ČERVENEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lia
4468
16.1.07 11:14

.

Příspěvek upraven 04.05.15 v 19:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
16.1.07 11:17

Mě pomáhá to cvičení na balonu, je to fakt příjemný a mnohdy stačí na něm jen tak sedět, vyzkoušej to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
16.1.07 11:19

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
16.1.07 11:30

Já jsem si včera koupila balón v Tescu… A velikosti najdeš na internetu a je to podle výšky a někde jsem našla i podle délky paže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
16.1.07 11:31

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
16.1.07 11:54

Ahojky,
tak já jsem teprve vstala.................to jsem ostuda!!! Jsem zvědavá, jak budu vstávat potom ke kojení. To asi umřu :roll:

Koukala jsem do galérky a bříška máte moc hezká. A taky si myslím, že u Báry to hodně zkreslují ty prohnutá záda.
A Rozáro, ty vyřiď sousedce, ať si pořídí brýle. Vždyť skoro žádné bříško nemáš.
To počkejte, až tam dám já. Nahoře sice nemám zatím ani kilo, ale bříško vypadá jako bych přibrala aspoň pět!!!

Jo a holky chtěla jsem se zeptat, od kolikátýho týdne začíná pátý měsíc? Všude píší něco jinýho. Někde podle kalendářního, někde podle lunárního.A mě když se někdo ptá v kolikátým jsem,tak nechci odpovídat v týdnech. Tohle počítání je pro mě něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
16.1.07 12:13

Já jsem uvažovala o kurzu na Fifejdách. Prý to dělají porodnice. Na Fifejdách to prý vede vrchní z šestinedělí… Ale chci se na to zeptat až půjdu na kontrolu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
16.1.07 12:17

Hooolky na lednu mají další čerstvé miminko!! Jela v půl 4 ráno a 8:50 už to bylo na světě!! Já už chci taky!! :lol: :lol:

Nevíte co je s Adélkou? Už tu dlouho nebyla, chtělo by to aktualizaci ať máme přehled kolik nás tu je!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
16.1.07 12:35

.

Příspěvek upraven 04.05.15 v 19:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
16.1.07 12:41

Cvičení podle mě asi jo, plavání ne. Ale nevím jistě. Možná zkusit tam zavolat nebo napsat mail a poptat se. Já jsem se chtěla zeptat až 1.2. až půjdu na kontrolu.
Nebo ještě na stránkách porodnice by něco mohlo být. Teď jdu k zubaři s přitelem, tak se podívám až příjdeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
16.1.07 12:49

Evčo, pátý měsíc začíná podle mě od 16tt, aspoň si to myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
16.1.07 12:50

Kim, s velikostí toho balonu ti poradí v prodejně, já ho kupovala už je to dýl, tak si to nepamatuju, jen vím z kurzu, že když na něm sedíš, tak musí být pánev o kousek výš než kolena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1659
16.1.07 12:57

Ahoj holky,
ráda bych se přidala k vám do diskuze, jestli nebudete proti. :-) Sleduju delší dobu tuto diskuzi,ale přihlásila jsem se teprve minulý týden. Pak jsem ještě dlouho řešila, jak zadat metřík a tak… :-) Mám termín porodu 5.7., tak snad jsem to zadala správně. :-) Úplně jste mi padly do noty povídáním o velikosti pupíku, zrovna včera jsem to hrozně řešila, že mám moc malý břicho na to, že jsem v 16.tt.:-) A samozřejmě když jsem ještě nebyla těhotná, tak jsem zase naopak řešila, že mám břicho moc velký. No jooo, klasický myšlenky, já vím. :-) Na ultrazvuku jsem byla naposledy v 10.tt, takže každé zvětšení pupíku jsem od té doby vítala. :-) Na další uzv jdu tento čtvrtek, tak už se fakt těším, je to vždycky takový uklidnění.
Mějte se krásně a jestli se budu moct účastnit této diskuze, budu moc ráda! :-)
 Oli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
16.1.07 12:59

Ahoj Oli, vítám tě mezi náma, určitě se můžeš přidat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
16.1.07 13:09

Ahoj holky,

chválím bříška, ale taky na vás ještě není nic vidět!

Trošku vám závidím, ten klídek u prvního těhu, můžete si chodit, kam chcete, nemusíte řešit hlídání!! Já si to taky užívala. Chodila jsem plavat i cvičit, na kafíčka s kámoškama a tak, ale teď je to s malou daleko horší!!

Navíc je pravda, že u druhého jsou povolenější svaly na břiše, a tak už teď vypadám jako v pátém!! U prvního těhu jsem taky na bříško čekala jako na smilování a když jsem šla rodit, tak jsem měla pěkné malé bříško!!
Je mi jasné, že teď budu jako koule!! I proto, že vážím o 9 kg víc než u prvního těhu!!

Už mě přešly nevolnosti a bohužel jsou tu chutě!!! Dneska asi udělám langoše!! No a s těma jahodama jste mi taky pěkně zavařily, nevím, kde je tady manža sežene!!!!

Evčo - já si myslím, že pátý měsíc začíná 16+1, ale taky jsem z toho jelen!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí