ČERVENEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2339
16.1.07 16:34

Jo a s těmi pohyby nesmutněte,taky se dočkáte a vždyť já čekám 3 dítko a zatím jsou to spíše takové tlaky a mírné pohyby,žádné kopance :-).
A jinak s těmi počty,minulé těhu už mi to taky pěkně lezlo na nervy,jak se mě každý ptal,v kterém jsem…protože to řekneš 15+6 tt.,že začínáš 4 měsíc,a když ho potkáš 19+4 ,tak mu stáleš tvrdíš,že jsi 4 měsíc…takže to přelouskávám opradvu do týdnů a vždy řeknu,že těhu trvá 10 měsíců,tedy 40 týdnů.

16:4=4 měs.těhu
20:4=5 měs.těhu
24:4=6 měs.těhu
28:4=7 měs.těhu
32:4=8 měs.těhu
36:4=9 měs.těhu
40:4=10 měs.těhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
16.1.07 17:02

Teda holky, vy jste se tady rozjely než jsem se vrátila z práce a z plavání :-)

KIM, den přede mnou je myslím Rozára a pokud to zvládnu, tak se samozřejmě ráda podělím o zážitky.

Jinak k těm pohybům jsem slyšela, že vícerodičky pohyby cítí už dřív a podle toho, co píše ROZARA, to bude asi pravda, že? Až něco ucítím a nebude to svačinka v bříšku, tak hned napíšu :lol: Prý je to jen takové šimrání ze začátku, tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
16.1.07 17:06

ROZÁRO, co blázníš, jsi úplně v pohodě! To je moje noční negližé :lol: Včera večer ve 22hod. jsem lítala po bytě s foťákem a nedala jinak, než že mě musí přítel vyfotit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
16.1.07 17:10

Baruš,já neblázním,to myslím vážně,tenhle tip kalhotek už dlouho nosit nemohu,špeky se derou ven a působí to odstrašujícím dojmem.
Přítel,když viděl,že jsem se včera fotila a že jsem tu přidala fotku hned po ránu vytahoval to své fotografické dělo…brrr,dostala jsem strach,instaloval světlo,nechtěl,ať si oblékám tepláky…no,asi se zítra nechám překecat,a to budete valit oči,jaké jsem kus baby špekaté.Po dvou dětech je ta kůže dost vytahaná a popraskaná,i když doposud to nebylo až tak vidět,ale s rostoucími kily strie opět lezou ven…no a klidně najdu někde na záloze i břicho těsně před porodem s Tedíkem,to nevím,nevím,jestli nedostanete strach :lol:
Tedík chce malovat,pořád mi tu brouzdá se štětcem,tak si tady sednu zase večer až usne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
16.1.07 17:12

PAJK, ty jsi tady před nedávnem vyprovokovala fotky s bříškama a sama si pozadu tak šup šup :-)
Jinak v práce je to náročné, denska jsem přišla dřív, protože jsem končila ve 14hod. a byla plavat, ale normálně chodím domů až tak okolo šesté a jsem z toho pěkně unavená :-( Tak jsem si dneska řekla, že žádné velké přemáhání a výkony, jen pěkně v klídku a pijánko.

Holky, kdo ještě pracujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
16.1.07 17:20

ROZÁRO a po porodu se břicho vrátí zpět, když budu cvičit nebo to je nenávratně pryč? Já jsem si pro tyto případy vytvořila finanční rezervu i pro sebe a pokud budu vypadat jako dýně či nějak podobně, nebudu váhat vyhledat odbornou pomoct, nemyslím plastiku, ale spíš nějakého dietologa, který mě pomůže předepsanou stravou a cvičením vrátit se do původního stavu a navíc chci po porodu zhubnou ještě o 6 kg něž jsem měla před těhu. Když už jsem věděla, že každou chvíli musím otěhotnět, tak jsem se nechtěla nějak moc trápit.

Příjemní kreslení s Tedíkem, to se budu muset naučit, protože kreslit vůbec neumím :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
16.1.07 17:28

Baruš,Tedík je kouzelný,stačí chvilka,něco mu čmárnout a on zase chvíli kreslí sám za zády PC…já kreslit vůbec neumím,přála bych ti vidět,jak vypadá medvěd,kterého jsem mu teď předkreslila.
A prý jsem ještě nedobarvila Neználka :lol: …jojo,už tam letím,Tedíku.
A k tomu břichu…já měla problémy vždy,loni,když jsem se rozváděla jsem zhubla z nějakých 64 kg na 54,které jsem měla v září,byla jsem jak lunt,ale do vychrtliny jsem měla daleko.Ale kůže na břichu,špek to teda nebyl,spíše kůže na obříznutí na plastiku.A s tím už se nic dělat nedá.Teď se naplnila ihned tukem a narostla mi taková ta pneumatika nad boky a zadkem,prostě jsem opět náběh na velkou kouli,však uvidíte,večer přidám fotečky na srovnání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
16.1.07 17:30

PAJK, dneska mi přišla ta rychlozavinovačka, co se ti líbila, je opravdu pěkná, decentní se žlutou výšivkou ptáčků nahoře. Chci jít z porodnice s Emičkou v bílém, tak mám nakoupené všechno bílé, jen u dupaček a na kabátku mám takovou decentní výšivku medvídků, no už se začínám moc těšit. Vždycky, když si koupím něco na malé, tak mě to začně děsně chytat, jinak to spíš prožívá víc přítel, než já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
16.1.07 17:34

No tak to si moc iluze dělat nebudu :-( Já zhubla před rozvodem a pak to zase nabrala, před těhu jsem měla 58kg :roll: a nikdy nebudu vychrtlina, ani být nechci, ale ráda bych se dostala po porodu na 50-52kg (před nehodou jsem vážila 48kg, ale jak jsem nemohla dlouho chodit a byla omezená v pohybu, tak to šlo nahoru i když jsem pořád něco dělala).

Stejně tě obdivuju, že zvládáš 2 děti a třetí čekáš, fakt smekám:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
16.1.07 17:48

Holky, koho zajímají kočárky Jané, tak už je nový katalog na 2007! www.jane.es

Příští týden už jdu definitivně vybrat barvu, ale ráda bych ten červeno-černý.
 http://www.jane.es/…ye/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
16.1.07 17:53

Tak ten se mi líbil, ale nakonec jsem se rozhodla pro Cam MB X6 Tris. Ale ten červeno-černý Jané jsem viděla a je moc hezký…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
16.1.07 18:10

Ten se mi taky líbí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
16.1.07 18:16

A Jané mi připadá v Ostravě dost rozšířené, včera jsem potkala 2 červeno-černé… A naživo se mi už tak nelíbí… Tak uvažuju o Cam, buď oranžovo-tmavěšedý nebo taky červeno-černý… Ale ten jesem ještě neviděla, nikde ho nemají je to prý novinka, tak se chystám na veletrh do Brna, obhlídnout kočárky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
16.1.07 18:18

Báro: A odkud máš objednanou tu zavinovačku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
16.1.07 19:01

Tak jsem přidala do galerie fotky mého druhého těhu a také těch mínus 6 kg ještě v září.Nelekněte se a ne že přestanete jíst,ono si stejně tělo bude dělat,co potřebuje…
A mám zase depku,kruci,za chvíli budu vypadat zase jako tank.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí