Poradna duly
Jana Čurdová
Dobrí ráno holky,
vítám mezi náma Míšu
Včera jsem si šla lehnout už v osm a o půl hodiny později jsem prý měla půlnoc
tak si to čtu až teď. V práci se k psaní moc nedostanu, tak jsem mrknu zase až později. Dneska musím k zubaři ![]()
Pajk a všichni co máte kontrolu, držím pěsti, já jdu v pátek. S výbavičkou už jsem začala, oblečení mám prakticky všechno od 0 do 3 měsíců, jen dokoupím něco v barvě, já jsem spíš na ty neutrální barvičky
A zbytek objednám všechno naráz po 20tt, když už budu vědět, co to bude.
Jinak už očekávám ty kýžené pohyby:-)))))
Přeji krásný den a kdo pracuje tak pohodový prac. den, já si jdu domlouvat jednání na příští týden. BTW příští týden budu jeden den v Olomouci, nebudete tam mít někde cestu, že bysme zašly na kávičku?
Ahojky…
Přeji všem krásné ráno…
Vítám mezi námi Míšu… To bude miminek… ![]()
Nakoukla jsem k ledňáčkům, další mimi se narodilo dnes ráno… Taky to byla pěkná rychlovka ![]()
Dobré ráno holky,
jako nováček ráda vítám Míšu! ![]()
Kik, já chodím na cvičení do centra Prahy, do Maiselovy ulice blízko Staromáku, stojí to tam cca 100 Kč za hodinu a půl nebo 90,– za hodinu (Klub slunečnice). Na Praze 4 zatím nic neznám, bydlím totiž na druhé straně - ve Vysočanech. Ale na podzim jsem tam taky často jezdila, mimi čekáme díky Pronatalu, který je v Modřanech…
S tím potvrzením pro cvičení je to asi jak kde… V tom Klubu slunečnice píšou na letáku, že ho taky chtějí, ale já ho nemám a nikdy ho po mně nechtěli… Ale chystám se někdy na jógu pro těhotné, je to přímo v joga centru na Vysočanské (Nepilova 1, Praha 9), chodila jsem tam na normální jógu, jsou tam hrozně příjemný lidi.
Je to ve čtvrtek od 16 hod (na mě je to moc brzy, nestíhám to z práce, ale někdy si to zkusím zařídit). Ale zkusím se zeptat, jestli známý nevědí o nějakém cvičení na Praze 4.
Za chvíli razím na kontrolu k doktorovi po 4 týdnech, tak jsem trochu nervózní…
Kim: Já už leden sleduju přes týden a zatím tam měly skoro všechny holky pohodové porody, tak snad nám to taky výjde… ![]()
Akorát si jěště musíme pěkně počkat…
Někdy jsou porody podrobněji popsané v Deníčcích…
Oioik: Taky ti přeji úspěšnou kontrolu. Já jsem mimi neviděla skoro 14 dní a chybí mi…
Tak ho alespoň uvidíš… Nikdy bych nevěřila, že se zrovna na gyndu budu těšit! ![]()
Dneska jdu zatím jen na běžnou kontrolu bez uzv, ale zítra už konečně na ultrazvuk, takže se dost těším…
A zítra mi taky budou dělat genetické testy (Triple test - aspoň doufám, že tohle jsou ty genetické testy)
Holky, tak ať vám to dobře dopadne! Tripl testy jsou genetické, tak držím pěsti!
ahoj děvčata,
vítám naše dva nové přírůstky - Olí a Míšu.
Člověk se sem 2 dny nepodívá a hned je tu o 10 stránek víc.
Mám za sebou kontrolu - včera. Jsme zatím v pořádku (ještě nemáme žádné testy proto píšu zatím), měříme 8,3 cm, rákosníček se pěkně na UTZ mrskal, házel nožičkama a ručičkama a bylo to moc hezký
. Za 14 dní půjde na krev a pak už se budeme domlouvat na velký UTZ. Pouštěl mi i srdeční ozvy a je to zvláštní - jak někde v moři pod vodou - šumí to tam a tluče
.
Jo a už mi dělal horní ultrazvuk, bylo to příjemnější
.
Hezký den
Ahoj holky, taky bych se k vám velmi ráda přidala. Přihlášení se mi taky nějak nedaří…teda ani s odesláním této zprávy to není lehké.
Jmenuju se Hanka, čekám první „mímo“ (16+2 tt) - zatím mám první TP 2.7. Jsem z Prahy a taky ještě stále chodím a asi i budu chodit do práce. Na tripple test jdu v pátek a měl by být i utz, tak mímo zase uvidím.
Jinak přeji krásný - ať už pracovní nebo nepracovní den.
Hanka
Mametko, přidávám se ke gratulacím!
Hanko: Vítám tě mezi nás…
Krásné dopoledne!
Vítám nové těhulky !!!!!!!!!
Mametko,tobě gratuluju k úspěšné kontrole a těm,co to teď čeká, přeji hodně štěstí!!!!!!!!
Jinak jsem se včera večer pokoušela dát do galérky ten můj pupík, ale měla jsem to nějal zaseklý.A teď koukám,že tam je...............tak se nelekněte ![]()