Poradna duly
Jana Čurdová
Bára: držím palečky, ať někoho najdete…
Já už mám v práci náhradu, už za mě někoho zaučujou, tak doufám, že už mě dr. nepošle do práce… jinak bysme tam asi musely být ve třech, ale v tom malým prostůrku a s mým břichem… ![]()
Ahoj Zuzko,
můžu ti říct, že s tou únavou to tak fakt je, taky jsem čekala, že to bude lepší po skončení 1. trimestru, ale není, sice už to není tak strašné jako v 1.trim., ale i tak se cítím dost často unavá
V práci skoro každý den, ani lehnou si nemůžu
Na jednu stranu vám závidím to, že můžete ráno dlouho spát (já vstávám v 6:30), ale zase na druhou stranu jsem se doma nudila.
Mě taková ta šíleně spací únava přešla v průběhu třetího měsíce…teď je to oproti tomu mnohem lepší, i když ráno se mi nechce vstávat ani za nic. Dneska jsem se musela fakt hodně přemlouvat, abych v půl sedmý vylezla… manžel vstával v šest - tak to jsem nebyla schopná. Zachumlala jsem se a ještě půl hodinky jsem si dala k dobru…ale stejně je to málo. Zatím celý těhu spím dost špatně.
Já to musím zaklepat, ale zatím problémy se spaním nemám vůbec, spím jako dřevo. Až na ty blbé sny, ty se mě zdají dost často.
No já právě mám docela problém s vstáváním. Předtím to nebyl problém, ale v těhu je to dost hustý… Manža vstává v 5:45, takže jsem samo vzhůru než odejde, protože dělá rámus…
tak potom usnu kolem 6:30 a většinou spím do devíti, půl desátý a jsem mrtvá… Představa, že budu vstávat do práce mě děsí… Já to mám zatím s únavou nějak stejný, nepociťuju, že by se nějak zlepšovala, tak uvidíme…
Malinko se to zlepší Zuzko, neboj, přejde takový ten nával spánku
Jééé, já ti tak závodím, když jsem byla doma, tak jsem lezla z postele taky až po deváté.
Handi: Já si nedovedu představit, že bych měla vztávat do práce. Musela bych vstávat v 5 ráno a byla bych doma o půl 8 večer. Mám to totiž 1,5 hod do práce a další 1,5 hod. z práce. Jak nespím aspoň 10-12 hodin, tak jsem mrtvá a strašně mě bolí hlava.
Báro: S tou RJ jsem zkoušela, co se dalo i překlad, ale nic jsem nenašla…
O absolventy zájem není, chtějí min. 2 roky praxe…
mě se manžel teď vždycky o víkendu diví, jak to, že nevstávám…byla jsem zvyklá i o víkendu lézt z postele nejpozději kolem osmé.....teď vydržím ležet a nebo spát i do devíti…a pak se stejně přemlouvám, abych šla něco dělat.
Jé ty máš krásnej metřík ![]()
Ty jo, strávit 3 hod. denně dojížděním, to bych se na to taky vyprdla a byla raději doma. Já sice taky dojíždím, ale Blansko je taková periferie Brna, takže jsem tam za 30min a jelikož jezdím autem, tak je to docela v pohodě.
Já to mám 15 minut pěšky na zastávku, více jak hodinu autobusem a dalších 10 minut pěšky. A v práci máme kosu… v zimě tam více jak 15 stupňů není, ale v létě to zase bylo super! I v těch největších vedrech jsem tam seděla občas v mikině a teplých ponožkách ![]()
Handi: Tak to je přesně můj případ…
O víkendu jsem vstávala brzo a manžel byl vytočenej, že už jdu něco dělat, tak brzo… a teď vstává dřív než já a diví se, že jsem ještě v pelechu a nic se mi nechce dělat… ![]()
http://moikroha.ru/…es/index.htm
Na těch stránkách jsou moc hezké metříky… takové barevné a veselé. Jenom jsem tam nenašla žádnou hezkou hnědovlasou postavičku ![]()
I po Praze mi dojíždění trvá, ale jak jsme se přestěhovali, tak už to není hodina, ale tak asi 30-45 minut - jak kdy… tak to už jde.
Mirko - o bolestech hlavy mi ani nemluv.....dost jsem na ně trpěla i normálně, ale teď je to fakt příšerný!!!
Bolí mě už třetí týden - dnes a denně a každej den se přemlouvám, abych s tím v práci nesekla a nejela si domů lehnout. Někdy mám pocit, že se z toho musím 100% zbláznit. A pořád se uklidňuju, že to někdy musí polevit..... ![]()
Holky tak ráno jsem volala na ty testy,ale pak mi OPĚT začlo tvrdnout bříško a opět ty bolesti v podbřišku.....nedalo mi to a jela jsem k dr. na kontrolu …a mimi je v pořádku,nožky roztáhnout nechtělo,takže stále nevím,zda Rozárka nebo kluk,pro něhož jméno ještě nemáme…ale odpoledne nebo nejpozději zítra ráno mám nástup do nemocnice…ach jo…celá se třepu a vůbec nevím,jak tu ty mé chlapy mám pozajišťovat.Jdu se balit a pořešit babičku na hlídání Tedíka,zavolat to příteli,zajistit hlídání psa a případně kontaktovat tatínka,ať se o toho staršího postará.
Pohlaďte bříška a držte se.