Poradna duly
Jana Čurdová
Kim, řekla mi to doktorka, takže bych se toho vůbec nebála a navíc, když jdeš plavat, tak jsi tam max. hodinku a pak si ho hned vyndáš. Stejně tak nedoporučují intimky nebo jiné vložky, ale jak jinak to chceš dělat? Já intimky normálně používám.
Holky, ještě ohledně té pleti, mně se dělají takové červené fleky na tváři, pomohla by mi taky ta termální voda Vichy? Nebo neznáte nějaké přírodní masky - tvaroh a tak?
Taky bych šla strašně ráda plavat, ale bojím se infekce, protože často trpím na výtoky. A dr. mi to vyloženě kvůli infekci zakázala… tak nevím… asi je to názor od názoru…
Vanu musím mít taky, i když se bojím často… ono by se to asi moc nemělo, ne? A pak se mi leze blbě ven… ![]()
Nemyslím si, pokud není vařící a pokud nejsi třeba v 8 měsíci…
No neměla by být vana moc často a hlavně by prý neměla být ta voda moc horká......ale když je to tak příjemný ![]()
Jinak pleť se mi v těhu zhoršila asi o 200% Takovou jsem jí snad ani v pubertě neměla. Mám odkoukané, že čokoláda to zhoršuje, ale bez ní taky nevydržím. Poslední týden mám ale pocit, že se to snad trochu zlešuje, tak doufám, že už bude klid.
Ono asi taky záleží kam chodíte plavat. Já to plavání mám přímo v nemocnice na rehabilitačním oddělení a tam se to asi víc hlídá.
OLI, já měla taky červené fleky a ta termální voda opravdu pomohla jo a lokálně jsem používala i Panthenol ve spreji, je vhodný i pro těhotné. A teď už mám pokoj.
KIM, já začala intimky taky používat až teď, mám pořád slabý výtok, ale doktorka tvrdí, že je to normální, tak nevím.
Já se taky k intimkám přidávám.....ten samý důvod. Asi to k tomu patří.
Holky, tak ty intimky taky používám… ze stejného důvodu jako vy…
Uff konečně jsem se sem dostala. Vy jste dneska ale ukecané, to je hrůza, než jsem vás dočetla, musela jsem si dělat poznámky, na co všechno chci reagovat ![]()
Báro ty jsi tak hodná, že sis všimla že tu nejsem. Chyběla jsem ti viĎ
![]()
Já nemohla dřív a ani jsem na to neměla myšlenky. Měla jsem tu kontrolu z FU na DPH a daň z příjmu za rok 2003-2005, takže si malý dneska užil stresu až nad hlavu.
Ale už je to pryč a je to v pohodě, hurááááá