Poradna duly
Jana Čurdová
Na cvičení nikam nechodím, uvažuju, že to zkusím podle toho DVD.
Oli, snad už to bude lepší. Teď jdu na kontrolu 30.1., tak snad už to bude bez hematomu… Doufám…
No já nevím, asi mám nějaký špatný info… Mně dr. řekla, že nesmím žádný kofein, ale ani zelený čaj… že prej se v těhu nesmí, tak já nevím… jsem z toho zmatená…
Ahoj holky,
tak jsem dorazila od dr. do práce. Taky mi dneska nabrali krev na triple test (výsledky až za 14 dnů) a pak jsem měla ultrazvuk - naštěstí tentokrát už přes břicho. Mimo doktora jsem kolem sebe měla totiž i 4 mediky (3 holky a 1 kluk). Doktor říkal, jak to bude všechno pěkně popisovat - popisoval - ale celé v angličtině. Takže jsem pochytila takové urývky. Ale ukazoval srdíčko a hodně na hlas (aby i oni slyšely) pouštěl ozvy, pak úplně nádherně jel prckovi po ruce, ten zrovna rozevíral prsty a pak zavíral pěst - no paráda!!! Bylo mi v tu chvíli tak hezky
Taky jim ukazoval aortu (pokud jsem dobře rozumněla) - celou jí tak nějak zvýraznil červěně. No v češtině by byl výklad daleko působivější. Nejlepší byl ten mladej medik - ten z toho byl asi nejvíc hotovej - pořád nějaké - jů, jéé, ahh… no chlap ![]()
Jinak já jsem právě u OZP. A čekám, jestli mi proplatí 500,– za loňský rok.
No od té doby, co OZP udělala jakýsi kreditní systém se musí čekat co Ti přidělí…já měla možnost minulý rok vybrat 500,–, ale musel být odeslán formulář i s účtenkama do konce prosince. Posílala jsem to na začátku prosince. Koupila jsem si vitamíny (calibrum) a krém proti striím…a teď čekám, jestli mi těch 500,– přijde na účet nebo ne?! Je to takovej divnej systém.....oni to musí ještě nějak odsouhlasit - to co si za to pořídíš. Ten těhu příspěvek, doufám, dostanu na letošek.
Holky, tak to kafe pomohlo, už je to dobré. Jinak k těm příspěvkům od pojišťoven, dneska se chci zastavit na Metal Aliance a zeptat se, zaplatila jsem už 3200,– za kurz a 600,– za plavání, tak by něnjaký příspěvek bodnul.
Zuzko, neberu vůbec nic, jen teď v chřipkovém období céčko.
Báro, tak to jsi platila za kurz nějak moc… Já budu platit asi 1100, z toho mi pojišťovna uhradí asi 1000 a ještě v tom mám poplatek za otce u porodu… Plavat bych chodila taky, ale bohužel mám neschopenku a musím být v klidu… ![]()
Kim: Díky za upozornění, hned jsem si to šla pustit. Taky uvažuju o tom plavání s miminkama, ale já sama neumím moc plavat, tak nevím, jestli to půjde…
Taky jsem si to šla hned pustit. To je super… Už se těším až budeme taky chodit plavat s mimískem… ![]()
Holky, já vám tak závidím, že můžete být doma…taky bych chtěla ![]()