ČERVENEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9843
22.1.07 08:48

Ahoj Hanko,
taky mě ty akce už zmáhají :-) V pátek jsme byli na cestovatelské přednášce o Austrálii, v sobotu ples a v neděli měla mamka narozeniny, takže rodinná oslava. No a na příští víkend už máme zase naplánou návštěvu u známých :-)

Já si nechala šaty ušít už jako těhotenské z úpletu, takže by měly vydržet až do konce těhu a hlavně je můžu pak nosit i normálně a když budu chtít, tak mě je po těhotentví zase upraví zpět. Přední díl je totiž delší než zadní, aby to nevypadala blbě, až budu mít bříško velké.
Jsi dobrá, že umíš šít, tohle jsem vždycky obdivovala, já jsem na ruční práce jako pletení, šití apod. nemožná a hlavně mě to nebaví :-( Jaké šatky si šiješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
22.1.07 08:54

Dneska v práci začínáme výběrové řízení na moje místo, tak jsem zvědavá. Držte palce, ať rychle někoho najdu :-))) a mám klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lia
4468
22.1.07 08:55

.

Příspěvek upraven 04.05.15 v 19:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
22.1.07 08:57

Já zakouřené prostředí úplně nesnáším. Naštěstí se na tom plese v sále nekouřilo, což bylo moc fajn. Já se zakouřeným prostorám vyhýbám jako čert kříži, protože mi tam bývá fakt zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
22.1.07 08:58

Tak já šiju - nejradši na sebe :D . Jsem (mimo jiné) vyučená dámská krejčová, takže to má své výhody do života :)

Také šiju tentorkát kratší (ke kolenům) a jsou černé s šedými nápisy a některý ten nápis nebo jen písmenko je z červených třpitek - takové hodně efektní. Až budou, vyfotím je. Jinak je mám plánované přesně naopak než těhotenské - tzn. delší v zadu :) Ples bude bohužel letos asi jenom jeden, tak je v těhu asi tolik neunosím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
22.1.07 09:02

Jé tak to se máš :-)Já jsem chtěla šaty takové uni, abych je mohla vzít na ples i jen tak v létě. Tak je potom vyfoť a hoď do galerky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
22.1.07 09:03

My jsme šili na škole dost, ale co tak vím, tak u toho málokterá holka zůstala - já teda taky ne - alespoň zatím ne profesionálně. Měla jsem k tomu taky nástavbu s maturou a pak jsem šla na vejšku. Sice fakulta textilní, ale protože je jediná v republice v Liberci na Technické universitě, tak to s šitím nemá nic společného…spíš šlo o techniku, stroje a další technické obory, jako části strojů, elektro, mechanika a pod. Takže sedím stejně u PC, místo u šicího stroje a dělám něco, co mě moc nebaaví. Ale už jen dočasu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
22.1.07 09:07

Tak to já mám gympl a pak dva roky jazykovku, takže prakticky škola k ničemu. Začala jsem brzy vydělávat docela slušné peníze a učit se mi už nechtělo. A když jsem začala přemýšlet o vysoké dálkově, tak bych to prostě při mém současném zaměstnání nemohla zvládat. Ale zatím mě moje vzdělání vždycky stačilo k tomu, abych mohla dělat to, co mě baví, takže jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
22.1.07 09:19

Tak jen tiše závidím… Já už jsem nechtěla ani shánět jinou práci…říkala jsem si, že stejně když chci mimčo, zůstala bych někde rok a pak jim řekla, že čekám - to mi přijde divný…a nebo bych to naopak sama zase odkládala - tak jsem prostě zůstala kde jsem, i když ta spokojenost prostě není…ale stěžovat si nemůžu. Mám kolem sebe samé chlapi, jsou na mě hodný, firemní výhody jsou taky fajn.....no jenom ta náplň práce :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
22.1.07 09:22

Ahojky,
tak koukám, že jste dneska ranní ptáčata :D Už jste toho probraly docela dost… Já jsem se teprve vykulila z postele…
Rozara: Gratuluji k testům a ať i ty ostatní dopadnou dobře…
Já jsem měla docela pohodový víkend, bylo škaredě a ani jsem nevytáhla paty z domu. Dneska vypadá, že bude docela hezky, tak asi půjdu na špacír…
K těm školám… Já mám vystudovanou ruštinu na VŠ, ale asi to nebyla dobrá volba, zaměstnání v oboru jsem nakonec nenašla… Uvažuji, že bych si udělala jetě jednu dálkově… jenom zatím nemám moc jasno v oboru :D
Báro: Držím palečky, ať najdeš v práci náhradu za sebe co nejrychleji…
Mějte se dneska moc hezky ať už v práci či doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
22.1.07 09:27

Já bych tak chtěla být doma........holky, jak vám závidím…alespoň měsíc nebo týden :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
22.1.07 09:35

Ahoj Mirko, myslela jsem si, že ruština začíná být docela lukrativní, dnes už je strašně málo lidí, kteří umí rusky a pokud jsem tak slyšela, spousta firem RJ začíná požadovat. Já jsem dělala RJ 2 roky a už si toho moc nepamatuju, stejně tako jako španělštinu a němčinu, s AJ jsem na tom o něco málo líp, ale používám ji jen zřídka kdy, takže člověk zapomíná :-(

jinak první uchazeč byl docela děs a hrůza, na VŘ obchodního manažera přišel o 10min. pozdě a bez obleku, takže neprošel. Najít dneska někoho schopnýho a na úrovni je fakt docela problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
22.1.07 09:42

Báro: Jenomže já mám právě jen RJ, všude chtějí AJ a s tou já jsme hoooodně na štíru, vůbec mi nejde! A přitom mám RJ se zaměřením na obchodní sféru a cest. ruch. Taky jsem si myslela, že to bude dobrá volba…
Tak hodně štěstí, ať další uchazeč je lepší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
22.1.07 09:45

Díky :-) A co zkusit jako překladatelka? Vím, že strojírenské obory přímo pláčou po RJ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
22.1.07 09:53

Ahoj holky!
Teda, dneska jsem nějaká mrtvá, vylezla jsem z postele až o půl desátý.

Rozara: gratuluju k dobrým testům… to je moc fajn…

Handi: neboj, taky se dočkáš a budeš doma… Já jsem doma jen proto, že jsem měla problémy a ještě to není úplně v poho. To bych radši byla v poho a nějak to přetrpěla v práci… :) i když jsem strašně unavená… včera jsem to říkala manželovi mamince, že doufám, že ta únava na pár měsíců poleví a ona mě postrašila, že teď už to bude jen horší, tak já nevím… někde jsem četla, že 2. trimestr je to lepší a pak až je zase bříško velký, tak je únava velká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí