ČERVENEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6365
17.1.07 13:16

Chtěla bych se zeptat. Jak je to s tím zubařem? V těhotenské průkazu je kolonka na zubaře, až tam půjdu, mám si tam nechat dát razítko? Nebo se to nemusí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
17.1.07 13:18

Tak to já jsem přesně ten případ, kdy ráno dobrý, bříško je takový malý - akorát, ale během dne se tak hrozně nafoukne, že večer vypadám, jak když už TEď tam mám slona!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
17.1.07 13:19

Mirko, mě gynekoložka řekla, že si mám zajistit do průkazky razítko obvodního lékaře a zubaře. Takže by to tam asi mělo být. A navíc, v těhu se prý rychleji kazí zuby, tak si tam raději zajdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
17.1.07 13:19

musí, musíš mít preventivní prohlídku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
17.1.07 13:21

Jééé, tak se z těch pupíků radujte!To já už se toho právě nemůžu dočkat, až to bude pořádně vidět a budu se tím chlubit.

Já jsem k zubaři objednaná na 3.3(tady to hrozně dlouho trvá) a razítko si tam mám nechat dát. To mi říkal gynekolog.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
17.1.07 13:22

Díky za rychlé odpovědi. Mi o tom doktor nic neřekl… Mám si tam nechat dát i od obvoďačky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
17.1.07 13:27

No to taky právě musíš, mi sestra říkala, že k obvoďákovi musím zajít co nejdřív. Já už tam teda byla a prodělala jsem celkovou prohlídku dokonce ve spodním prádle :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
17.1.07 13:29

Teda mě se doktorka nezmínila ani o zubaři, ani o obvoďačce…vím to teda od ségry, ale stejně se v pátek u dr. zeptám, kdy je to potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
17.1.07 13:29

Jo a s tím vedrem............to já jsem právě chtěla mimčo na léto, budu ho moc dát spát na zahradu a nebudu ho muset nabalovat jako v zimě. Jen nevím, zda mu nebude třeba v rychlozavinovačce teplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ame
17.1.07 14:09

Ahoj holky!

Já už taky pracuji :) Měla jsem první služební cestu - do Španělska - no nádhera, teplo, sluníčko, moře… nechala bych si to líbit častěji. A rozhodně chci pracovat co nejdýl, ale můžu nejvíc 8 týdnů před porodem, máme tu na to zákon. Stejně v té době už budu určitě šťastná, že můžu mít klid.
Po smutné zprávě Verunky jsem začala vyšilovat, čekala jsem totiž pořád ještě na výsledky mého combined testu - dneska jsem jim zavolala, dva týdny po vyšetření - všechno je ok. Jsem nejštastnější těhulka pod sluncem.
Ad bříško - ještě ve Španělsku jsem si dovolila na pracovní oběd upnuté šaty, evidentně naposledy, teď už se to nezastaví a nezpomalí. A taky nechci, jsem na bříško pyšná, i když je zatím sotva znatelné. S fotkama teda počkám, až bude něco vidět.

Mějte se hezky,

ame a vurmíček.

• Citovat
  • Upravit
942
17.1.07 14:15

Ame - to Španělsko Ti závidím - to slunce a moře…áách jo.
Jinak tady je to s odchodem na mateřskou stejné - standardně 6 týdnu před porodem a max. 8 týdnů.
Taky pokud nebudou žádné zdravotní potíže budu pracovat až do mateřské…stejně sedím u PC, takže nic náročného - a proti stresům si vybuduje nějakou imunitu (pokud to půjde) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
17.1.07 14:42

Tak zubař mě stál 490,– za bílou plombu a další návštěva v 6/07. Ufff.. pro mě je zubař smrt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1659
17.1.07 14:43

Ahoj holky,
vítám Hanku! Pajk, přeju, aby ti za týden nevolali. :-) Já jsem se vrátila z kontroly u doktora, krásně mě uklidnil a dal mi poslechnout ozvy, to mě hrozně dojmulo! :-) To je krásný po měsíci, kdy jsem byla na poslední kontrole, slyšet srdíčko (ozvy mi tedy předtím nezkoušel, dneska poprvé). Zítra uvidím mimi na ultrazvuku, tak to se taky těším…
Já taky doufám, že půjde manžel se mnou k porodu, ale nejsem si jistá, jestli nebudu já víc uklidňovat jeho než naopak (doufám, že tuhle diskuzi tajně nečte :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
17.1.07 14:46

Oioik: Gratuluji k úspěšné kontrole… Já srdíčko ještě neslyšela :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
17.1.07 14:47

Tak to já bych spíš potřebovala, aby si občas něco takového manžel přečetl a zjistil, že jít k porodu, je něco naprosto normálního a hlavně, že tím té ženské alespoň po té psychické stránce může pomoct …a že jsou i chlapi, kteří se na to těší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí