ČERVENEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9843
13.1.07 19:23

Dneska jsem byla koukat na spodní těhu prádlo a koupila jsem si na zkoušku jedny kalhotky pod bříško z mikrovlákna, jsou moc pohodlný a ještě příjemnou halenku http://www.tveret.cz/detail.php?…. Poslední dobou jsem vyloženě háklivá na nějaké materiály i třeba svetry :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
14.1.07 10:09

Ahoj holky,

po delší odmlce se zase ozývám. Pravidelně se pokouším pročítat vaše příspěvky, ale na psaní mi už nezbývá moc času.

VERUNKO - moc mě mrzí jaké máš trápení. Ještě teď se mi derou slzy do očí, když na to myslím. Loni v březnu mě zjistili v 12tt, že plod v 10 tt sám odumřel. Vím, že mi trvalo několik měsíců než jsem se s tím vším srovnala. Nejhorší je to oznamovat okolí nebo reagovat na dotazy ohledně těhotenství. Zpočátku mi dělalo špatně se setkávat s kamarádkama, které čekaly dítě jako původně já. Časem se vše srovnalo a za 7 měsíců se mi podařilo znovu otěhotnět. Ani nebudu psát jaký jsem měla ze začátku strach. Vše ale vypadá dobře, takže vyčkej a vše přebolí a i na tebe čeká zdravé děťátko. Z reakcí okolí bych si osobně nic nedělala, protože člověk který nemá postižené dítě doma nemůže soudit rozhodnutí někoho jiného. Já bych jednala úplně stejně jako ty i přes svou předešlou zkušenost. Držím palce a přeju ať máš vše rychle za sebou.

Vítám moc MIRKU - mám stejný termín jako ty podle MS TP 25.7. ale podle UTZ 27.7.

Jinak oznamuji, že jste mě tu nakazily svými přípravami a rozhodla jsem se prodat svůj starý kočár a koupit si na miminko nový. Zatím ještě nemám vybráno, ale už se moc těším. Včera se mi podařil super nákup. V sekáči na Lesné (Báro u té kavárny kterou jsem zmiňovala na Haškové) jsem koupila těhu rifle CaA málo nošené za super 250,–Kč. Nějak mi za poslední týden vyskočilo břicho a tak pomalu taky řeším těhu oblečení.

Manželovým rodičům jsme o miminku ještě neřekli letíme za nimi za 14 dní a doufám, že to na mě ještě nebude moc vidět, chystám se jim dát fotečku. Příští týden jedeme na 5 dní na Vysočinu na akci s dětmi. Bude jich tam asi 20. Máme tam k dispozici velký bazén, tak už se moc těším, že nebudu muset pracovat, vařit, zařizovat a atd. Manžel za námi přijede až na víkend, jelikož akce s hromadou dětí dlouhodobě nezvládá.

Moc Vás zdravím Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
14.1.07 20:27

Ahoj holky,

dočetla jsem diskusi a ještě teď mám husí kůži z toho, co psala Verunka. Něco takového se každá tak děsíme, ale určitě si stejně jako já myslíte, že to ani nemůže být pravda. Je mi to moc líto a myslím si, že se Verča rozhodla velice správně! Já bych teda nejednala jinak.

A k těm menším komplikacím v těhu - já lítám na záchod celou noc a vedle toho ještě vstávám k Šímovi, takže noc už nepovažuji za dobu k spánku! :x

• hemoroidy jsem měla po obou porodech strašný a jediné, co na to opravdu zabralo, tak byla ukázková strava plná vlákniny, zeleniny a ovoce!
  • břicho jsem si vždy vzorně mazala a výsledek je, že na břiše nemám jedinou prasklinku, ale stehna a zadek (které jsem opomíjela) mám samou strii, takže pozor!

Také jsem rozjela akci kočár a jsem bezradná! Nemohu pořád najít prostornou hlubokou korbičku, kam se vejde mimi i v zimním fusaku. Líbí se mi kočárky typu Mutsy, Jané, Quinny, ale ty mají korbičičky, tak maximálně do čtyř měsíců (což mi bohužel i potrvrdilo několik kamarádek). Jak to vidíte vy?

Mějte se!
EVA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
15.1.07 08:32

Ahoj Kouličko,
Jné Nomad zase tak malou korbičku nemá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
15.1.07 08:43

Ahojky Kouličko,
a co Cam MB X6 TRIS? Dělá se v různých variantách 3,4,6a8 kolečkové, jinak mi připadají stejné… A jsou podobné Jané. Vypadá prostorně, ale naživo jsem ho ještě neviděla.
http://www.bejbito.cz/…ail-135.html
A čím jsi mazala bříško?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
15.1.07 09:41

.

Příspěvek upraven 04.05.15 v 18:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
15.1.07 10:23

Ahojky,
zdravím po víkendu.
Tak já hlásím první těhotenské nevolnosti!!! Včera jsem poprvé zvracela. Určitě to nebylo z ničeho co jsem snědla, měla jsem totiž jen jogurt a pomeranč. Tak si říkám, doufám, že teď ve druhém trimestru, kdy už ostatní budou mít pokoj, já nezačnu objímat mísu!! :roll:

Často teď chodím šmírovat :lol: na diskusi leden 2007, rodí se tam o stošest. A nejvíc se mi líbí, když mamina co akorát odjíždí do porodnice, ještě stihne napsat: tak holky odtekla mi voda, takže jedem :D myslíte, že taky budem mít myšlenky na to aby jsme tady podali čerstvé info? :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
15.1.07 10:30

Ahojky,
tak jsem se právě probudila a mám výbornou náladu. Chtěla bych se naučit vstávat dřív,ale usnu vždycky okolo jedné a spím pak jako zabitá až do desíti. Musím s tím něco udělat. Hodně holek mi říkalo, že jak budu spát v těhotenství tak budu mít potom spavé dítě. A podle toho by mé dítě chodili spát v jednu v noci. A to opravdu nechci. Myslíte, že je to pravda?

A s tím mazáním. Koupila jsem si krém od Dermacolu pro těhulky a mažu každý den,tak jsem zvědavá. Ale ono se určitě stejně něco objeví :(

A jinak to tady opravdu vypadá jako kdyby to byla ostravská diskuse :D
A já jsem od vás tak daleko!!!!

Tak přeju krásný den a později zas nakouknu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
15.1.07 10:35

Pajk, já myslím, že budu mít akorát tak čas uklidňovat nervního manžílka :lol: Myslím totiž, že bude tak poplašenej, že bude chtít okamžitě jet rodit. Ale jinak se mi taky líbí, když ty maminy ještě píší ostatním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
15.1.07 10:36

.

Příspěvek upraven 04.05.15 v 18:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
15.1.07 10:44

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
15.1.07 11:12

Kim, moji tetě praskla voda, když šla domů zobchodu. Prý měla mokrý celý kalhoty až se styděla. Doufám, že tohle mě nepotká.

A jinak mi taky vadí ty pachy při vaření, ale jídlo pak sním. Jen nemám moc chuť na maso, hlavně mi smrdí vepřové(a to byly kotlety dřív mé oblíbené). A mám spíšproblém s tím, že celou dobu mi nic není a pak najednou dostanu hlad a během minuty mi je z něj zle. Takže u sebe stále nosím nějaké sušenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
15.1.07 11:18

Kim, to s tou vodou taky řešily :) taky měly strach vylézt z baráku aby se jim to nestalo, nebo měly strach se koupat :lol: aby jim neodtekla tam a ony to nepoznaly. Ale většině odtekla voda v noci, nebo když vstávaly z postele.
Jsem malý šmíráček, ale potřebuju nabrat zkušenosti. A potěší mě, když jsou tam prvorodičky vyplašené. To se pak utěšuju, že nejsem sama, která absolutně nebude vědět která bije.

Evco já taky maso poslední dobou nemusím. A to jsem od přírody masožravec!!Když už se přinutím, tak jen kousek a hned mám pocit, že jsem přejezená. Nejhorší,když ho musím vařit :? Co je zajímavé, že uzeniny mi nevadí. Salám na snídani můžu jakýkoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
15.1.07 11:32

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
15.1.07 12:05

Já jsem si teď rozmačkala jahůdky s mlíkema to je bašta. Kam se hrabe nějaký maso :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí