ČERVENEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
376
18.1.07 19:24

Ahoj holky,
tak koukám, že probíráte svatby. V červnu to bude 5 let, co jsme s manžou svoji. Šíleně to letí. Já jsem s šatama neměla žádný problém vybrat. Prolétla jsem pár salónů, ale nic moc. Pak jsem náhodou narazila na salón, který zrovna nově otevřeli a měli tam nádherné šaty a docela za dobrou cenu. Hned jsem si tam vybrala. Půjčili mi tam i boty, náhrdelník, naušnice, rukavičky. No a teď to vše budu prožívat znovu, protože před týdnem nám můj brácha oznámil, že se bude 2.6. ženit. Tak se moc těším. Dnes volala jeho přítelkyně Terezka, že tuto sobotu jde vybírat šaty a chce, aby jsme jí s maminou pomohly vybrat. To já ráda. :D
Jinak k těm vitamínům. Asi 3 měsíce před otěhotněním jsem začala brát Mamavit a beru ho stále. Brala jsem i první měsíc zvlášť kyselinu listovou. Teď si ji vezmu občas. Ještě mám předepsaný Magnesium na občasné bolesti v podbřišku.
 Milis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
18.1.07 20:35

Ahoj holky,
teď jsem dorazila domů a koukám, že jste tu probraly vše ohledně svatby od A až do Z. Já se k tomu raději vyjadřovat nebudu, protože už jsem naštěstí rozvedená a další svatba bude až snad někdy časem v budoucnu. Nechtěla bych v zimě ani na rychlo.

Zítra ráno jdu na kontrolu, tak mi držte pěsti, jdu na tripl testy a běžnou prohlídku, z těch testů jsem malinko nerózní …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
18.1.07 20:39

Báro : Budu držet palečky ať ti kontrola i tripl testy dopadnou dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
18.1.07 21:04

Děkuju! Zítra se ozvu.

Dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
19.1.07 07:23

Báro tak ať ta dnešní kontrola dopadne co nejlíp. A ty triple testy samozřejmě taky. Však se neboj, určitě bude všechno v poho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
19.1.07 07:47

Dobré ráno holky,
tak mám kontrolu za sebou, výsledky tripl testů budu vědět až za týden, dělali mi i krevní obraz, protilátky a další vyšetření z krve a moči. Měřila mě průchodnost pánve, to je prý v pořádku a hlavně, 13.2.06 jdu na pohlaví a orgány miminka, pro jistotu to nechala až na 21tt. Nabízela mi, že jestli chci vidět miminko, tak mi udělá UTZ, ale řekla, že pohlaví bude vidět až za 14dní, tak jsem nechtěla malé zbytečně rušit.
Tak teď necelé 4týdny musím počkat, ach jo, já to snad nevydržím. Váhový přírůstek 2kg je prý naprosto v normě.

Tak přeju hezký poslední (pro někoho pracovní) den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
19.1.07 08:54

Dobré ráno těhulky,
taky u vás byt takový fučák a déšť? Já jsem skoro celou noc nespala…
Báro: Gratuluji k úspěšné kontrole… Já jdu za 14 dní…
Přeji krásný slunečný den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
19.1.07 08:58

Kéž by byl Mirko, v Brně fouká pořádný vítr, taky jsem celou noc nespala, navíc jsem už v 7:00 byla u doktorky, tak jsem dneska celá nějaká jako pomlácená, ani se mi nechce nic dělat, ještě, že je pátek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
19.1.07 09:00

U nás už hezky svítí sluníčko… otázka je, jak dlouho to vydrží… ale teplo tam asi moc není, na teploměru máme 6 stupňů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
19.1.07 09:03

U nás bylo včera v 19:30 15,5 stupně a dneska je 10. To počasí je úplně doblbnuté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
19.1.07 09:06

Mi to spíše připomíná jaro než zimu… ale prý už zima příjde… mě by ale nechyběla..... V Čechách je to o dost horší než na Moravě, prý 27% odběratelů ČEZU je bez elektriky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
19.1.07 09:08

Tayk mi letos zima nechybí, stejně bych nemohla lyžovat :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1659
19.1.07 09:29

Báro, taky gratuluju k úspěšné kontrole. :D Já jsem včera byla na ultrazvuku a byla jsem úplně dojatá, když jsem po 5ti týdnech viděla svoje miminko. :-) Vzali mi krev na genetiku, takže taky budu týden čekat. Až po skončení ultrazvuku jsem se ptala, jestli už bylo vidět pohlaví, jenomže doktor říkal, že to nezkoumal, že jsem mu to měla říct dřív. Ale nevadí, stejně by to s největší pravděpodobností ještě nebylo vidět. Velký ultrazvuk mám 9.2.

Kim, já už jsem potom nebyla na internetu, neboj, nezmátla jsi mne. :-) Já jsem chodila na psychinu až do Roudnice nad Labem, dojížděla jsem z Prahy vlakem, tam mi předepisovala ty antidepresiva a pak jsem chodila k psychologovi v Praze vylejt všechny ty stresy ven. Začalo mi být dobře už tak po měsíci, ale ty antidepresiva jsem musela brát, i když jsem se cítila v pohodě, půl roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
19.1.07 09:36

Oli, já jsem podle průkazky 16+4tt a řekla mě, že pohlaví bude vidět až za 14 dní. Ale nechápu, proč mě objednala na ten velký UTZ až 13.2. :-( Asi aby to bylo pořádně vidět :lol:
Mě je dneska tak strašně slabo, měla jsem ráno nízký tlak 120/67 a strašně se mě motá hlava :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
19.1.07 09:38

Báro: Tak si v klidu sedni a hodně pij… Aby jsi sebou ještě někde nesekla!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí