Poradna duly
Jana Čurdová
Já nevím
Nepoznám to. V pátek se optám doktorky, jestli je to možné.
když se to bude opakovat, tak to poznáš a bude to pak silnější
si teda jako zkušená mamina myslím ![]()
ty se máš, že jdeš v pátek k doktorce
já musím ještě 14 dní počkat
Ahoj Báro, u každýho je to úplně jiný.Někdo cítí pohyby už v 16. týdnu, ale většinou začínaj bejt cítit mezi 18. a 20. týdnem.Nejdřív jsou to takový motýlci nebo bublinky v břiše,toho si vůbec nemusíš všimnout a pak už jsou to malinký kopanečky,ty už se přehlídnout nedaj.Nejvíc jsou asi cítit večer,když ležíš v klidu a máš třeba trochu podložený nohy.Teda aspoň já to tak mám a měla jsem to i u prvního .Kami červen ![]()
Já jsem se ptala holek v ČERVNU 2007, ale asi to fakt bude ono, ležela jsem na sedačce s nohama nahoře a cítila jsem fakt šimrání, včera i dnes, tak uvidím, jak se to bude mít dál.
Kami, díky za info.
Psala jsem hned kamarádce, co je o 2 měsíce přede mnou a říkala, že to klidně možné je, rak jsem z toho jelen ![]()
Jee holky, tak to zavidim, ja si budu na kopanecky jeste muset pockat. Kde mate fotecky vasich fesackych brisek? Taky bych se jukla
Ja toho zatim nemam moc k ukazani. ![]()
Já chci taky cítit pohyby
Ale já si ještě pěkně dlouho počkám ![]()
Holky, to nejsou pohyby co asi cítím, jen takové šimrání, prostě jen to, že v tom bříšku asi je (pokud to teda není něco jiného). Budu to sledovat i zítra večer. Dnes jdu do postele, chodím zároveň se slípkama, ale co nadělám, jsem unavená.
Tak dobrou noc!
Dobré ranko holky, koukala jsem na fotogalerku červnových holek.
Je tam nová fotka jedné maminky ze 17. tt a to už je teda síla!! Si neumím představit, že bych za týden měla mít tak nádherné bříško!!
Ahoj Pajk, teď jsem se na to taky dívala, to je síla, že? Připadá mi, že za dva týdny nám to pěkně naroste
Já jsem včera začala 17tt, tak to můžu čekat každou chvíli ![]()
Přeji hezký pracovní den, pokud možno pohodový!
Dobré ráno princezny
,
tak jsem teď vzala synův foťák a udělala jednu hodně nekvalitní fotečku mého pupku,jen ať neřeknete,že v těch teplácích před tím nebylo nic vidět…a opět mám depku…vůbec jsem si před tím nevšimla,jak se mé téměř neviditelné strie stávájí opět viditelnými.
Dám ji do galerie.
Dobré ráno princezny
,
tak jsem teď vzala synův foťák a udělala jednu hodně nekvalitní fotečku mého pupku,jen ať neřeknete,že v těch teplácích před tím nebylo nic vidět…a opět mám depku…vůbec jsem si před tím nevšimla,jak se mé téměř neviditelné strie stávájí opět viditelnými.
Dám ji do galerie.