ČERVENEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2225
22.1.07 09:55

Bára: držím palečky, ať někoho najdete… :) Já už mám v práci náhradu, už za mě někoho zaučujou, tak doufám, že už mě dr. nepošle do práce… jinak bysme tam asi musely být ve třech, ale v tom malým prostůrku a s mým břichem… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
22.1.07 09:58

Ahoj Zuzko,
můžu ti říct, že s tou únavou to tak fakt je, taky jsem čekala, že to bude lepší po skončení 1. trimestru, ale není, sice už to není tak strašné jako v 1.trim., ale i tak se cítím dost často unavá :-( V práci skoro každý den, ani lehnou si nemůžu :-( Na jednu stranu vám závidím to, že můžete ráno dlouho spát (já vstávám v 6:30), ale zase na druhou stranu jsem se doma nudila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
22.1.07 09:58

Mě taková ta šíleně spací únava přešla v průběhu třetího měsíce…teď je to oproti tomu mnohem lepší, i když ráno se mi nechce vstávat ani za nic. Dneska jsem se musela fakt hodně přemlouvat, abych v půl sedmý vylezla… manžel vstával v šest - tak to jsem nebyla schopná. Zachumlala jsem se a ještě půl hodinky jsem si dala k dobru…ale stejně je to málo. Zatím celý těhu spím dost špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
22.1.07 10:00

Já to musím zaklepat, ale zatím problémy se spaním nemám vůbec, spím jako dřevo. Až na ty blbé sny, ty se mě zdají dost často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
22.1.07 10:04

No já právě mám docela problém s vstáváním. Předtím to nebyl problém, ale v těhu je to dost hustý… Manža vstává v 5:45, takže jsem samo vzhůru než odejde, protože dělá rámus… :) tak potom usnu kolem 6:30 a většinou spím do devíti, půl desátý a jsem mrtvá… Představa, že budu vstávat do práce mě děsí… Já to mám zatím s únavou nějak stejný, nepociťuju, že by se nějak zlepšovala, tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
22.1.07 10:10

Malinko se to zlepší Zuzko, neboj, přejde takový ten nával spánku :-)Jééé, já ti tak závodím, když jsem byla doma, tak jsem lezla z postele taky až po deváté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
22.1.07 10:21

Handi: Já si nedovedu představit, že bych měla vztávat do práce. Musela bych vstávat v 5 ráno a byla bych doma o půl 8 večer. Mám to totiž 1,5 hod do práce a další 1,5 hod. z práce. Jak nespím aspoň 10-12 hodin, tak jsem mrtvá a strašně mě bolí hlava.
Báro: S tou RJ jsem zkoušela, co se dalo i překlad, ale nic jsem nenašla… :( O absolventy zájem není, chtějí min. 2 roky praxe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
22.1.07 10:23

mě se manžel teď vždycky o víkendu diví, jak to, že nevstávám…byla jsem zvyklá i o víkendu lézt z postele nejpozději kolem osmé.....teď vydržím ležet a nebo spát i do devíti…a pak se stejně přemlouvám, abych šla něco dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
22.1.07 10:25

Jé ty máš krásnej metřík :)
Ty jo, strávit 3 hod. denně dojížděním, to bych se na to taky vyprdla a byla raději doma. Já sice taky dojíždím, ale Blansko je taková periferie Brna, takže jsem tam za 30min a jelikož jezdím autem, tak je to docela v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
22.1.07 10:26

To já v neděli po plese vylezla z postele ve 13hod. :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
22.1.07 10:28

Já to mám 15 minut pěšky na zastávku, více jak hodinu autobusem a dalších 10 minut pěšky. A v práci máme kosu… v zimě tam více jak 15 stupňů není, ale v létě to zase bylo super! I v těch největších vedrech jsem tam seděla občas v mikině a teplých ponožkách 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
22.1.07 10:29

Handi: Tak to je přesně můj případ… :) O víkendu jsem vstávala brzo a manžel byl vytočenej, že už jdu něco dělat, tak brzo… a teď vstává dřív než já a diví se, že jsem ještě v pelechu a nic se mi nechce dělat… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
22.1.07 10:30

http://moikroha.ru/…es/index.htm
Na těch stránkách jsou moc hezké metříky… takové barevné a veselé. Jenom jsem tam nenašla žádnou hezkou hnědovlasou postavičku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942

I po Praze mi dojíždění trvá, ale jak jsme se přestěhovali, tak už to není hodina, ale tak asi 30-45 minut - jak kdy… tak to už jde.
Mirko - o bolestech hlavy mi ani nemluv.....dost jsem na ně trpěla i normálně, ale teď je to fakt příšerný!!! :x Bolí mě už třetí týden - dnes a denně a každej den se přemlouvám, abych s tím v práci nesekla a nejela si domů lehnout. Někdy mám pocit, že se z toho musím 100% zbláznit. A pořád se uklidňuju, že to někdy musí polevit..... :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339

Holky tak ráno jsem volala na ty testy,ale pak mi OPĚT začlo tvrdnout bříško a opět ty bolesti v podbřišku.....nedalo mi to a jela jsem k dr. na kontrolu …a mimi je v pořádku,nožky roztáhnout nechtělo,takže stále nevím,zda Rozárka nebo kluk,pro něhož jméno ještě nemáme…ale odpoledne nebo nejpozději zítra ráno mám nástup do nemocnice…ach jo…celá se třepu a vůbec nevím,jak tu ty mé chlapy mám pozajišťovat.Jdu se balit a pořešit babičku na hlídání Tedíka,zavolat to příteli,zajistit hlídání psa a případně kontaktovat tatínka,ať se o toho staršího postará.
Pohlaďte bříška a držte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital