ČERVENEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1947
17.1.07 20:44

Proč by to nebylo? Třeba je!! Já už chci takyyyy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
17.1.07 20:53

Já nevím :-( Nepoznám to. V pátek se optám doktorky, jestli je to možné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
17.1.07 20:57

když se to bude opakovat, tak to poznáš a bude to pak silnější :roll: si teda jako zkušená mamina myslím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
17.1.07 20:58

ty se máš, že jdeš v pátek k doktorce :( já musím ještě 14 dní počkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
17.1.07 21:06

Ahoj Báro, u každýho je to úplně jiný.Někdo cítí pohyby už v 16. týdnu, ale většinou začínaj bejt cítit mezi 18. a 20. týdnem.Nejdřív jsou to takový motýlci nebo bublinky v břiše,toho si vůbec nemusíš všimnout a pak už jsou to malinký kopanečky,ty už se přehlídnout nedaj.Nejvíc jsou asi cítit večer,když ležíš v klidu a máš třeba trochu podložený nohy.Teda aspoň já to tak mám a měla jsem to i u prvního .Kami červen :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
17.1.07 21:09

Ahoj Kami, děkujeme za připomínku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
17.1.07 21:19

Já jsem se ptala holek v ČERVNU 2007, ale asi to fakt bude ono, ležela jsem na sedačce s nohama nahoře a cítila jsem fakt šimrání, včera i dnes, tak uvidím, jak se to bude mít dál.

Kami, díky za info.

Psala jsem hned kamarádce, co je o 2 měsíce přede mnou a říkala, že to klidně možné je, rak jsem z toho jelen :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.1.07 21:21

Jee holky, tak to zavidim, ja si budu na kopanecky jeste muset pockat. Kde mate fotecky vasich fesackych brisek? Taky bych se jukla 8O Ja toho zatim nemam moc k ukazani. :cry:

• Citovat
  • Upravit
6365
17.1.07 21:26

Já chci taky cítit pohyby :roll: :roll: :roll: Ale já si ještě pěkně dlouho počkám :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
17.1.07 21:27

Fotogalerie je tady
http://emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
17.1.07 21:38

Holky, to nejsou pohyby co asi cítím, jen takové šimrání, prostě jen to, že v tom bříšku asi je (pokud to teda není něco jiného). Budu to sledovat i zítra večer. Dnes jdu do postele, chodím zároveň se slípkama, ale co nadělám, jsem unavená.

Tak dobrou noc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
18.1.07 07:27

Dobré ranko holky, koukala jsem na fotogalerku červnových holek.
Je tam nová fotka jedné maminky ze 17. tt a to už je teda síla!! Si neumím představit, že bych za týden měla mít tak nádherné bříško!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
18.1.07 08:08

Ahoj Pajk, teď jsem se na to taky dívala, to je síla, že? Připadá mi, že za dva týdny nám to pěkně naroste :-) Já jsem včera začala 17tt, tak to můžu čekat každou chvíli :lol:

Přeji hezký pracovní den, pokud možno pohodový!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.1.07 08:18

Dobré ráno princezny :-),
tak jsem teď vzala synův foťák a udělala jednu hodně nekvalitní fotečku mého pupku,jen ať neřeknete,že v těch teplácích před tím nebylo nic vidět…a opět mám depku…vůbec jsem si před tím nevšimla,jak se mé téměř neviditelné strie stávájí opět viditelnými.
Dám ji do galerie.

• Citovat
  • Upravit
2339
18.1.07 08:23

Dobré ráno princezny :-),
tak jsem teď vzala synův foťák a udělala jednu hodně nekvalitní fotečku mého pupku,jen ať neřeknete,že v těch teplácích před tím nebylo nic vidět…a opět mám depku…vůbec jsem si před tím nevšimla,jak se mé téměř neviditelné strie stávájí opět viditelnými.
Dám ji do galerie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital