Poradna duly
Jana Čurdová
Díky moc, zkusím Renni, jinak na ples určo chci jít, doufám, že se to nijak nezkomplikuje. Myslím, že to přizpůsobím svému stavu a bude to v pohodě. Stejně nevydržím moc dlouho ponocovat, takže to bude takové spíš decentní ![]()
A mám stráááášnou chuť na jahody ![]()
Holky co jste na nemocenské, jak to máte s vycházkama, když nemusíte ležet?
Já bych těch jahod snědla kopec..........byli ttáááááákk dobré !!!!
Báro, já jdu taky na ples. Ale už v pátek. Mám domluvenou kosmetičku, že mě namaluje,abych k něčemu vypadala.Už se moc těším. Ráda chodím do společnosti a kvůli tomu,že jsem těhotná, nebudu přeci sedět 9 měsíců doma, že jo ?
Musíme si to užívat. Pak už to tak jednoduše nepůjde.
Jinak bříško mi nějak vyskočilo. Ráno nemám téměř žádné, ale během dne se tak vyboulí, že večer už opravdu vypadám jako těhulka.A mám z toho radost. Už chci,aby to bylo vidět a já se mohla bříškem chlubit. Nebo myslíte,že je brzy na to, aby nám bylo vidět bříško?
Co jsem koukla do galérek, tak v tomhle období už většina těhulek bříško má.
Já mám vycházky od 7 do 17,což je celkem fajn. Ale někdy stejně nejsem večer doma. Třeba se nestihnu vrátit z nákupu, návštěvy nebo jdem na véču. Nějak asi spoléhám na to, že na těhulky kontroly chodí jen výjimečně. Tedy doufám.
Holky no tak šup šup s fotkama do galerky!!! Nějak jsme se zasekly!!
Evčo s tím plesem a společností…moje řeč!! Užít si dokud to jde. Já sice s hlídáním nebudu mít problém, ale co když budu mít uplakánka u kterého budu muset sedět? Takže jdu letos na 3 plesy!!! Ale už taky moc dlouho nevydržím ![]()
Evco: Tak to máš fajn. Já mám vycházky jen od 12-16 hod a to je mi většinou špatně… Ale zatím to mám napsané od obvoďačky, protože jsem měla problémy s kyčlí a potom jsem zjistila těhu… Tak jsem na nemocenské pořád…
Na co máš nemocenskou ty?
Přesně tak, přece nebudeme kvůli těhu sedět doma 9 měsíců. Jak budu mít nové fotky, hned tam něco přihodím, nejpozději v neděli z plesu ![]()
Teda musím říct, že v práci je to mnohem náročnější než doma
Doma jsem si mohla jít kdykoliv lehnout a já bych se teď tak natáhla, jéje… No do 17hod. musím vydržet
Teda nevím, proč jsem tak spěchala do práce ![]()
Ahoj holky,
Dneska je u nás tak nádherný počasí. Nedalo mi to a vylezla jsem ven na zahradu, pustila psa a hrabala ještě nějaké to listí a zametala a tak. Docela mě to unavilo, ale fakt jsem se odreagovala. To sluníčko dělá divy.
Mirko, já mám vycházky neomezené, tak jsem ráda. Skoro každý den někde lítám a jsem tudíž v klidu.
Holky, já se s bříškem fotím jednou za čas, abych měla památku. Zatím mám fotky z 9.t. a z 11.t. V sobotu se chystám pořídit další, tak také přispěju do fotogalerie. Budeme porovnávat. ![]()
S tím jídlem to mám tak, že jím to stejné jako před těhu. Je fakt, že jím více ovoce a zeleniny než před tím. Říkala jsem si, jak budu jíst jen zdravě, nakoupila jsem si různé knížky a ono to prostě nejde. Mám stále šílenou chuť na sladký. Taková kobliha s čokoládou po ránu, no mňam. Mňam pro mě, ale jinak fuj v těhotenství. Zase si říkám, že když na to má člověk chuť a nepřehání to, tak je to snad v poho.
Tak zatím se mějte.
Milis
Milis o chutích na sladké mi povídej, mohla to jíst pořád
Oplatky, koláče (nejlépe tvarohové), krupičná kaše.. no mňam.
Já to třeba včera nahradila jablkem no a nevydržela jsem to. Po chvilce jsem si stejně šla pro čokoládu Geishu. ![]()
Taky jsem včera měla podobnou snahu, nejdřív jsem si dala pomeranč a pak nevydržela a snědla Fidorku
Ale už to musím fakt omezit, abych toho pak nelitovala. Zajímavé je, že jedině to sladké mi nevadí ![]()
No to já si říkám vždy po ránu, že ten den to omezím a celý den budu jíst zdravě. Jen si to zatím říkám. Já nemám vůbec pevnou vůli, to je problém. To už se nezmění.
Mirko, já mám nemocenskou od začátku těhu, protože nemůžu jako těhule pracovat v prostředí, ve kterém jsem dělala. Pracovala jsem na nepřetržitý provoz a v nadměrném hluku. Káždátěhulka tam rovnou dostává neschopenku. Takže tak.
Já musím bříško nejdříve vyfotit, takže nejspíš o víkendu přihodím fotku do galérky.