Poradna duly
Jana Čurdová
Tak to mě, když viděl manžel ve svatebních šatech, tak první co bylo: „Kde máš prsa?“ a pak se mi kouknul za výstřih a pronesl: „Ty nemáš ani podprsenku?“ No byl z toho dost hotovej…a všichni celou svatbu říkali, jaký krásný a dobrý šaty jsem si vybrala, že se v nich ty moje velký prsa krásně ztratily ![]()
To je hezký ![]()
No já při tanci s kamarády jsem se trochu odtahovala, jak se to promačkávalo, ale nikdo to nekomentoval, byli hodný ![]()
Malý nebo velký - většinou chce každej to co nemá…taky bych brala o nějaké to číslo menší…ale zase takhle jsem proporcionálně vyvážená …prostě jsem „plná“, jak říká moje mamka.
Oioik - odkud z Vysočan jsi? Já jsem dřív bydlela v Nových Vysočanech, ale teď jsme s manžou ve Vršovicích.
Týý,jo........tak vy už jste toho tolik prokecali a já mám teprve ráno. ![]()
Koukala jsem do galérie a musím říct,že vám to všem moc sluší, ať máte 60 nebo 80 !!!! Já sice nevážím tolik,co vy, ale proto mi to určitě nesluší víc!! Všechny jsme přei kočky a nezáleží na tom kolik vážíme!! ![]()
Hani, bydlím pod Vysočanským nádražím na Rubešce. Ale zaskočila jsi mě, Nové Vysočany je Podvinný mlýn, nebo někde kolem Českomoravské nebo Balabenky?
Oli - Nové jsou právě nad Balabenkou - jak vede Novovysočanská. Ono je to v podstatě úplně jedno
Bydlej tam naši, já tam s nima bydlela dlouho…ale už ne ![]()
Jo,jo, u parku. Je to nově postavenej dům s olbřímí hypotékou. Už se moc těším, jak to budeme splácet s mateřskou ![]()
No jo, to je asi vždycky velký problém.....my se tomu (teda hypotéce) zatím vyhýbáme, ale asi nás to taky jednou nemine, pokud se naše bydlení nevyřeší jinak.....zatím máme pronajatý byteček (2+kk).
Ale musí tam být krásné bydlení ![]()
Je, líbí se mi tam.
Jenom uklízet se mi tam vůbec nechce. Takže to nepřeháním. Ale na Vánoce jsme udělali velký úklid, který spočíval v tom, že jsme všude v bytě vyluxovali.
Tím to končilo.
Taky splácíme hypotéku a jsem zvědavá, jak to s mateřskou zvládneme ![]()
Tak vás všechny s hypotékou obdivuji, ale nejspíš to nějak půjde - musí, jinak by jste do toho (těhu) asi nešly - co?!
Dlouho jsem těhu odkládala právě kvůli práci a kariéře, mám dobrou práci za slušné peníze, ale do nekonečna to odkládat nešlo. Navíc budeme ještě koncem roku přikupovat sousední byt, abysme spojili dva dohromady, takže jsem zvědavá, jak to budeme zvládat, ale přítel by měl do té doby dokončit 3 velké projekty, ze kterých by se tohle všechno dalo vyřešit, tak doufám, že to do té doby bude. Jinak se to nedokážu představit, když jsem byla celou dobu naprosto soběstačná, být najednou závislíá na někkom jiném
A to si budu muset ještě koupit auto, protože teď jezdím služebním.. ach jo.
No, já ač v Praze a vysokoškolačka (ing.), tak práce (není sice špatná, ale nebaví mě) a plat nic moc…fakt bída!!! Manžel taky ing-ale je na tom jako chlap ve strojírenském oboru naštěstí lépe.....tak to bude muset táhnout sám…já se neměla už moc co rozmýšlet. Nějakou praxi po škole mám a tak nějak už jsem mímo chtěla (v červenci mi bude 28 - jsem rak-asi jako bude to malý), tak než shánět jinou práci, zase se zaprácovávat…a zase čekat, řekla jsem si, že to vydržím kde jsem a pořídíme mimi.