Poradna duly
Jana Čurdová
To je nepříjemný, já vím, mám taky nízkej tlak. Minulý týden 100 na 60, to bylo docela nepříjemný. Ve středu jsem říkala doktorovi, že je mi často na omdlení a on mi odpověděl, abych si dala pozor, že bych si mohla rozseknout hlavu. Hmmm, dobrá rada, to by mě samotnou určitě nenapadlo. ![]()
Dneska jsem jela do práce metrem a bylo mi zle, metro narvaný, myslela jsem, že pojedu celou cestu na bobku.
Ale teď už v pohodě.
Báro, tak ti přeju, aby ti bylo co nejdřív líp. ![]()
Když mě nepomáhá ani to, že si sednu
A v práci si nemám kde lehnout, doma jsem se vždycky natáhla a bylo dobře, ale v kanceláři…
Tak jsem si aspoň vyvětrala a hodně piju, už mám od rána skoro litr minerálky. To jsou blbý nepříjemnosti ![]()
Já právě taky nevím, jak bys mohla tlak zvýšit. Doktor mi říkal, že slabé kafe, jenomže to mi teď vůbec nechutná… ![]()
Hlavně ne sebe dávej pozor!!! A co slabé kafe s mlékem? To by ti možná nemuselo ublížit… Někde jsem četla, že kafe se občas může…
Díky Oli, doktorka mi dneska poradila to stejný co tobě
Dělá mě to teď čím dál častěji. Cestování v MHD by mě asi zabilo, jezdím autem, ale dneska mě vezl přítel, protože jsem neměla ani odvahu sednou za volant. Vadí mě v hromadných prostředcích ty mraky lidí, dělá se mi z nich zle
Tak snad to brzy přejde.
To je super rada od doktora. Taky se často motám a když jsem to říkala doktorce, její reakce byla podobná. Říkala, že to je v těhotenství normální. Ale co s tím, to už neříkala… Báro, nebereš náhodou Utrogestan? Po tom je to dost běžný… taky ho beru na podporu těhu…
Zuzka
Zuzko, to je zvláštní,že ho ještě bereš, já jsem ho brala do půlky 12.týdne, pak už prý není potřeba. Ale u každého je to asi jiné. ![]()
Oioik: Asi to bude tím, že mám ještě pořád na UTZ vidět malý hematom. Ale už jenom dobírám balení, takže jen do neděle a pak nemusím…
Holky, jste někdo u Revírní bratrské pojišťovny? Já jsem od nich dostala DVD s těhu cvičením… Ještě jsem to ale blíže nezkoumala… Je tam Žídková…
Já jsem teda u jiný pojišťovny…
Ale zaplatěj mi skoro celej porodní kurz, budu doplácet jen něco málo… Jinak tam asi víc výhod pro těhulky není…
My tam máme taky nějaké přízpěvky na těhotenský tělocvik nebo přípravu k porodu…
Ono to bude asi u těch pojišťoven podobný…
A budeš podle toho DVD cvičit? Nebo někam chodíš na těhu cvičení?
Tak to jste mě motivovaly, abych se podívala na ty výhody u pojišťovny podívala, zatím mě to nenapadlo. Jsem u VZP.
Zuzko, tak to naprosto chápu, že ti ten Utrogestan nechali.