ČERVENEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9843
17.1.07 08:25

Dobrí ráno holky,
vítám mezi náma Míšu :-) Včera jsem si šla lehnout už v osm a o půl hodiny později jsem prý měla půlnoc :-) tak si to čtu až teď. V práci se k psaní moc nedostanu, tak jsem mrknu zase až později. Dneska musím k zubaři :-(

Pajk a všichni co máte kontrolu, držím pěsti, já jdu v pátek. S výbavičkou už jsem začala, oblečení mám prakticky všechno od 0 do 3 měsíců, jen dokoupím něco v barvě, já jsem spíš na ty neutrální barvičky :-) A zbytek objednám všechno naráz po 20tt, když už budu vědět, co to bude.

Jinak už očekávám ty kýžené pohyby:-)))))

Přeji krásný den a kdo pracuje tak pohodový prac. den, já si jdu domlouvat jednání na příští týden. BTW příští týden budu jeden den v Olomouci, nebudete tam mít někde cestu, že bysme zašly na kávičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
17.1.07 08:32

Ahojky…
Přeji všem krásné ráno…
Vítám mezi námi Míšu… To bude miminek… :D
Nakoukla jsem k ledňáčkům, další mimi se narodilo dnes ráno… Taky to byla pěkná rychlovka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
17.1.07 09:25

.

Příspěvek upraven 04.05.15 v 19:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1659
17.1.07 09:34

Dobré ráno holky,
jako nováček ráda vítám Míšu! :lol:
Kik, já chodím na cvičení do centra Prahy, do Maiselovy ulice blízko Staromáku, stojí to tam cca 100 Kč za hodinu a půl nebo 90,– za hodinu (Klub slunečnice). Na Praze 4 zatím nic neznám, bydlím totiž na druhé straně - ve Vysočanech. Ale na podzim jsem tam taky často jezdila, mimi čekáme díky Pronatalu, který je v Modřanech… :lol: S tím potvrzením pro cvičení je to asi jak kde… V tom Klubu slunečnice píšou na letáku, že ho taky chtějí, ale já ho nemám a nikdy ho po mně nechtěli… Ale chystám se někdy na jógu pro těhotné, je to přímo v joga centru na Vysočanské (Nepilova 1, Praha 9), chodila jsem tam na normální jógu, jsou tam hrozně příjemný lidi. :-) Je to ve čtvrtek od 16 hod (na mě je to moc brzy, nestíhám to z práce, ale někdy si to zkusím zařídit). Ale zkusím se zeptat, jestli známý nevědí o nějakém cvičení na Praze 4.
Za chvíli razím na kontrolu k doktorovi po 4 týdnech, tak jsem trochu nervózní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
17.1.07 09:47

.

Příspěvek upraven 04.05.15 v 19:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
17.1.07 09:55

Kim: Já už leden sleduju přes týden a zatím tam měly skoro všechny holky pohodové porody, tak snad nám to taky výjde… :oops:
Akorát si jěště musíme pěkně počkat… :D Někdy jsou porody podrobněji popsané v Deníčcích…
Oioik: Taky ti přeji úspěšnou kontrolu. Já jsem mimi neviděla skoro 14 dní a chybí mi… :( Tak ho alespoň uvidíš… Nikdy bych nevěřila, že se zrovna na gyndu budu těšit! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1659
17.1.07 10:01

Dneska jdu zatím jen na běžnou kontrolu bez uzv, ale zítra už konečně na ultrazvuk, takže se dost těším… :-) A zítra mi taky budou dělat genetické testy (Triple test - aspoň doufám, že tohle jsou ty genetické testy)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
17.1.07 10:03

Holky, tak ať vám to dobře dopadne! Tripl testy jsou genetické, tak držím pěsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
17.1.07 10:20

ahoj děvčata,

vítám naše dva nové přírůstky - Olí a Míšu.

Člověk se sem 2 dny nepodívá a hned je tu o 10 stránek víc.

Mám za sebou kontrolu - včera. Jsme zatím v pořádku (ještě nemáme žádné testy proto píšu zatím), měříme 8,3 cm, rákosníček se pěkně na UTZ mrskal, házel nožičkama a ručičkama a bylo to moc hezký :D . Za 14 dní půjde na krev a pak už se budeme domlouvat na velký UTZ. Pouštěl mi i srdeční ozvy a je to zvláštní - jak někde v moři pod vodou - šumí to tam a tluče :lol: .

Jo a už mi dělal horní ultrazvuk, bylo to příjemnější :lol: .

Hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
17.1.07 10:27

Manetko, tak to gratuluju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
17.1.07 10:58

¨.

Příspěvek upraven 04.05.15 v 19:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.1.07 10:59

Ahoj holky, taky bych se k vám velmi ráda přidala. Přihlášení se mi taky nějak nedaří…teda ani s odesláním této zprávy to není lehké.

Jmenuju se Hanka, čekám první „mímo“ (16+2 tt) - zatím mám první TP 2.7. Jsem z Prahy a taky ještě stále chodím a asi i budu chodit do práce. Na tripple test jdu v pátek a měl by být i utz, tak mímo zase uvidím.
Jinak přeji krásný - ať už pracovní nebo nepracovní den.
 Hanka

• Citovat
  • Upravit
6365
17.1.07 11:02

Mametko, přidávám se ke gratulacím!
Hanko: Vítám tě mezi nás…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
17.1.07 11:13

.

Příspěvek upraven 04.05.15 v 19:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
17.1.07 11:13

Krásné dopoledne!

Vítám nové těhulky !!!!!!!!!

Mametko,tobě gratuluju k úspěšné kontrole a těm,co to teď čeká, přeji hodně štěstí!!!!!!!!

Jinak jsem se včera večer pokoušela dát do galérky ten můj pupík, ale měla jsem to nějal zaseklý.A teď koukám,že tam je...............tak se nelekněte 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí