Poradna duly
Jana Čurdová
Pajk - já si to myslím také, protože tolik nás zase nedělí
Taky mám 168cm… a jsem, jak už tu včera padlo - holka krev a mlíko
Takovej klasicke slovanskej typ - velký prsa, velkej zadek
A naprosto antisportovní typ.
pajk: Tak abys neměla takové deprese… Já jsem před těhu měla 85 (s antikoncepcí jsem přibrala skoro 20 kg… několikrát jsem měnila prášky a pokaždé jsem přibrala znova
a taky jsem měla jednu dobu zdrav problémy a musela ležet) Teď mám 77 kg. Je mi od začátku těho hodně zle… Ale snad se brzy zlepší…
Jééé Mirko, prošla jsi výběrovým řízením do klubu!! Pokud ovšem nemáš 180cm ![]()
Já taky přibrala hodně po antikoncepci. Brala jsem ji 5 let a začla jsem ji brát právě po skončení se sportem. Od té doby se mi zvětšila prsa ze dvojek na čtverky
Na svatbu jsem si koupila podprsenku 75F ![]()
Jé to jsem ráda, že jsem prošla… 180 cm rozhodně nehrozí
![]()
Jsem spíše dost malá, mám taky dost robustní ramena a těžké kosti, ani nevím, kde jsem ty kg nabrala, protože kalhoty jsme nosila pořád stejné, jen mi byly trochu těsnější
S těma prsama jsme na tom asi stejně… ![]()
Ahoj holky,
tak to vás potěším, já začínala na váze 75 kg…
(teď mám o 2 kila víc, ale ještě jsem před 14 dny měla střevní chřipku, nebo něco na ten způsob…). Takže jsem hrošík.
Je fakt, že jsem vyšší, mám 177 cm… Ale celulitidku mám jedna báseň, to už není pomerančová kůže, to je spíš grepová kůže. ![]()
Kim, co se týká těch antidepresiv, já jsem je brala od prosince 05 do května 06, má se to brát minimálně půl roku, takže bych neměla obavy, že to bylo málo, když jsi je brala 3/4 roku. ![]()
Oioik - prosím Tě, vždyť na těch fotkách jseš jak lunt!!! To bude tou výškou - tak nějak se to na tobě lépe rozloží, než na nás - malých ![]()
Teda holky, ty prsa Vám závidím!!!!!!!! Já brala antikoncepci bez přestávky 14 let, díky antikoncepci jsem přibrala 2 kg, ale prsa se mi nezvětšila ani náhodou a teď se jim taky nějak moc nechce
Zatím bych řekla, že tak o půl čísla, vyřadila jsem pár podprsenek, které mě už tlačí, ale větší o celé číslo jsem zatím nekupovala, ach jooooo ![]()
A to jsem se těšila, že budu mít konečně velký prsa, sakra ![]()
Báro, úplně se k tobě přidávám! To mi mluvíš z duše. ![]()
Mě se ty špeky nahromadily na stehnech, takže to na fotkách, které jsem dala na web není vidět.
Ale kdyby nebylo té grepové kůže, tak mi to ani tak nevadí…
Báro, úplně se k tobě přidávám! To mi mluvíš z duše. ![]()
Mě se ty špeky nahromadily na stehnech, takže to na fotkách, které jsem dala na web není vidět.
Ale kdyby nebylo té grepové kůže, tak mi to ani tak nevadí…
Přidala jsem foto do galerky, je už 3 roky stará… Je ze svatby bratra mého přítele…
Akorát mi při svatbě se mi ten korzet nahoře drobet víc promačkával. ![]()