Poradna duly
Jana Čurdová
Já jsem byla právě taky jednou s kamarádkou, když byla se svou malou plavat a je to fakt super. Spíš je to takový hraní s dětma… prostě aby si pořádně zvykli na vodu a nebáli se…
Kim: Ten Imperial by možná nebyl špatný… Na internetu jsem o tom moc informací nenašla… Je na to letáčku ještě něco bližšího? Jak to vychází cenově?
Kim: Jenomže já mám strach, že mi příjde kontrola… nemám zrovna dobré vztahy se zaměstnavatelem a dělal mi dost problémy, proto jsem šla na nemocenskou… Nevolnosti se už trochu zmírnily, tak snad to už bude dobré… Chtěla jsem poprosit doktora, ať mi prodlouží vycházky, tak uvidím…
Jenomže kontrolu si může vyžádat i zaměstnavatel s podezřením, že třeba nedodržuji léčební plán a tak…
Holky, já mám vycházku 11-13 a 15-17 a taky bych se bála to nedodržovat… Vždyť kontrola může přijít tak jako tak. S tím zaměstnavatel nemá nic společného… Dr. posílá neschopenku na OSSZ ne? A ty přeci choděj na kontrolu… i když je pravda, že někde chodí i zaměstnavatel, ale to je jen u některých firem…
Akorát nechápu jak se to určuje… někdo má neschopenku jen v určitou dobu a někdo má celodenní… tomu moc nerozumím…
O vycházkách rozhoduje lékař… je to velice individuální… Na tu samou diagnózu může jiný doktor napsat jiné vycházky… Záleží to na doktorovi.
Měla jsem krvácení a pořád mám hematom… mám být v klidu, ale kdo to má vydržet…
Snad se ten hematom brzy vstřebá a bude vše v pohodě… Já jsem na začátku těhu taky měla trochu problémy s krvácením, ale naštěstí se vpravilo a zatím je vše v pořádku.