včera se mi podařil super nákup. V sekáči na Lesné (Báro u té kavárny kterou jsem zmiňovala na Haškové) jsem koupila těhu rifle CaA málo nošené za super 250,–Kč. Nějak mi za poslední týden vyskočilo břicho a tak pomalu taky řeším těhu oblečení.
Manželovým rodičům jsme o miminku ještě neřekli letíme za nimi za 14 dní a doufám, že to na mě ještě nebude moc vidět, chystám se jim dát fotečku. Příští týden jedeme na 5 dní na Vysočinu na akci s dětmi. Bude jich tam asi 20. Máme tam k dispozici velký bazén, tak už se moc těším, že nebudu muset pracovat, vařit, zařizovat a atd. Manžel za námi přijede až na víkend, jelikož akce s hromadou dětí dlouhodobě nezvládá.
Moc Vás zdravím Eva
Ahoj holky,
dočetla jsem diskusi a ještě teď mám husí kůži z toho, co psala Verunka. Něco takového se každá tak děsíme, ale určitě si stejně jako já myslíte, že to ani nemůže být pravda. Je mi to moc líto a myslím si, že se Verča rozhodla velice správně! Já bych teda nejednala jinak.
A k těm menším komplikacím v těhu - já lítám na záchod celou noc a vedle toho ještě vstávám k Šímovi, takže noc už nepovažuji za dobu k spánku! ![]()
Také jsem rozjela akci kočár a jsem bezradná! Nemohu pořád najít prostornou hlubokou korbičku, kam se vejde mimi i v zimním fusaku. Líbí se mi kočárky typu Mutsy, Jané, Quinny, ale ty mají korbičičky, tak maximálně do čtyř měsíců (což mi bohužel i potrvrdilo několik kamarádek). Jak to vidíte vy?
Mějte se!
EVA
Ahojky Kouličko,
a co Cam MB X6 TRIS? Dělá se v různých variantách 3,4,6a8 kolečkové, jinak mi připadají stejné… A jsou podobné Jané. Vypadá prostorně, ale naživo jsem ho ještě neviděla.
http://www.bejbito.cz/…ail-135.html
A čím jsi mazala bříško?
Ahojky,
zdravím po víkendu.
Tak já hlásím první těhotenské nevolnosti!!! Včera jsem poprvé zvracela. Určitě to nebylo z ničeho co jsem snědla, měla jsem totiž jen jogurt a pomeranč. Tak si říkám, doufám, že teď ve druhém trimestru, kdy už ostatní budou mít pokoj, já nezačnu objímat mísu!! ![]()
Často teď chodím šmírovat
na diskusi leden 2007, rodí se tam o stošest. A nejvíc se mi líbí, když mamina co akorát odjíždí do porodnice, ještě stihne napsat: tak holky odtekla mi voda, takže jedem
myslíte, že taky budem mít myšlenky na to aby jsme tady podali čerstvé info? ![]()
Ahojky,
tak jsem se právě probudila a mám výbornou náladu. Chtěla bych se naučit vstávat dřív,ale usnu vždycky okolo jedné a spím pak jako zabitá až do desíti. Musím s tím něco udělat. Hodně holek mi říkalo, že jak budu spát v těhotenství tak budu mít potom spavé dítě. A podle toho by mé dítě chodili spát v jednu v noci. A to opravdu nechci. Myslíte, že je to pravda?
A s tím mazáním. Koupila jsem si krém od Dermacolu pro těhulky a mažu každý den,tak jsem zvědavá. Ale ono se určitě stejně něco objeví ![]()
A jinak to tady opravdu vypadá jako kdyby to byla ostravská diskuse ![]()
A já jsem od vás tak daleko!!!!
Tak přeju krásný den a později zas nakouknu ![]()
Pajk, já myslím, že budu mít akorát tak čas uklidňovat nervního manžílka
Myslím totiž, že bude tak poplašenej, že bude chtít okamžitě jet rodit. Ale jinak se mi taky líbí, když ty maminy ještě píší ostatním.
Kim, moji tetě praskla voda, když šla domů zobchodu. Prý měla mokrý celý kalhoty až se styděla. Doufám, že tohle mě nepotká.
A jinak mi taky vadí ty pachy při vaření, ale jídlo pak sním. Jen nemám moc chuť na maso, hlavně mi smrdí vepřové(a to byly kotlety dřív mé oblíbené). A mám spíšproblém s tím, že celou dobu mi nic není a pak najednou dostanu hlad a během minuty mi je z něj zle. Takže u sebe stále nosím nějaké sušenky.
Kim, to s tou vodou taky řešily
taky měly strach vylézt z baráku aby se jim to nestalo, nebo měly strach se koupat
aby jim neodtekla tam a ony to nepoznaly. Ale většině odtekla voda v noci, nebo když vstávaly z postele.
Jsem malý šmíráček, ale potřebuju nabrat zkušenosti. A potěší mě, když jsou tam prvorodičky vyplašené. To se pak utěšuju, že nejsem sama, která absolutně nebude vědět která bije.
Evco já taky maso poslední dobou nemusím. A to jsem od přírody masožravec!!Když už se přinutím, tak jen kousek a hned mám pocit, že jsem přejezená. Nejhorší,když ho musím vařit
Co je zajímavé, že uzeniny mi nevadí. Salám na snídani můžu jakýkoliv.
Já jsem si teď rozmačkala jahůdky s mlíkema to je bašta. Kam se hrabe nějaký maso ![]()