ČERVENEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1659
19.1.07 09:43

To je nepříjemný, já vím, mám taky nízkej tlak. Minulý týden 100 na 60, to bylo docela nepříjemný. Ve středu jsem říkala doktorovi, že je mi často na omdlení a on mi odpověděl, abych si dala pozor, že bych si mohla rozseknout hlavu. Hmmm, dobrá rada, to by mě samotnou určitě nenapadlo. :D
Dneska jsem jela do práce metrem a bylo mi zle, metro narvaný, myslela jsem, že pojedu celou cestu na bobku. :-) Ale teď už v pohodě.
Báro, tak ti přeju, aby ti bylo co nejdřív líp. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
19.1.07 09:44

Když mě nepomáhá ani to, že si sednu :-( A v práci si nemám kde lehnout, doma jsem se vždycky natáhla a bylo dobře, ale v kanceláři… :-( Tak jsem si aspoň vyvětrala a hodně piju, už mám od rána skoro litr minerálky. To jsou blbý nepříjemnosti :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1659
19.1.07 09:46

Já právě taky nevím, jak bys mohla tlak zvýšit. Doktor mi říkal, že slabé kafe, jenomže to mi teď vůbec nechutná… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
19.1.07 09:47

Hlavně ne sebe dávej pozor!!! A co slabé kafe s mlékem? To by ti možná nemuselo ublížit… Někde jsem četla, že kafe se občas může…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
19.1.07 09:47

Díky Oli, doktorka mi dneska poradila to stejný co tobě :-) Dělá mě to teď čím dál častěji. Cestování v MHD by mě asi zabilo, jezdím autem, ale dneska mě vezl přítel, protože jsem neměla ani odvahu sednou za volant. Vadí mě v hromadných prostředcích ty mraky lidí, dělá se mi z nich zle :-(( Tak snad to brzy přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
19.1.07 09:48

Nebo něco s kofejnem… coca-cola, černý čaj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
19.1.07 09:48

To je nápad, sice na to nemám chuť, ale zkusím to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
19.1.07 10:03

To je super rada od doktora. Taky se často motám a když jsem to říkala doktorce, její reakce byla podobná. Říkala, že to je v těhotenství normální. Ale co s tím, to už neříkala… Báro, nebereš náhodou Utrogestan? Po tom je to dost běžný… taky ho beru na podporu těhu…

Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1659
19.1.07 10:11

Zuzko, to je zvláštní,že ho ještě bereš, já jsem ho brala do půlky 12.týdne, pak už prý není potřeba. Ale u každého je to asi jiné. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
19.1.07 10:15

Oioik: Asi to bude tím, že mám ještě pořád na UTZ vidět malý hematom. Ale už jenom dobírám balení, takže jen do neděle a pak nemusím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
19.1.07 10:17

Holky, jste někdo u Revírní bratrské pojišťovny? Já jsem od nich dostala DVD s těhu cvičením… Ještě jsem to ale blíže nezkoumala… Je tam Žídková…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
19.1.07 10:21

Já jsem teda u jiný pojišťovny… :) Ale zaplatěj mi skoro celej porodní kurz, budu doplácet jen něco málo… Jinak tam asi víc výhod pro těhulky není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
19.1.07 10:25

My tam máme taky nějaké přízpěvky na těhotenský tělocvik nebo přípravu k porodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
19.1.07 10:29

Ono to bude asi u těch pojišťoven podobný… :) A budeš podle toho DVD cvičit? Nebo někam chodíš na těhu cvičení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1659
19.1.07 10:30

Tak to jste mě motivovaly, abych se podívala na ty výhody u pojišťovny podívala, zatím mě to nenapadlo. Jsem u VZP.
Zuzko, tak to naprosto chápu, že ti ten Utrogestan nechali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí