Poradna duly
Jana Čurdová
To je rozumný! Mě bylo v listopadu 30 a taky už jsem nechtěla čekat. Nějak se to zvládnout musí, když to zvládli ostatní, zvládneme to taky, ne?
Hani, tak to jsme skoro stejně starý. Mně bude v říjnu 28. Já jsem taky nechtěla moc měnit práci před těhu, i když jsem v prosinci 05 měla dost velký stresy z práce a následný úzkosti (proto ty antidepresiva do května 06). Sice jsme na mimi čekali rok a půl, ale právě kvůli tomu jsem tu práci nakonec nevyměnila. Teď už je to v práci dobrý (musím zaťukat…). (Jooo, ten byt je 3kk)
Jééé, já se taky hlásím k těm,co je tíží hypotéka. Alenaštěstí ji nemáme velkou,takže ani moc nesplácíme(cca 5000,–). A naštěstí teď i manželovi v práci přidali,takže i když budu na mateřské tak se nám to vyrovná.
Taky jsme mimčo pořád odkládali,na podzim jsme ale dům dodělali(teda to hlavní) a zjistili jsme, že nám tu ten dětský křik a smích chybí. A žádný peníze za to nestojí.
Báro, přesně tak, já bych kvůli hypotéce musela čekat až asi do čtyřicítky, což už by bylo vážně pozdě na první mimi… I když kamarádka se rozhodla až ve 38 letech a měla velký štěstí, že se jí to hned povedlo přirozenou cestou.
My platíme za bydlení 10tis., není to tak moc, ale na mateřské každá koruna dobrá, obzvlášť, když půjdu s platem min. trojnásobně dolů
Ale od toho jsou tatínci, aby se postarali, přítel taky slušně vydělává, tak se tím nějak prokoušeme. Holt se budu muset uskromnit ![]()
Já myslím,že to zvládneme všechny. Znám jen opravdu málo rodin, které žijou bez hypotéky. Ono to v dnešní době,pokud chce člověk vlastní bydlení,ani jinak nejde.
Já se taky budu muset uskrovnit, my máme hypotéku 13tis (polovinu naštěstí platí manželův táta) a náklady na byt máme cca 4tis. Uf uf, taky si budu muset zvyknout být závislá na manželovi… Mám z toho „lehké“ obavy, ale snad to bude půjde. Úplně v tom nejhorším případě bych se musela vrátit dřív do práce a hlídaly by babičky. Ale za těhotenství jsem strašně vděčná. ![]()
Tak my zatím žádné dluhy nemáme, ale letost budeme předělávat baráček, takže nás to taky nemine. Ale vzhledem k tomu, že budem dělat jen vrchní patro a střechu, tak to myslím zvládneme z úvěru ze stav. spoř.
Já dělám otci účetnictví a pokusím se to zvládat i s miminkem, takže si k tomu zvýšenému rodičovskému ještě přivydělám a budu na tom asi tak stejně jako teď.
Jo jak jste probíraly ta prsa ve svatebních…našla jsem tady v compu jednu fotku, ke které myslím není co dodávat ![]()
Snad jen to, že se na ní moc nevyvedl manžel. Je mu v té době 28, ale vypadá starší, holička ho na svatbu nějak moc vystříhala ![]()
Taky doufám, že to nějak finančně zvládneme. Byt jsme dostali, ale ve stavu, kdy se do něj muselo vrazit skoro 500 tis.
Ahoj holky, jsem na e-miminu už delší dobu, ale až dnes jsem vás objevila… já mám termín 24.7.2007 ![]()
Zuzko vítej mezi námi!! Huráá už nás je 23, to bude plodný červenec!!
Evčo díky
já doufám, že to trochu vykojím ![]()
pajk píše:
Zuzko vítej mezi námi!! Huráá už nás je 23, to bude plodný červenec!!Evčo díkyjá doufám, že to trochu vykojím
Díky, díky… koukám, že to v červenci asi bude hodně plodný období… ale to je dobře… ![]()
mirka82 píše:
Ahojky… Vítám mezi námi Zuzku! A prý, že je malá porodnost
Jéé, my jsme skoro nastejno… ![]()