Poradna duly
Jana Čurdová
Ten anonym jsi asi ty Rozaro viď
jdu se juknout.
Báro já dneska končím 16. týden, takže mě to taky brzy čeká ![]()
Aha než jsem stihla dopsat příspěvek, už se ten tvůj objevil podepsaný ![]()
Mě se tak nechce nic dělat dneska
Hned ráno jsem se musela rozčílit s přítelem a nějak nemůžu nastartovat ![]()
Ahojky těhulky,
tak jsem se taky konečně dostala k fotkám. Nějakou vám tam šoupnu.
S pupíkem mám sice zatím jenom jednu - manžel to dost odflák - teda to focení - jedno a hotovo
Není úplně nejaktuálnější a ještě je dost nepřehledná, neboť je focená u okna, ale snad to zvládnete
Přidám i jednu svatební, ať máte nějakou představu (je sice 1,5 roku stará, ale nijak zvlášť jsme se nezměnili) A jak říkám, ty svatební jsou takové hezké…lesoc schovají ![]()
Hanko, proč bysme se ti měly smát? Máš krásnej pupík, počkej za 2 týdny, strašně rychle roste ![]()
No tak Hanko, tos mě teda zklamala!! Já Tě chtěla přibrat do toho baculkového klubu, ale už tě tam nechci
Mám minimálně o 10kg víc než ty!!! Počkej až někde vyštrachám svatební fotku, to uvidíš ten rozdíl!!
Báro, díky. Zapomněla jsem k těm fotkám napsat - že jsou ode mne
Poučení pro příště…
Včera jsem byla s manželem v kině - na tom - Obsluhoval jsem anglického krále. Nemůžu to teda porovnat s knížkou, protože tu jsem nečetla, ale jinak film byl pěknej. Moc pěkně vyprávěnej. Teda alespoň mně se líbil. Byl to takovej oddech. Jenom ty dvě hodiny sezení na jednom místě v jedné poloze - no nic moc…
Taky se chystáme na Obsluhoval jsem anglického krále, už se těším.
Pajk - fotka je hodně oříznutá
Je mi to skoro až trapný - po tom co tady většina píše, jak začínaly těhu s 52, atd. kily...... já jsem začínala - s 67…vánoce se taky dost podepsaly a už mám nahoře asi 3 kg. Ale jak to půjde pořád nahoru, tak se mě bude fakt koule…neumím si ani představit, že bych měla mít třeba 80
Film doporučuju.....i když lidi co čtou knížku, pak mají na film většinou jinej názor - ale jak říkám, já jí nečetla a film se mi líbil.
Já začínala těhu s 58 kg a teď mám 60kg.
Knížku jsem nečetla, tak myslím, že se mi to bude líbit ![]()
Tak dobrá tedy, já se taky přiznám. Já jsem opravdu pašík, na kterého tady nikdo nemá!!! Na začátku těhu jsem měla 74kg!!!!! Teď mám 2 nahoře. Ale přesně před rokem jsem měla bezmála 80 a do léta jsem zhubla na 71. V létě to bylo skvělé, cítila jsem se senzačně, i když jsem vlastně při výšce 168 měla ještě nadváhu, ale i tak. Teď váhu nebudu řešit, ale po těhu se budu pokoušet zhubnout aspoň na těch 68. Víc se mi to asi nepovede, mám totiž docela robustní postavu, takže vyžle ze mě nikdy nebude. Navíc jsem dlouhé roky hrála volejbal a tím jsem si vypracovala svaly na pažích. Svaly se postupem času přeměnily na tuk a teď mám ramena jak valník ![]()
S volejbalem jsem totiž musela skončit před 8 lety po úrazu na lyžích.
Tak a je to venku ![]()