Poradna duly
Jana Čurdová
Hm… tak to já to mám v práci taky super… máme tam přes zimu kosu, protože tam není topení a přes léto tam chcípeme, protože je to za dvěma sklama a odpoledne se tam opírá sluníčko. Takže si asi dovedete představit jakej je to tam mazec…
Ahoj holky,
já jsem si za víkend moc neodpočinula, v sobotu odpoledne jeden návštěvník u nás v galerii rozbil vitrínu se třemi katalogy, takže mě v neděli ráno odvolali z víkendu a řešili jsme policii, dneska pojišťovnu. Ble ble ble, mně se nechce nic dělat! Tedy kromě odpočívání doma ![]()
Rozáro, gratuluju k testům! Já si budu pro výsledky volat ve středu odpoledne…
Handi: Já jsem taky měla problémy s bolestmi hlavy i předtím, ale většinou je to fakt z únavy… Když se pořádně nevyspím, tak jsem úplně jak přejetá parním válcem. Nedovedu si představit, že bych měla jěště sedět 9 hodin v práci…
Rozáro, to jdeš do nemocnice kvůli tomu tvrdnutí břicha? Bude to vpořádku, uvidíš. Drž se holka!
Rozárko - proč jdeš do nemocnice??? Kvůli tomu tvrdnutí bříška???
Rozáro, tu zprávu, že jdeš do nemocnice jsem si přečetla až teď - každopádně držím palce, abys všechno zvládla!
Rozarko, proč jdeš do nemocnice?!? Určitě bude vše O.K., neboj…
Kim, tak to je síla! Na žloutenku by měli dělat krevní testy, ale doktorka mi říkala, že až ve 30tt, ale je to děsná představa
Lepší si ty ruce raději umýt víckrát, než vůbec ![]()
Kim: Z toho, co jsi psala, je mi mírně na nic
No fůůůůůůůj. To aby se člověk bál vytáhnout paty z domu!
Mi dělali test na žloutenku ve 12 tt. A taky na další nemoci, na které jsou kolonky v těhu průkazu…
Já jsem byla na testech na žloutenku taky ve 12 tt, společně s krevním obrazem, Rh faktorem.....
Holky, řeší se v dnešní době ještě nějak konfliktní RH faktor? Já mám - a přítel +.